Voor 100 euro aan producten besteld. Beide producten vielen heel raar, totaal niet gelijk aan de maat die ik besteld had en verwachtte. Maar toen ik deze wou retourneren kwamen ze met een heel verhaal... Toon meer
Wrong size, long delivery, returning package to China at your own cost! Samenvattend: zeer lange levertijd, maten zijn niet Eur maar Aziatische Wordt niet vermeld bij aankoop, in ons geval bes... Toon meer
Heb nog nooit een review geplaatst in mijn leven. Maar dit was echt ellende. Het is een dropshipping bedrijf. Je mag het pakket zelf retouren naar China voor 50-60 euro (op eigen risico). Identi... Toon meer
Opgelet, deze website dropshipt artikelen vanuit China! Ik heb schoenen besteld en ik krege geen bevestiging. Na hierover gemaild te hebben kreeg ik een verzendcode en toen zag ik dat de scho... Toon meer
Luxe en groot aanbod van Streetwear en Vintage kleding.
Nimrodstraat 13, 5042 WX, Tilburg, Nederland
- info@decarba.com
- decarba.nl
Schending van onze richtlijnen
Koop hier niet!
Dikke opligters. De site ziet er heel goed uit maar levertijd duurt meer dan een maand, slechte kwaliteit, slechte klantenservice.
Ik heb 100 euro uitgegeven en heb anderhalve maand gewacht op mijn kleding. Wat komt eruit? Kleding dat je net zo goed zelf kan breien zonder enige ervaring. Retour sturen? betaal maar 75 euro want dit zijn de kosten voor de klant
Koop nooit
Koop nooit, maar dan nooit via deze site.
Ik ben er jammer genoeg ingetrapt door te snel zijn.
Dropshippers die truien doorverkopen gemaakt in china.
Truien zijn al een maand onderweg en geen help van hun klantenservice.
Retourzendingen onmogelijk, want de kosten van douane zijn ook voor jou.
Trap er niet in, is gewoon aliexpress materiaal/kwaliteit en je ziet ze zelden of niet aankomen.
AFSCHUWELIJK
AFSCHUWELIJK! NIET KOPEN!!
Ik heb eind oktober een paar truien gekocht van maarliefst 80 euro. Heb ze na een hoop gemail nu pas ontvangen. Er zitten gaten in de truien en je kan ook niks retourzenden! NIET KOPEN DUS!
Kansloze site niet kopen
Kansloze site, pakketje niet gekregen omdat mijn huisnummer nog ontbrak. Slecht excuus trap er niet in.

Antwoord van Decarba
oplichters
Decarda winkel
Decarda winkel, het adres wat op hun website staat heb ik net gekeken op Google map is een gewoon huis waarschijnlijk een studentenhuis. TRAP ER NIET IN MENSEN,ZIJN ECHT OPLICHTERS,DIE GELD VERDIENEN DOOR OPLICHTING ,het komt gewoon van Ali express af
AliExpress zeker lezen
Op 13-12-23 voor mijn dochter een leuke vintage trui van € 47,90 voor haar kerst gekocht . Het arikel zou zogenaamd op voorraad zijn en de levertijd van 5-8 werkdagen. Snel na de bestelling kreeg ik al een track and trace code die helaas niet werkte. Na het verlopen van de levertijd op 22-12 heb ik een e-mail gestuurd en meteen een antwoord gekregen dat de levertijd opeens 7-15 dagen zou zijn maar wel onderweg was. Vandaag 4-1-24 heb ik de trui mogen ontvangen en wat bleek, de trui is van een volledig andere kwaliteit dan de getoonde trui op de website enkel de print was hetzelfde. Ik heb meteen een e-mail gestuurd hierover maar helaas geen antwoord. Na verder onderzoek blijkt dezelfde trui met dezelfde foto ook op AliExpress te staan voor slechts € 20,36 dus voor maar 40% van de prijs die ik betaald heb. Ook hierover heb ik meteen een e-mail gestuurd. Ik wacht nog steeds op antwoord. Als ik Aliexpress kwaliteit wil kopen dan zal ik wel op AliExpress kopen maar als ik op een nederlandse site iets bestel wil ik wel de kwaliteit ontvangen van het item wat ik op die site zie staan. Als je dan als "ondernemer" iets van AliExpress aanbiedt zorg er dan voor dat je zelf de kwaliteit van de artikelen hebt gecheckt en die ook overeenkomen met wat je aanbiedt. Zeker nooit iets kopen op deze website, beter op AliExpress kijken dan!!
Slechte kwaliteit prijs verhouding lange bezorgtijd en slecht retour beleid. Oplichting wat mij betreft
Slechte kwaliteit prijs verhouding. Ook is het niet wat er op het plaatje staat. Levering duurt lang en retourkosten moet je zelf betalen. De uiterlijke levertermijn ligt op 15 dagen en het herroepingsrecht op 14 dagen. Toevallig of slim boeven gedrag?
Bestel hier niet. Lees je reviews van te voren. Ik heb het nu een keer niet gedaan en het resultaat is dit. Een veel te dure broek die op mijn eigen kosten terug kan naar China.......
Een gewaarschuwd mens telt voor twee 😉
Oplichters
Slechtste klantenservice die ik ooit meegemaakt heb. Wacht al een maand op mijn bestelling en elke keer word er verwezen naar dat het pakketje al verstuurd zou zijn en dat het vanwege de Black Friday drukte vertraging opgelopen heeft. Nu word er zelfs gezegd dat mijn bestelling die ik geplaatst op 29 nov, pas op 21 dec verstuurd is. Ik geloof ook niet dat het überhaupt nog op m'n deurmat terecht gaat komen en heb mijn verlies al genomen.
Klachtenbehandeling 1
Klanttevredenheid 1
Geloofwaardigheid 1
Alles wat ze hier verkopen is…
Alles wat ze hier verkopen is letterlijk te vinden op aliexpress, stelletje ezels echt.
Troep
Troep!
Kwaliteit is zeer slecht en lijkt nog niet op wat er op de foto’s staan
Slechte kleding
Slechte kleding, niet gekregen wat er op de afbeelding stond. Heel jammer, nooit bestellen hier!
Een maand wachten voor troep
Levering duurde ruim een maand! Prijs kwaliteit is ruk! Nooit bestellen!
2 truien besteld, 1 matig, de ander erg slecht
2 truien besteld. Een trui, "Paris Fleece Zipper" prima. Beetje goedkoop maar kan er mee door. De andere "England Retro Zipper" is echt heel slecht. Kwaliteit bedroevend en heel erg wazig. Slechte stof en lijkt totaal niet op de afbeelding in de webshop.
Nu retour aangevraagd via de mail en afwachten of dat wel lukt.
Oplichterij van de richel
Geen contact gekregen, geen kleding, 115 euro lichter en ik ga hen aanmelden bij verscheidene instanties. Nu al klaar met dit soort rattendiensten. Door het internet zijn er veel oplichters, we hebben er hier eentje te pakken. DOE HET NIET!
Kleding besteld bij Decarba
Kleding besteld bij Decarba. De kwaliteit was slecht. De kleding retour naar China moeten sturen. Raakt het pakket in China kwijt.
Debarba niet te bereiken, behalve dat dat we via Klarna kregen te horen dat we de rekening moesten betalen.
Dus wel een rekening van bijna 150 euro, maar geen kleding.