DEAS Reviews 2.101

TrustScore 2 uit 5

2,2

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kundeservice over all. Både ved fraflytning og indflytning. Lange svartider, dokumenter der forsvinder, mangel på kommunikation, etc. Vi har været glade for lejemålet, men det har være... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med DEAS som administrator. Da jeg flyttede ind i et nybyggeri, var der overraskende mange sjuskefejl. Det kan måske ske i nye byggerier, men det ble... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fin kundeservice. Desværre dominerer det dårlige over det, der fungerer. Hvis varmemålerne ikke virker i lejligheden, så må eksterne firmaer gerne udregne gennem modeller en gennemsnitlig forbr... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

De tager ikke anvsar. har oplevet de ligger på, bevidst ikke svare på mails og undviger spørgsmål og efter spørgelser. De trækker ting ud, skylder husleje, og laver ansvarsfrakastelse. problemer er... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Eigendomsbeheerder

Geschreven door het bedrijf

Vi administrerer over 70.000 lejere fordelt på mere end 2.000 ejendomme over hele landet. Derudover varetager vi administrationen af mere end 900 ejer- og andelsboligforeninger. Ejendommene administreres på vegne af bl.a. pensionskasser og ejendomsinvestorer.

2,2

2 sterren
1 ster

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Salg af andelsbolig.

Langsom sagsbehandling. Dårligt salgsarbejde.
Jeg vil anbefale, at man hyrer en ejendomsmægler.

8 oktober 2025

Kære Lars

Tak for din anmeldelse. Vi har noteret din oplevelse og sætter pris på, at du deler den med os. Hos DEAS arbejder vi for en respektfuld og professionel dialog, og din feedback er vigtig i den forbindelse.

Avoid DEAS if you can!

Moving out of a DEAS flat in Gyngemosen in Søborg has been everything we hoped it wouldn't be. DEAS is taking advantage of the situation and sending you large bills. In our case, the lease contract states that the flat must be returned in a refurbished condition. The walls, ceilings and panels were just refurbished, looking much nicer than when we moved in. Despite this, DEAS's representative at the handover inspection stated that the flat needed to be painted. Reference was made to rules for contracts entered into before 2015. This is not stated anywhere in our contract or anywhere else! They tried to reassure us that the flat only needed to be painted once. The bill for the painting alone came to almost DKK 22,000 plus VAT. This is totally unrealistic in relation to the task at hand! The specification states, among other things, that the window sills have been painted. There is one in the entire flat. Price: DKK 2,880 plus VAT.
So, if you can find a place to live that is not managed by DEAS, we recommend that you do so!

11 december 2025

Kære Kjeld

Tak for din anmeldelse. Vi har registreret din kommentar og vil gerne se nærmere på sagen. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op og sikre, at du får den nødvendige hjælp.

Overordnet dårlige service

Overordnet dårlige service.
Vi står og skal flytte ind i en lejlighed i risskov i slut febuar, og har desværre allerede oplevet dårlig service. Min kæreste tog til fremvisning på lejligheden, hvilket gik helt fint, men lejlighed var rodet og beskidt. Vi får et opkald dagen efter ? Om vi har fået lejligheden. Derefter blev der presset voldsomt på med at underkskrive og betale. Vi ønskede at se lejligheden igen, da ut ikke havde set den. Det virkede allerede som om vi var til besvær men det lykkedes. Vi fik en dato og mødte op til en 2 fremvisning. Der er ingen til at modtage os og der er ingen hjemme da vi bankede på. Vi var selvfølgelig forvirret og trætte at situatioen da vi havde kørt 2 timer for denne fremvisning. Vi endte med at få fat i kundeservice, som sagde “at hende der havde lavet aftalen var syg”, men hende der boede der var på vej hjem nu her, så vi kunne bare vente 20 minutter. Da hun kommer hjem banker vi høfligt på døren, og hun vidste intet om vi skulle se lejligeheden denne dag ? Hun var imødekommende og lod os se den alligevel. Dejligt. Efterfølgende skrev vi under og fik sendt pengene afsted. Der er heller ikke mulighed for at få en plantegning med mål, og vi har heller ikke endnu fået en korrekt plantegning. Derudover stemmer billeder på boligportal ikke over ens med virkeligheden (:
Øv, sikke en dårlig start.

