Dekbeddiscounter

2 sets van 2 éénpersoons dekbedovertrekken gekocht, snel geleverd maar helaas is van één overtrek na het wassen de naad uitgerafeld. Na melding bij de klantenservice kreeg ik bericht dat het overtre... Toon meer

Orginele klacht: Ineens na jaren krijg ik weer allemaal spam e-mails van dekbeddiscounter. Ik heb me meermalen afgemeld en nu ineens krijg ik weer van alles. Ze voeren slimme truukjes uit waardoor... Toon meer

Stop met het versturen van vele, vele spam mails met dezelfde leus: alles moet weg! Ontvang dagelijks heel veel van dit soort onzin berichten en zo te lezen veel mensen met mij. Stop met dat gestalk!!... Toon meer

Ik snap die lage reviews niet, mooi spul levertijd was vroeger goed, nu geen idee moet nog bezorgd worden, al duurt t een jaar, het is gewoon kwaliteit voor een lage prijs. Kreeg geen bevestiging vd o... Toon meer

1. Slaapkamermeubilair winkel

Dekbedovertrekken vind je bij Dekbed-Discounter, de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Wij bieden de scherpste prijs voor al jouw dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens, boxsprings en al jouw andere beddengoed. Wij hebben een groot assortiment dekbedovertrekken van verschillende merken zoals Walra, Nightlife, Dreamhouse bedding en Essara waarmee jij je slaapkamer extra sfeer kunt geven. Naast dekbedovertrekken hebben we ook kinderdekbedovertrekken van verschillende bekende films en rages. Wij onderscheiden onszelf met de beste service, snelle levering, veilig en achteraf betalen en een gratis voucher bij iedere bestelling. Wil je graag iets meer weten over een bepaald dekbedovertrek, hoeslaken, boxspring of dekbed? Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 (0)853 032813 of per e-mail op klantenservice@dekbed-discounter.nl

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een zeer tevreden klant

De producten van Dekbed Discounter hebben een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Waar ik nog meer over te spreken ben is hun klantenservice. Ze zijn bereikbaar, ze handelen je klachten snel en zeer goed af. Jullie zijn toppers ga zo door.

9 november 2021

.....

Bericht verwijderd

29 oktober 2021

Beste heer / mevrouw BK,

We willen je bedanken voor het delen van je feedback

Vervelend om te vernemen dat je boxspring nog niet geleverd is.. Hier zit een levertijd van 4 weken aan vast, dit staat aangegeven bij de advertentie.

Gelukkig is je boxspring niet vertraagd en zullen er geen ongemakken optreden, inmiddels is er een leveringsafspraak met je afgestemd en afgesproken.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dit graag, alvast veel slaapplezier gewenst!

Vriendelijke medewerkers

DKBD3142527 ordernummer
Alles netjes opgelost door de medewerkers

2 oktober 2021

Goedemorgen Cesur,

Allereerst dank voor je feedback

Wat jammer dat je dit zo ervaart, dat is niet de bedoeling..

Het klopt dat de prijzen kunnen veranderen, echter worden deze tijdens een actie lager en buiten een actie weer hoger. Ook hebben wij verschillende acties en verschillende kortingspercentages, dit zal altijd aangegeven worden bij de advertentie.

Uit coulance hebben wij je een persoonlijke kortingscode verstuurd t.w.v. €70, dit inclusief gratis verzending en zonder minimale besteding.

Mochten er nog openstaande vragen zijn dan vernemen we dit graag!

Team Dekbed-Discounter

Super goede en snelle service!

Erg tevreden over de service van Dekbeddiscounter. Een dekbed besteld, echter konden hier de knoopjes helaas niet van dicht. Dit heb ik gemeld bij de klantenservice. Ik kreeg snel een bericht dat ik een nieuw dekbed mocht uitkiezen voor dezelfde prijs zonder het oude dekbed terug te sturen. De volgende dag had ik dit dekbed al binnen. Personeel is erg vriendelijk tijdens het contact en reageert zelfs nog om 20:50 s’avonds. Alleen maar lof voor dit bedrijf! Mijn volgende dekbed komt zeker weer van Dekbeddiscounter!

