DEGIRO Reviews 104

TrustScore 3.5 uit 5

3,5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Platformen er intuitiv og nem at benytte. Lave priser for handel. Kundeservice er også i orden. Jeg kan slet ikke genkende de kritikpunkter der fremsættes herinde. Jeg synes nogen af indlæggene bærer... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allerede når man første gang kommer ind på deres side brister troværdigheden! Den halve side er dækket med mindre man vælger knappen "Tillad alle cookies". Trykker man på "Settings" kan... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

When transferring money using Trustly, it's rejected by DeGiro and not returned to my bank account. I transferred $50,000 3 weeks ago and it's still stuck somewhere in cyberspace. Customer support i... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin platform og gode priser, men hvis du er trader eller generelt bare ikke har tålmodighed til at vente flere minutter på at du kan få lov at eksekvere en ordre, ja så vil jeg absolut ikke råde dig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beleggingsadvies
  2. Financieringsmakelaar
  3. Effectenmakelaar

Geschreven door het bedrijf

Founded in 2008 in Amsterdam, DEGIRO has grown into one of Europe’s largest and most trusted online brokers. Today, over 3 million clients across 16 European countries rely on our high performance platform to invest globally at low cost. Investors can access more than 45 markets across 30 countries and a wide range of investment products, including stocks, ETFs, bonds, options and futures. In several markets such as the Netherlands, Spain, France, Germany, Italy, Ireland, Portugal and Greece, clients can also invest in crypto. This allows investors to build diversified portfolios in a single account. Our platform combines innovative trading technology with personal customer support by phone and email in local languages. Whether you are a beginner or an experienced investor, you can benefit from clear pricing, reliable tools and a smooth investing experience. As part of flatexDEGIRO Bank SE (ISIN: DE000FTG1111, Ticker: FTK), we combine innovative, user-friendly technology with the scale and financial stability of a leading European brokerage infrastructure. Our commitment to value, reliability and service quality has been recognised with more than 100 international awards. DEGIRO continues to empower investors by providing efficient, transparent and user-friendly solutions that help them achieve their financial goals with confidence. Investing involves risk of loss. This is not investment advice.

3,5

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice, lad være med at få en konto ved dem!

De har virkelig en dårlig kundeservice. Havde en konto for et par år siden, da jeg lige ville prøve deres platform. Det var ikke noget for mig. Efter En masse bøvl fik jeg betalt det jeg skulle, og mine penge ud.
Det var også rimelig bøvlet at få lukket kontoen, så jeg ringede til kundeservice og fik den lukket ved ved dem, (troede jeg)
Nu begynder de så at sende mig ubehøvlet mails om at jeg skylder dem 80kr og min konto stadig er aktiv, nu nægter de at lukke den før jeg har betalt.
Så lad være med at brug dem! Hold jer til Nordnet, de kan 100 gange bedre andbefales på alle punkter.

27 juli 2018

Hej Kim,

Vi har ikke mulighed for at lukke en investeringskonto med mindre, at alle positioner er lukket, og kontoens balance er i nul. Derudover kan en investeringskonto af sikkerhedsmæssige hensyn kun lukkes ved en skriftelig anmodning fra den registrerede e-mailadresse.

Hos DEGIRO gør vi brug af en en pay-per-use-politik. Det vil sige, at vores kunder udelukkende opkræves i forbindelse med at der handles eller for services som aktivt er tilvalgt. Alle gebyrer og handelsomkostinger fremgår af vores prisoversigt, som er tilgængelig på vores hjemmeside.

Såfremt der er spørgmål så kontakt venligst vores kundeservice på telefon +45 89 88 62 81.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er så bøvlet at få lov til at…

Det er så bøvlet at få lov til at handle hos Degiro...Især den del med at overføre penge til og fra platformen. Man kan ikke lave en månedlig fast bankoverførsel, og den anden mulighed Trustly tager evigheder og går tit også galt for, da de ikke kan se hvor pengene kommer fra og så skal du indlevere dokumentation og skrive frem og tilbage. Hvor svært kan det være at få styr på....

