Voor 100 euro aan producten besteld. Beide producten vielen heel raar, totaal niet gelijk aan de maat die ik besteld had en verwachtte. Maar toen ik deze wou retourneren kwamen ze met een heel verhaal... Toon meer
Wrong size, long delivery, returning package to China at your own cost! Samenvattend: zeer lange levertijd, maten zijn niet Eur maar Aziatische Wordt niet vermeld bij aankoop, in ons geval bes... Toon meer
Heb nog nooit een review geplaatst in mijn leven. Maar dit was echt ellende. Het is een dropshipping bedrijf. Je mag het pakket zelf retouren naar China voor 50-60 euro (op eigen risico). Identi... Toon meer
Opgelet, deze website dropshipt artikelen vanuit China! Ik heb schoenen besteld en ik krege geen bevestiging. Na hierover gemaild te hebben kreeg ik een verzendcode en toen zag ik dat de scho... Toon meer
Luxe en groot aanbod van Streetwear en Vintage kleding.
Nimrodstraat 13, 5042 WX, Tilburg, Nederland
- info@decarba.com
- decarba.nl
Schending van onze richtlijnen
Doe het niet
Doe je zelf een plezier en bestel hier niet. Schoenen eind januari voor mijn bruiloft besteld, zouden binnen 6-15 werkdagen geleverd worden. Omdat ik het al niet vertrouwde contact opgenomen, toen per mail toezegging gehad dat als de schoenen er met 14 dagen niet zouden zijn, ze onmiddellijk over zouden gaan tot terugbetaling. Uiteraard niet gebeurd en continue kreeg ik standaard berichten dat ze het allemaal erg vervelend vonden. Nu, veel te laat na anderhalve maand, zijn de schoenen binnen. Er zit een soort kartonnen zooltje in en je ziet overal lijmresten. Bizar slechte kwaliteit.
Voor die mensen di willen bestellen dat…
Voor die mensen di willen bestellen dat is en oplichter niet bestellen scam
Ik wacht al 5 maanden voor mijn bestelling geen antwoord niks mensen niet bestelen

Antwoord van Decarba
NIET HIER BESTELLEN.
NIET. BESTELLEN.
Is simpele dropshipping zooi. Trui is na half jaar nog niet geleverd, over terugbetaling doen ze ondanks regelgeving ontzettend moeilijk.
Ik herhaal, NIET HIER BESTELLEN.
Zelfs geen ster waard!
Zelfs geen ster waard!!
Trui besteld maar volledig anders dan afgebeeld op website. Heel goedkoop materiaal en zelfs niet behoorlijk gestikt.
Retour is mogelijk maar is naar China en op kosten van de koper. Deze kosten zijn dus veel hoger dan de prijs van de trui.
Is gewoon oplichting. OPLETTEN en daar dus zeker niets bestellen!!
Nooit hier bestellen
Nooit hier bestellen, tenzij je 5 maanden aan een lijntje wil worden gehouden en daarna het bericht krijgen dat het niet op voorraad is terwijl er al 3 maanden staat dat het in Nederland is. Vandaag kreeg ik dit bericht en hopelijk krijg ik mijn geld terug voor de trui die nooit is binnengekomen.
Niet intrappen!
Ze adverteren met een levertijd 7-15 dagen. Na afhandeling van bestelling is dit ineen 2-3 weken. (?)
Track en trace code is niet juist. Meerdere malen gemaild en iedere keer ontvang je een andere 'smoes' over waar het pakket zich bevind. Helaas niet eerst reviews gecheckt voordat ik heb besteld.
Gelukkig al gelezen dat er meerdere mensen stappen aan het ondernemen zijn om deze website te sluiten.
Oplichters
Oplichters! Bestel hier nooit! Ik bestelde 2 truien en kreeg een derde gratis.
De twee truien hadden een héél lange levertermijn, de derde werd nooit geleverd. Erbarmelijke kwaliteit, slechter dan het goedkoopste wat je op shein vindt, maar dan aan woekerprijzen! Kwam rechtstreeks uit China, retours moet je zelf naar China terugsturen.
Ik heb 15 mails heen en weer moeten sturen alvorens is 50% van het bedrag teruggestort kreeg. Heel slechte klantendienst, telkens iemand anders die de mails beantwoordde en telkens opnieuw alles moeten herhalen.