22 september 2021

Geen aanrader

Zeer slechte kwaliteit dekbedovertrekken, maar eerlijk is eerlijk, daar is de prijs ook naar.
Heb besloten hier niet meer te bestellen, maar van de eindeloze stroom nieuwbrieven valt niet meer af te komen. Hooguit een paar dagen en dan ontvang je (ongevraagd uiteraard) weer een berichtje ‘fijn dat je weer terug bent’ en begint de stroom weer opnieuw. Nu als afzender maar geblokkeerd. In alle opzichten geen aanrader dit bedrijf.

9 september 2021

Beste Evelyne,

Bedankt voor het delen van je feedback

Spijtig om te lezen dat de dekbedovertrekken niet voldoen, hier zou ik je graag in tegemoet willen komen.

Graag verkrijg ik je ordergegevens zodat ik je hierin verder kan helpen, zo kan ik je ook uitschrijven voor onze nieuwsbrieven.

Ik hoor graag van je!

Topservice!

Bestelling was snel binnen en het overtrek lag snel op bed! Na twee nachten zag ik dat een paar stiksels los zaten bij één van de kussenslopen. Klantenservice gemaild met de vraag of ze een kussensloop ter vervanging na konden sturen. Ik kreeg te horen dat ze geen losse slopen van de sets los hadden liggen, daarvoor in de plaats kreeg ik een compleet nieuwe set nagestuurd! Dat is pas service! Ik ben helemaal tevreden!

1 september 2021

Veel te lange bezorgtijd!!

24 juli mijn boxspring besteld met de beloofde bezorgtijd van 5-10 werkdagen. Het is nu de 9e van augustus nog steeds niet binnen en zeggen ze dat het bed pas op 17 augustus wordt bezorgd… Ik heb vaak met hun gebeld, aangezien ik nu op een klein matje moet slapen en enorm veel last van mijn rug krijg, maar ze konden mij niks vertellen. Ze hebben mij wel een gratis dekbed opgestuurd, dat is aardig, maar dat heb ik al dus daar heb ik niks aan. Belachelijk dat ze een bepaalde bezorg datum beloven maar niet kunnen waarmaken. Als ik had geweten dat ik zo lang moest wachten, was ik wel ergens anders heen gegaan. Heel erg jammer. Nu nog hopen dat het wel echt de 17e binnenkomt!! (Ordernummer: DKBD3050404).

9 augustus 2021

Beste Claire,

Allereerst dank voor jouw geschreven review.

Wij zijn direct op onderzoek uitgegaan wat de reden is voor de wat latere datum. Wij zien dat er een afspraak is gemaakt dat de boxspring na 1 augustus geleverd mocht worden. Hierom is er pas later contact opgenomen om een afspraak met jou in te plannen.

Het is erg druk bij onze vervoerder wat ervoor zorgt dat de bestelling een weekje later wordt geleverd dan gepland. Onze excuses voor het ongemak!

Gelukkig zie ik dat de bestelling 17 augustus 2021 wordt geleverd tussen 11:50 en 16:20. Mochten hier nog bijzonderheden ontstaan horen wij het graag zodat wij jou verder kunnen helpen hiermee.

Ik wens jou een mooie dag toe.

Team Dekbed-Discounter!

Honds, schofterig bedrijf. Slechte reviews verwijderen zij van hun site.

Komen levertijd niet na. Uiteindelijk zijn ze genegen om het te verzenden. Vervolgens is het pakket zoek bij DHL. Ik dien als klant maar te wachten totdat het boven water is (wat niet zal gebeuren na ruim een week) en kan naar mijn centen fluiten. Een professioneel bedrijf had allang voor een oplossing gezorgd. Dit is gewoon zakken vullen en graaien. Heel dom want zo keren klanten echt niet terug. Bestel hier niet, tenzij je honds en schofterig behandeld wilt worden.

Ordernr is DKBD2950984. Ik eis mijn geld vandaag terug!

