Enkel mäklare med många marknader, låga avgifter och valutakonto. Har använt Degiros tjänster flera år. Lite mer spartansk sajt men allt funkar bra.
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med Degiro, speciellt med det billiga priset, men det finna möjligheter till förbättringar. Förslag på förbättringar: Den totala avkastningen och de ej realiserade avkastningarna v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DEGIRO is an online broker that serves both individual and professional investors. DEGIRO offers market access through a fast, high-performance online platform. DEGIRO is currently operating in 18 countries in Europe and is still expanding.
Rembrandt Tower - 9th floor Amstelplein 1, 1096 HA, Amsterdam, Nederland
Enkel mäklare med många marknader, låga avgifter och valutakonto.

Antwoord van DEGIRO
Jag sålde av aktier 11 juni 2025 och begärde samma dag uttag av beloppet till min hembank. Idag är det 24 juni 2024 och jag har fortfarande inte fått pengarna till mitt bankkonto. Har mailat kundtjänst 2ggr, första mailet har de svarat på att de kommer höra av sig, andra mailet har de inte svarat på.
Orimligt lång väntetid - börjar undra om det är bluff och om jag blivit scamad...
Kommer revidera omdömet om jag får mina pengar - och också om jag inte får dem alls

Antwoord van DEGIRO
Degiro i jämförelse med Avanza och Nordnet är tyvärr flera mil bakom. Det är möjligt att de är mer moderna än traditionella banker i holland där de är från men det är uppenbart att de inte direkt bryr sig om Sverige. Jag har väntat 5 dagar utan svar på ett email om ett uttag och dess support är ganska värdelös.
Jag öppnade ett konto hos Degiro och köpte 8 Tesla-aktier till ett öppningspris på 216,9 USD. Senare sålde jag dem för 218,1 USD. Trots det gick jag med en förlust på 35 SEK eftersom jag betalade en avgift på cirka 140 SEK. Detta känns som en stor bluff med tanke på att de lovar låga avgifter. Det känns som att de stjäl dina pengar.
ragequitta under passvalideringsfiaskot...jag uppskattar BankID ännu mer nu.

Antwoord van DEGIRO
Det går inte att ringa och det går inte att lägga order. Ingen information om vad som har hänt på deras hemsida.
Dåligt att inte ge information till sina kunder.
Horrible company, told me that they will close my account and either I sell my stocks at a loss or they sell. Then I asked for a reason they are closing my account, the answer was: internal undisclosed reason.
Degiro is super client friendly, and has a competent app and web, at great prices.

Antwoord van DEGIRO
Jag har precis öppnat ett konto med Degiro. Och min första upplevelse är långt ifrån bra... jag förde pengar till dem, först i EUR men de gick inte för att de accepterar bara SEK från mig (trots att de sitter ju Nederländerna... whatever). Så den nekades. Överförering nummer 2 ser bra ut enligt kundsupport... förutom en sak. Degiro fick mina pengar för 3 dagar sedan men pengarna landade inte på mitt konto. Och supporten svarar inte. Jag är osäker om bolaget är ett scam, eller om de är bara oprofessionella. Time will tell. Rolig twist… Degiro gav mig ett IBAN nummer för pengar överföring och säger nu att det vara problem med deras nummer.

Antwoord van DEGIRO
Hade stora problem med att få ut mina pengar efter att ha haft dem investerade i flera år hos Degiro. Tog mig 20 dagar att väl lyckas få dem och kundtjänsten slösade mycket av min tid. Undvik Degiro, bättre med Avanza eller Nordnet.
Great, easy to use platform. Love the low costs. Feels very professional.

Antwoord van DEGIRO
Great company. Transparent costs and fantastic choice in terms of investment tools and stocks and markets.

Antwoord van DEGIRO
Low fees, a lot of invesments options and good service. I recommend it to all my friends

Antwoord van DEGIRO
Funderar allvarligt på att ta ut alla pengarna från DeGiro. Anledningen till att jag en gång i tiden gick in där var att kunna belåna portföljen. Nu är räntan hela fyra procent om man använder allokering, och hela fem procent utan.
Man kan inte äga svenska aktier för då får man 30% skatt på utdelningen.
Plattformen är inte användarvänlig och allt sker manuellt känns det som.
Om man vill ha två olika ISK så måste man skaffa ett helt nytt konto, så att man får två inloggningar. Man kan heller inte flytta mellan ISK-konton automatiskt.
Vid uttag så sker det inte automatiskt utan tar olika tid olika dagar. En dag kan man få det redan samma eftermiddag på sitt bankkonto, en annan dag kan det dröja flera dagar. Totalt oseriöst, då detta bör vara tillförlitligt och en automatiserad process.
Valutahanteringen är en styrka hos DeGiro, då man kan ha manuell växling, så att om man handlar i Euro hela tiden slipper man 0,25% växlingsavgift som hos Avanza. I alla fall så länge man fortsätter handla andra fonder i Euro. Utdelningarna kommer dock ibland i USD, och då växlas de till SEK.
Det bästa är de låga avgifterna och utbudet med gratis-ETF:er som är gratis att handla.
P. S. När DeGiro etablerade sig i Sverige hade man svensk kundservice i Stockholm. Det har man tagit bort. Nu måste man antingen mejla med jättelång svarstid, eller ringa till Nederländerna och själv betala för samtalet.
Edit
Ja, nu har jag fått reda på att de inte accepterar ISK längre. Så jag antar att mitt ursprungliga konto fortfarande är ISK, men det nya kontot jag skapade igår blev ett vanligt depå-konto, vilket jag inte fick reda på. Det stod ingen info om detta när jag skapade kontot. Var bara en ren slump att jag upptäckte det!
Lees meer over geverifieerde reviews.