24 januari 2026

Kære Poul

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tillykke med de 0 stjerner..

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. DEAS er og vil altid være de største amatører man kan have til at administrere noget som helst.
Min tvivl går på om de overhovedet kan finde ud af at administrere at gå på toilettet selv.

Jeg ved ikke hvad de går og laver på en almindelig arbejdsdag, men 5 af timerne må gå med at sidde på hænderne og spille dum.
Det er ikke til at forstå hvordan man kan drive en virksomhed på den måde.

De stjæler folks penge med arme og ben, men at tilbagebetale penge, de ikke skulle have haft, kræver åbenbart 3 måneders ventetid, 5 rykkere og 14 opkald.

DEAS, tag jer sammen for ...

21 januari 2026

Kære Tobias

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God ejendomsmægler

Oliver var en rigtig god ejendomsmægler, man fik svar på de spørgsmål som man havde

19 januari 2026

Kære Sara

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele den.

Defekt vaskeri i DEAS-ejendom

Som lejer i en DEAS-administreret ejendom har jeg ifølge min lejekontrakt adgang til vaskeri. Desværre har vaskemaskine og tørretumbler været defekte siden oktober 2025. Jeg har som andre lejere flere gange både pr. telefon og mail henvendt mig til DEAS om problemet, men uden at få andet svar, end at man vil undersøge problemet. I dag fik jeg pr. telefon oplyst, at Miele reparerede maskinerne i november 2025, men de fungerer stadig ikke. DEAS har derfor igen, igen oplyst pr. telefon, at man vil undersøge problemet. Hvis DEAS svarer på dette indlæg, håber jeg inderligt, at svaret vil indeholde andet, end at "det er vi kede af og vil undersøge problemet."

Tilføjet efter svar fra DEAS: Efter 4 mdr. uden vaskeri er sagen pr. 20.02.26 løst med nye maskiner. Vi såkaldte "restlejere" skulle vente på en afgørelse fra ejerforeningen, der består af den halvdel af lejlighederne i ejendommen, der er solgt som ejerlejligheder. På den måde fralagde DEAS sig igennem 4 måneder sin kontraktlige forpligtelse over for "restlejerne." Vi er lejere hos LÆGERNES PENSION, og DEAS er administrator for LÆGERNES PENSION. Det fremgår ingen steder, at vores adgang til vaskeri skal bestemmes af en ejerforening. Det er alene DEAS' ansvar, at vi som "restlejere" ikke i 4 mdr. har kunnet bruge det fælles vaskeri.

20 januari 2026

Kære Flemming

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra Deas

Jeg vil anbefale alle ikke at leje en bolig igennem Deas.
Der er meget lidt styr på deres administration af deres lejligheder, derude over betale du rigtig høj husleje for en lejlighed at meget lav kvalitet og sidst men ikke mindst gør de alt for at tage hele dit depositum ved udflytning.

19 januari 2026

Kære Niels-Christian

Ikke et smidigt system

Det er et meget firkantet system i forhold til, hvad vi er vant til herovre i "det mørke Jylland". Alt skal foregå via links, og der skal underskrives flere gange, idet der ikke må benyttes den overdragelsesaftale og det andelsboligskema, som Dansk Ejendomsmæglerforening normalt benytter. Det er en særdeles omkostningsfyldt affære for både køber og sælger, idet der tages meget høje gebyrer for det hele (incl. en overdragelsesaftale, som allerede VAR underskrevet af parterne - dog ikke på administrators aftale)

5 januari 2026

Kære Gitte

Tak for din anmeldelse og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser.