Het is inmiddels alweer uren later, en wederom geen reactie. Wat een k-bedrijf.

Verder zie ik tot mijn verbazing dat mijn review op hun site is verwijderd.

5 juni 2021

Goedemorgen Martine,

Allereerst dank voor je review

Oei.. Wat spijtig dat je bestelling vermist is geraakt bij DHL, dit is iets wat wij graag door middel van een postonderzoek op lossen.

Graag zou ik deze overlast al bij je weg willen nemen, zodat je niet hoeft te wachten op de uitslag van het postonderzoek. Daarom heb ik de volledige nota voor je gecrediteerd, dit bedrag zal binnen 3 werkdagen terug gestort zijn op je bankrekening.

Mocht het zo zijn dat de bestelling alsnog aangeboden wordt dan mag je deze weigeren om in ontvangst te nemen, dan zal dit automatisch retour naar ons gaan.

Ik hoop hiermee je klacht / review naar wens te hebben opgelost!

Ontevreden

Ik zag een hele leuke vloerkleed dat perfect past bij ons interieur. Op de website staat aangegeven dat de levertijd 1 tot 3 werkdagen is. Inmiddels zijn we bijna een maand verder en ik heb het nog steeds niet ontvangen. In de tussentijd heb ik met 3 verschillende medewerkers contact gehad en ik werd heel netjes te woord gestaan. Ik vind het wel erg jammer dat ik continue achter mijn bestelling aan moet om te vragen naar de stand van zaken. Als de levertijd weken langer duurt, zou het fijn zijn geweest als dit van te voren gecommuniceerd wordt. Dit is natuurlijk geen klantenservice. En gek genoeg heb ik ook een beoordeling geschreven op jullie website en is dit verwijderd. Nu lees ik bij de reviews dat jullie dit niet zelf kunnen doen maar het is wel heel vreemd dat er meerdere personen zijn die dit aangeven. Ik ben echt geneigd om mijn bestelling te annuleren.

4 juni 2021

Goedemorgen Feroos Niamat,

Allereerst dank voor je geschreven recensie

Wat jammer dat je bestelling een vertraging heeft opgelopen, wanneer dit duidelijk is dient de consument direct hiervan op de hoogte gebracht te worden.

Onze welgemeende excuses, uiteraard ben je vrij om de bestelling te annuleren.

Het klopt dat we een onderzoek hebben lopen naar bepaalde reviews die niet online zijn blijven staan. Echter zijn wij niet bevoegd om dit te doen, dit kan uitsluitend de reviewer zelf.

Per e-mail is er op 11/06 contact met je opgenomen, graag zien wij een reactie tegemoet!

Slechte reviews worden verwijderd

Onlangs een grote bestelling gedaan op deze website, inclusief een dekbedovertrek. Dit dekbedovertrek was in het echt veel valer en fletser dan op het plaatje van de website. Aangezien je verzendkosten moet betalen om artikelen te retourneren, was me dit het niet waard. Ik zou dan alsnog extra moeten betalen.
Wel heb ik een review achtergelaten op de website, onder het artikel. Ik zag nog twee slechte reviews onder het artikel staan. Al vrij snel kreeg ik reactie, of ik dan misschien een ander dekbedovertrek wilde uitzoeken, of mijn geld terug.

Opmerkelijk was, dat de slechte reviews voor het gemak ook maar verwijderd zijn. Na contact met de klantenservice, werd mij verteld dat de reviews echt niet verwijderd zijn, dat was onmogelijk. Na het sturen van screenshots, werd aangegeven dat de reviews even verwijderd waren om een passende oplossing te vinden voor het probleem.

1 juni 2021

Beste Jet D,

Allereerst dank voor het schrijven van deze tweede review

Wat vervelend dat je review niet online staat op onze website, het is voor ons niet mogelijk om de review te verwijderen. Uitsluitend de reviewer zelf kan dit doen.

Wél ga ik dit doorzetten naar de desbetreffende afdeling om uit te zoeken waarom de review niet online staat.