Dergelijke handeltjes zouden verboden moeten worden. Website met mooie foto's, komen niet overeen met de werkelijkheid. Ik ben er jammer genoeg ingetrapt.
Opgelet, dropship website!
Opgelet, deze website dropshipt artikelen vanuit China!
Ik heb schoenen besteld en ik krege geen bevestiging. Na hierover gemaild te hebben kreeg ik een verzendcode en toen zag ik dat de schoenen uit China verzonden zouden worden. Ik mocht hier de order niet meer annuleren
4 weken later had ik nog geen schoenen ontvangen, dus heb ik gemaild en gedreigd om anders verdere stappen te ondernemen.
Gelukkig was het mailcontact goed en heb ik het geld uiteindelijk teruggekregen. Voor deze service krijgen ze dan een 2e ster.
Niet kopen dus!
veel keuze
grote site met een aardig groot aanbod. Heb een zonnebril en paar schoenen. schoenen gewoon zeer goed, bril oke. Ai met al zeer tevreden vooral de prijs
Minder dan 1 ster kon ik helaas niet geven!…
Minder dan 1 ster kon ik helaas niet geven! Bestel absoluut NIET bij deze oplichters!! Ik hoop zo dat mensen niet dezelfde fout maken als ik, had ik van tevoren eerst maar deze revieuws gelezen. Dan had ik nooit besteld. Ik ga aangifte doen van oplichterij. Schoenen uiteindelijk wel binnen gekregen maar zeker 3 maten kleiner geleverd gekregen. En dan geven ze natuurlijk niet thuis. Stelletje droeftoeters die geen normale baan kunnen volhouden en op deze manier geld proberen te verdienen. Hoe zielig ben je dan. Wat zullen jullie moeders trots zijn op jullie.
Ik ben zeer tevreden met het product…
Ik ben zeer tevreden met het product dat ik dit keer heb gekocht, zowel qua kwaliteit als qua leveringssnelheid.
Pas op: Oplichters !
Ze leveren niet en dan kom je terecht in een ChatBot die je aan het lijntje houdt. Mensen hier niets bestellen !!!
Mijn pakketje is nooit geleverd
Mijn pakketje is nooit geleverd en het bedrijf verwijst naar de autoriteiten om een klacht in te dienen… dat zijn ze toch zelf?
Hele rare gang van zaken. Ze willen niet meedenken of een oplossing vinden.
Ben naar NietBezorgd.nl gestapt, hopelijk kunnen zij mij helpen om mijn geld terug te krijgen.
Koop hier niet
Koop hier niet! Het komt uit China, als je iets retour wilt sturen dan bieden ze je 30% korting, daar was ik het niet mee eens, dan bieden ze 50% korting. Dat bedrag is nooit gestort en zit ik met schoenen waar ik niks aan heb. Hierna reageren ze niet meer op mailtjes. Scam!
Een dropshipper hollands mannetje die…
Een dropshipper hollands mannetje die goed is met oplichten van mensen. Met mooie plaatjes en prijzen! Pas hier voor op niet bestellen spullen komen uit china die maar ‘n paar euro kosten en jouw 20x meer vraagt!
ik heb net elf een aankoop gedaan
ik heb net elf een aankoop gedaan. Ik moet zeggen, het is echt enn prima site en ze hebben een mooi assortiment. Ik heb al twee keer besteld. Hoewel de bezorgtijd niet binnen een dag is, krijig je wel kwaliteitsproducten voor een goede prijis.
2 weken terug hier een trui besteld
2 weken terug hier een trui besteld, prima kwaliteit wel tijdje op moeten wachten aangezien het dus uit china kwam. achteraf pas deze reviews gelezen anders had ik er waarschijnlijk niks besteld.
maar voor mij top!
Super slecht
Nog 1 om aan de lange lijst toe te voegen..
Wat een prut verkopen jullie, voor veel geld. Slaat nergens op.
En dan nog een retourbeleid van niks ook.
Helaas de reviews pas achteraf gelezen.
Oplichterij
De geleverde producten zijn niet eens één ster waard..
Enorm slechte, goedkope troep dat vanuit China moet komen. Komt niet overeen met foto’s en zijn niet transparant over herkomst van producten.
En als je wilt retourneren moet het ook naar China en de torenhoge verzendkosten zijn voor jezelf.
Op mails wordt niet gereageerd.