Inkompetent administration af andelsforeningen

Vi har endelig sluppet af med DEAS som administrator for vores andelsforening. Jeg er i bestyrelsen så har haft meget med dem at gøre.
De udviser ikke rettidig omhu og vi har skiftet meget kontaktperson.
Foreningen bliver faktureret til højre og venstre for opgaver, som egenligt er i kontrakten med dem. Men værst at alt har været følelsen at DEAS har en modvilje til at samarbejde og ikke synes at ville foreningen det bedste.

5 november 2025

Arrogante

10 december 2025

Kære Kamilla

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende svar og uafklaret sag om urealistisk vandforbrug

Jeg har gennem længere tid forsøgt at få afklaret en sag om mit vandforbrug i mit lejemål. Jeg har sendt al relevant dokumentation og fulgt op flere gange, men har ikke modtaget svar på mine seneste henvendelser, selv efter at have givet konkrete frister.

Det efterlader mig som lejer uden mulighed for at få sagen behandlet eller få en afklaring. Jeg havde forventet en mere konsekvent og rettidig sagsbehandling, når der opstår spørgsmål til et forbrugsregnskab. Jeg håber, at DEAS fremover vil prioritere at svare inden for rimelig tid.

19 december 2025

Kære Helena

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sikke dog et møg selskab

Sikke dog et møg selskab. Ingen kundeservice. Os der betaler deres løn får ikke en skid ud af det, sørgeligt.

22 december 2025

Kære Michelle

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser. Vi arbejder løbende med at udvikle og styrke vores processer og administration, og input som dit indgår i det arbejde.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bor i byggeri i Silkeborg fra…

Bor i byggeri i Silkeborg fra (2023/24). Flyttede ind januar 2024. Helt ny uberørt lejlighed. 2. januar 2025 falder vindue/dør (vejer over 100 kg) ud - da jeg tipper det for udluftning og jeg bliver ilde tilredt og indlægges på Sygehus. Giver selvfølgelig Deas besked - men tilbagemelding er det er min egen skyld hvad jeg er uforstående overfor. Det bliver til mange samtaler og sms SÅ dårligt et forløb og ingen medlidenhed fra deres side.

2 januari 2025

Kære Hanne

Kanon service

Kanon service, hjælpsomme og professionelle
Havde fornøjelsen af at blive rundvist af Oliver

9 december 2025

Kære Josephine

Hav en dejlig dag :-)

Worst ever company Daes DK

Hi, worst ever customer service, moved out from the apartment this year 2025 march, till now they didn't share the final settlement of my deposit, send 30 emails to adm team, to every one, no reply ... As a foreigner, don't go with this company on any rental, they will screw you .. very sad such company in Denmark.. After that they share final settlement bill on Dec 12 saying 30000 dkk for the refinement of the house like painting, carpenting etc.. and they said no amount to pay the deposit . It's like scam . Never ever do any business with them.

12 december 2025

Kære Fraud

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig og imødekommende unge…

Meget venlig og imødekommende unge mand.
Tak til Oliver.😊

8 december 2025

Kære H,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord til Oliver. Vi sørger for at give rosen videre til ham.

Danmarks mest tarvelige…

Danmarks mest tarvelige udlejningsfirma. Det tog mig 4 år at få skiftet en pilrådden altandør, det var kun pga at jeg konfronterede dem med at de selv ejer bygningen, så der var ingen vej udenom. Samtidig, så har de fjernet nøglen fra varme centralen her så ved akutte problemer kan der ikke åbnes for varmes før deres dovne vicevært gør noget. Og så stjæler de med arme og ben, forhøjet indskud for hvert år, det er ren tyveri og fuldstændig unødvendigt. Deas er intet værd. Hold jer fra det.

2 oktober 2025

Kære Per,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager den lange proces med udskiftningen af din altandør. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, og vi forstår din frustration.

Vi kan rigtig nok se, at du har meldt ind, at du manglede varme i dit lejemål, hvorefter vi har rekvireret en VVS’er. Hvis du fortsat oplever problemer, må du endelig tage kontakt til os.