Hier heb ik echter wat meer informatie voor nodig, daarom verkrijg ik graag je ordernummer zodat ik je kan contacteren.

Ik verneem graag of uw klacht zelf inmiddels is opgelost!

Verkeerd product geleverd

Verkeerd product geleverd. Kan gebeuren. Mails gestuurd en gebeld. Nergens wordt op gereageerd. Dit is weer zo'n bedrijf dat alleen maar spullen verkoopt maar een fatsoenlijke klantenservice opzetten is kennelijk een probleem. Ik zit na een maand nog steeds met een verkeerd geleverd product. Nooit weer voor mij

Update: Dekbeddiscounter vraagt om meer info. Op zich positief maar ik vind eigenlijk dat je als bedrijf gewoon een goeie klantenservice moet hebben . Ik ben er al zo lang mee bezig geweest, ik heb helemaal geen zin in eindeloos heen en weer e-mailen op dit platform.

Update2: Dekbeddiscounter heeft trustpilot gevraagd om mijn negatieve reactie te verwijderen. Order nummer zou niet kloppen. Nogmaals: ik wil anderen wijzen op mijn slechte ervaring met de klantenservice van dekbed discounter. Niet meer niet minder. Ik heb mijn ervaring hier gedeeld en daarmee is het voor mij klaar.

Update 3
Dekbeddiscounter probeert via allerlei wegen om deze negatieve review te (laten) verwijderen.

23 mei 2021

Beste Mark,

We willen je bedanken voor het schrijven van je feedback

Spijtig om te vernemen dat je een verkeerd artikel geleverd hebt gekregen, excuses hiervoor..

Helaas is het ordernummer welke je nu hebt toegevoegd niet juist. Uiteraard wil ik dit direct voor je op gaan lossen en verkrijg ik graag je juiste ordernummer, zou je deze aan de review willen toevoegen? Op die manier is het voor mij pas mogelijk om deze review in behandeling te nemen.

We helpen je graag verder!

Pure oplichterij, netjes opgelost

Pure oplichterij wanneer er een actie is worden de prijzen gewoon 2 tot 3 keer zo hoog gemaakt niks geen korting waardoor je dus helemaal geen voordeel hebt. Dekbed dat wij kochten voor 229 euro kost eigenlijk maar 70 euro in de uitverkoop/aanbieding. Niks geen exclusieve kwaliteit dekbedovertrek wat 189 euro kost kost zelfs nu in de aanbieding maar 90 euroen zou zelfs nabij de 3 voor 1 al flink afgeprijsd zijn van meer dan 200 euro naar 189. Heb contact gehad met dekbed discounter en ze hebben het opgelost naar tevredenheid hoop dat dit nooit meer gebeurd. Mocht ik ooit nog wat bestellen hoop ik dat ik direct een goede review kan schrijven.

22 mei 2021

Beste Yannick,

Bedankt voor je geschreven recensie

We vinden het ontzettend spijtig dat je dit is overkomen, het is natuurlijk niet te intentie geweest om je te misleiden. Onze oprechte excuses..

De aankoopprijzen kunnen schommelen, wanneer artikelen in een actie gezet worden dient de prijs te zakken. Wanneer deze actie verlopen is dient de prijs weer te stijgen.

Dit zal ik dan ook tot de bodem uit gaan zoeken, maar om deze overlast alvast bij je weg te kunnen nemen heb ik het verschil gecrediteerd. Dit bedrag zal binnen 3 werkdagen terug gestort zijn op uw bankrekening.

Mochten er nog openstaande vragen zijn vernemen we dit graag!

Team Dekbed-Discounter

Te korte instopstrook gecompenseerd door geld teruggave

Er worden alleen dekbedovertrekken met doorlopende instopstrook verkocht die veel te kort zijn...zelfs voor mijn topper van 8cm... ik kreeg het geld terug ter compensatie. Dat is erg te waarderen ;-)

14 mei 2021

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor je geschreven review

Allereerst onze oprechte excuses, wij zijn ons sinds deze week bewust van dit account op Trustpilot. Zo werkten wij tot op heden via onze Trustpilot account Dekbed-Discounter.