16 mei 2018

Hej Sarah,

Ved overførsler via Trustly skal man anvende Nemid. Vi kan derfor altid se hvem der er afsender ved disse overførsler. Til gengæld er det desværre ikke altid været tilfældet ved manuelle bank overførsler, hvilket kan skyldes forskellige årsager. Har man for eksempel navn- og adresse beskyttelse modtager vi ikke denne infromation. Tidligere kunne det også være tilfældet ved faste overførsler fra bestemte banker.

Modtager vi ikke tilstrækkelig information fra afsenders bank, er vi nødt til, at bede om en overførelseskvittering for at kunne verifcere og bogføre overførslen. For nyligt ændrede vi indbetalingskontoen for manuelle overførsler. Det har medført, at vi generelt er i stand til at se mere informaiton om afsender, end vi kunne tidligere. Det skulle således mindske vores behov for at indhente dokumentaiton samt det besvær det medfører vores kunder.

STAY OUT OF DEGIRO

STAY OUT OF DEGIRO

20-03-2018 Fik indbetalt 5000 med en lille fejl
22-03-2018 kundeservice vil returnere penge til mit konto og beder om dokumentation
16-04-2018 få jeg besked om at send IGEN dokumentation
30-04-2018 rykker igen for mine penge
01-05-2018 svar fra kundeservice at de er lukket og de vil send asap
08-05-2018 sendt rykker igen og venter for mine penge!

Meget useriøst og tvivlsom firma, det kan ikke passe at jeg skal vente +45 dage til at få mine penge retur

8 mei 2018

Hej Alessandro,

Af hensyn til sikkerhed, kan vi kun acceptere overførsler, såfemt den information vi modtager fra banken stemmer overnes med den informaiton vi har registeret. Det er derfor vigtigt, at investeringskontoen oprettes med korrekt navn samt at bankkontoen der tilknyttes, er en personlig bankkonto i eget navn.

Overførsler som vi ikke kan bogføre, er vi derfor nødt til at returnere. I sådanne tilfælde er vi forpligtet til, at kunne dokumentere, at overførslen er retrurneret til den rette konto. Desværre er det ikke altid, at modtager tilstrækkelig information fra banken, og derfor må vi i nogle tiilfælde bede om en kvittering som dokumentation for overførslen.

DEGIRO har naturligvis ingen interesse i eller drager nogen form for nytte af, at holde unødvendigt på vores kunders penge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svært at få sine penge ud igen

Ustabil og ikke-intuitiv handelsplatform. Vær opmærksom på risikoen for multiple handelsomkostninger, hvis det du troede var een handel, af systemet bliver bogført som flere handler = flere omkostninger. Lav kurtage gælder ikke alle lande.

Placeret i Holland og dermed underlagt deres regler. Det betyder at du ikke altid kan hæve dine penge når du gerne vil, og at du fra tid til anden vil blive bedt om at indsende diverse dokumentation for at du er den du er. Eksempelvis 3 år gamle bank kvitteringer. Ikke altid det letteste at fremskaffe.

2 mei 2018

Hej Gabriel,

Det er muligt at en ordre eksevkeres over flere omgange. Det sker for eksempel ved en limit ordre hvor der ikke er én aftager til hele ordren til pågældende limit pris. At ordren eksevkeres over flere omgange medfører dog ikke yderligere handelsomkostninger.

Vores kurtage består af en fast del og en variabel del. Kurtage ved handel på OMX København udgør for eksempel DKK 12 + 0,038%. Den faste del af kurtagen (DKK 12) opkræves kun én gang pr. ordre, og den variable del (0,038%) opkræves i takt med, at ordren eksekveres. Det gør dermed ikke nogen forskel om ordren eksevkeres over en eller flere omgange.

Med hensyn til udbetalinger, så er vores kunder narturligvis velkommen til at udbetale deres midler hvis de ønsker. At DEGIRO er et hollandsk selskab og dermed reguleret af de hollanske myndigheder, har ikke nogen indflydelse på dette. Til gengæld har vi, i henhold til EUs anti-hvidvasknings direktiv, en forpligtelse til at verficere ejerskab af bankkontoen er udbetales til samt identiteten af kontohaver. I nogle tilfælde kræver det en overførelseskvittering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunde hos DEGIRO i 16 måneder

Kunde hos DEGIRO i 16 måneder. Uden nogen dårlige overraskelser, lækker nye mobil app.
"Du betaler for hvad du bruger".. Transparent og ligetil....
Kan anbefales!

2 mei 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.