Det er desværre ikke tilladt for lejere at have adgang til varmecentralen, da der står tekniske installationer.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Overskrift når fakta modsiger påstanden :

Overskrift:
Når fakta modsiger påstandene

Tekst:
Der er fremsat en påstand om, at der rutinemæssigt udarbejdes vurderingsrapport ved hvert salg i Andelsboligforeningen Stationsparken 1.
Den påstand holder ikke. Formanden har under ed i retten oplyst, at der kun er udarbejdet tre rapporter på 25 år.
Fakta er tydelige – og de peger i én retning: Påstanden er forkert.

28 november 2025

Kære Erik,

Vi vil gerne præcisere, at det ikke er korrekt, at der kun er udarbejdet tre vurderingsrapporter over en periode på 25 år. Vores medarbejder og den pågældende forening har oplyst, at der er udarbejdet flere rapporter, og det er desuden et lovkrav, at vurderingsrapporter skal udarbejdes ved salg af andelsboliger.

Vi henviser til den tidligere mailkorrespondance, du har haft med vores medarbejder, hvor dette også er blevet belyst.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lars var meget venlig og tog sig af…

Lars var meget venlig og tog sig af problemet hurtig

28 november 2025

Kære Kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du fik hurtig og venlig betjening af Lars. Vi sørger for at give din feedback videre til ham.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende service og engagement skal…

Manglende service og engagement skal man dog lede længe efter. Jeg har nu boet i denne ejendom i en årrække, og administrationen er igen havnet i DEAS’ ukyndige hænder, som vi frygtede, efter vi tidligere havde dårlige erfaringer med dem. Det er mig uforståeligt, at et ejendomsselskab bruger DEAS. De må have fået en god pris, for det er i hvert fald ikke service, hjælpsomhed eller engagement, der er brugt penge på. Service burde ellers være en simpel opgave.

For det første har de en gruppemail, som først besvares efter flere uger, og når man rykker, kan de ikke finde mailen. Jeg er da glad for, at det ikke var en meget akut sag. Jeg ventede som sagt på svar i flere uger og fik så kun svar på halvdelen – og ovenikøbet et ubehøvlet et af slagsen fra en Louise (som er kundeservicemedarbejder og kontaktperson). Hun fortsætter med ikke at svare, er yderst uvenlig, og jeg mangler stadig at få udbetalt mit tilgodehavende.

Vi har store problemer med vedligeholdelse af ejendommen – såsom gårdarealer, opgange der er misligholdt, elinstallationer m.m. Ifølge lovgivningen skal der udarbejdes en 10-årig vedligeholdelsesplan. Denne bliver der konstant ændret på, udskudt i 10 år eller slettet. Nu nægter de endda at give adgang til den, selvom lovgivningen siger noget andet.

Jeg synes, det er meget ærgerligt, at man som lejer ikke kan have en dialog med ejendomsselskabet og få en god kommunikation, hvilket tidligere var tilfældet. Men DEAS og Louise fastholder den dårlige kundeservice samt den manglende imødekommenhed.

Vi har den bedste vicevært, som arbejder under utaknemmelige forhold og har opgivet at kontakte Louise, da han mener, at det er nytteløst.

Svar på nedenstående:
Tak for et altid standard svar. Du skal forholde dig til den mangelfulde service som i giver, som nok ikke bliver anderledes, hvilket man kan se her. Og i forhold til at blive kontaktet, er det korrekt og jeg har henvendt mig utallige gange til Drifchefen uden efterfølgende at blive kontaktet igen.

26 november 2025

Kære Jette,

Vi er kede at høre om din oplevelse og at vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Vi opfordrer dig til at kontakte viceværtsselskabet vedrørende vedligeholdelsen af ejendommen.

Vi kan forstå på din administrator, at de har forsøgt at kontakte dig. Du er velkommen til at ringe tilbage til os.

DEAS

Lees meer over geverifieerde reviews.