Ik zie in jouw review dat de bestelling helaas tegenviel, wij zien hier graag foto's van tegemoet in onze e-mail. Zou je deze aan ons willen voorzien?

Excuses voor onze late reactie nogmaals.

Heel goed geholpen

In tegenstelling tot vele reviews hier onder ben ik wel tevreden over dekeddiscounter.nl. Recent een dekbedovertrek en hoeslaken besteld, helaas zat er in het hoeslaken een gat, kan gebeuren. Contact opgenomen met de klantenservice en snel en goed geholpen. Heb een nieuwe toegstuurd gekregen zelfs van een duurdere prijsklasse en een bijbetaling was niet nodig. Al met al jammer van de fout maar een super goede oplossing gekregen.

3 mei 2021

31-05-2021
Naar aanleiding van een eerder geplaatste review, waarin ik heb aangegeven dat ik teleurgesteld was over de kwaliteit van een aantal bestelde producten, hebben de medewerkers van Dekbeddiscounter contact met mij opgenomen over mijn klachten. De klachten zijn serieus genomen en ze hebben een passende oplossing geboden. Zeer tevreden over deze service.

30 april 2021

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor je geschreven review

Excuses voor onze late reactie nogmaals.

Team Dekbed-Discounter

Slechte ervaring, levertijd veelste lang, geen compensatie

Ik heb ruim 4 weken moeten wachten voordat ik iets hoorde van de klantenservice. Ik had een dekbed besteld en hoeslaken en dekbedovertrek. Het dekbed had nogal vertraging. Maar dat zou nu zo snel mogelijk worden geleverd. Echter een week later kreeg ik een mail dat het dekbed niet beschikbaar was. Ik mocht een ander dekbed uitzoeken voor dezelfde prijs. Echter was er geen een dekbed beschikbaar in die prijs met dezelfde afmetingen die qua kwaliteit in de buurt kwam van het dekbed dat ik eerst had besteld.
Dit heb ik aangegeven bij de klantenservice. Ze storten het geld terug. En ik zit dus zonder dekbed. Erg slechte service...

Hoeslakens gekocht obv de afmetingen van het dekbed dat ik had besteld. Maar deze kan ik dus ook niet gebruiken.

DKBD2613777

30 maart 2021

Beste Steffie,

Hartelijk dank voor je geschreven review

Wij vinden het enorm spijtig om te lezen dat je dit is overkomen, en dit zouden wij heel graag recht willen zetten.

Daarom heb ik je per e-mail gecontacteerd, wij willen je graag extra compenseren voor deze overlast.

We hopen je klacht / review naar wens op te kunnen lossen!

Klacht is netjes opgelost

Klacht is netjes opgelost. Bedankt

29 maart 2021

Beste Heidi Mol,

Hartelijk dank voor je geschreven review

Zojuist heb ik je ordernummer kunnen achterhalen aan de hand van uw e-mail adres.

Daarnaast wil ik je graag mededelen dat ik besloten heb de gehele factuur te vergoeden. Dit volledig betaalde bedrag zal binnen 3 werkdagen terug gestort zijn op uw bankrekening.

Hopelijk is je klacht hiermee naar tevredenheid opgelost!

Netjes

Na een slechte review te hebben geschreven omdat ik echt heel ontevreden was is er door het bedrijf contact met mij opgenomen. Ze verontschuldigde zich en hebben na overleg het hele bedrag teruggestort op mijn rekening. Heel netjes, moet gezegd worden! Dank hiervoor.

14 maart 2021

Beste Alice,

Hartelijk dank voor je geschreven review

Wat vervelend om te lezen dat de bestelde artikelen deze gebreken vertonen, dit is natuurlijk niet wat je van onze webshop mag verwachten.

Na intern overleg hebben we dan ook besloten de gehele factuur te vergoeden, dit zal binnen 3 werkdagen zichtbaar zijn op je bankrekening.

We hopen hiermee het geleden ongemak iets te kunnen verzachten!