Mensen keken ook naar
Cadeaukaart niet meer geldig
Cadeaukaart gekregen voor de geboorte van mijn dochter. Wil ik hem inwisselen voor iets leuks, is hij niet meer geldig?! Een cadeaubon van €15, in te wisselen bij allemaal relevante winkels, maken ze 2 jaar geldig. Echt belachelijk dat er überhaupt een geldigheidsdatum op een cadeaubon mag zitten. Mijns inziens is het gewoon een betaalmiddel. Contact opgenomen, wordt van kastje naar de muur gestuurd naar een ander bedrijf. Uiteindelijk willen ze wel de helft van de waarde van de bon naar me terugstorten uit coulance. Is toch van de zotte dit. Pure oplichterij over de ruggen van de kleinsten!
Weinig keuze geen Bol
Na lang zoeken eindelijk online de site gevonden om het saldo te checken en te kijken waar je t kan inwisselen.
De site is erg omslachtige en de mogelijkheden om de kaart in te wisselen is erg beperkt. Ook staan er dingen op de kaart waar het niet meer in te wisselen is.
Website offline
Voor Sinterklaas ontving mijn dochter een cadeaukaart van dekidscadeaukaart.nl. Bij het proberen te verzilveren bleek de website inmiddels offline te zijn. Hierdoor is het op dit moment niet mogelijk om het tegoed te gebruiken.
Er is geen duidelijke communicatie over wat er met bestaande cadeaukaarten gebeurt, noch wordt een alternatief of oplossing aangeboden. Dat is teleurstellend, zeker omdat het om een reeds betaalde cadeaukaart gaat.
Waardeloze kaart
Waardeloze kaart. Tegoed is beperkt geldig, de website is onduidelijk en je kunt het bijna nergens online inleveren!
Ik hoop 'm niet meer te krijgen
Ik probeerde de kaart online te gebruiken bij HEMA, gebruik zeer onduidelijk. Het blijkt dat deze voor gebruik online omgewisseld moet worden. Een select paar vreemde aanbieders waarnaar ik het tegoed naar kan omwisselen. Waardeloze ervaring.
Zakkenvullers over de ruggen van kinderen
Mijn dochter heeft een kids cadeau kaart gehad voor haar verjaardag. We kwamen er destijds niet helemaal uit hoe het werkte. Inmiddels is de kaart 2 maanden verlopen en kwam ik de kaart tegen in een la. In principe mag een cadeau kaart nooit verlopen, maar als je jouw kaart opnieuw wil activeren dan kost dit bij Intersolve 10,-. Dan is het tegoed wat mijn dochter heeft gehad weg, ze moeten zich schamen, wat een slechte service. Het zijn gewoon zakkenvullers over de ruggen van kinderen, walgelijk gewoon!
Nooit kopen!
Na 2 jaar verloopt het saldo en dit bedrijf is zó klantonvriendelijk dat ze verwachten dat iemand die de kaart cadeau krijgt (een kind nota bene!!) op internet gaat kijken naar de aanschafdatum. Saldo weg, niks meer aan te doen want: de kleine lettertjes staan op hun site. Schandalig, geld verdienen over de rug van kinderen!
Oplichters ❌
Kind staat bij de kassa en er staat geen geld op!!
Mail gestuurd ,geld is opgenomen en dus geen saldo..
4 x gemaild met vragen maar geen antwoord
Ze doen er niets aan!! (Middelvinger naar je dochter)
erg treurig bedrijf, geld innemen over de rug van kinderen..
Geen aanrader ❌❌
OPLICHTERS
OPLICHTERS.
Stelletje beunhazen bij de klantenservice.
Dit bedrijf bestaat om geld te verdienen aan kaarten die het niet doen.
Onze kinderen hadden in totaal 5 cadeau…
Onze kinderen hadden in totaal 5 cadeau kaarten gehad van Dekidscadeaukaart met elk 15 euro erop. Bij inwisselen bleken alle kaarten het NIET te doen. Ik hoop dat het bedrijf er iets aan doet anders NIET meer kopen deze kaarten.
Waardeloos
Waardeloos! Mijn dochter had de kaarten gekregen voor een abonnement op de tina, maar de tina blijkt helemaal niet meer aangesloten bij deze kaart. De mevrouw van de klantenservice kon niks voor ons doen en ze was zeer onbeleefd! (We moesten de kaarten maar cadeau doen aan iemand anders) Geen kidscadeaukaart meer voor ons!
Geen datum maar toch beperkt geldig
Er staat geen uitgifte datum of verloopdatum op de kaart, wel een geldigheid termijn van 2 jaar naar dat zegt niet zoveel als je niet weet wat de uitgifte datum is. Er wordt €6.5 per jaar van het tegoed afgetrokken, mag dat eigenlijk wel??? Volgens mij begon dat bij onze kaart al direct na 1 jaar. Als je contact met ze opneemt krijg je alleen maar standaard 'copy/paste' antwoorden en geen antwoord op jouw vraag of situatie. Niet kopen!!!!
Klantenservice zeer onvriendelijk
Kaart gekregen voor de verjaardag van ons kind. Bleek het niet te doen. Contact opgenomen met kids cadeaukaart, zeer onvriendelijk en zelfs onbeschoft te woord gestaan door de klantenservice 10 januari 2025. Heel jammer!
Kaart is niet te gebruiken
Al die tijd problemen gehad om de kaart uit te geven in de zeer weinige winkels waarin je keus hebt. Kaart is niet te gebruiken online, pakt het saldo niet. Hulp via de klantenservice hoef je ook niet veel van te verwachten en zeker geen coulance!
Triest bedrijf
Niet kopen
Oplichters maar 1 jaar geldig. 12.50 de prullenbak in. Heel jammer dit en absoluut niet meer van deze tijd.
De kleine lettertjes…
De kleine lettertjes…. 2 jaar geldig. Ik dacht dat dat niet meer mocht. Geld verdienen over de ruggen van kinderen. 3 bonnen de prullenbak in. Geen kidscadeau meer voor ons.
Pech als geldigheid verstreken is
De termijn van 2 jaar was blijkbaar verstreken. Per jaar wordt er dan €6,5 ingehouden net zolang dat je tegoed op is. Let wel: wil je het resterende bedrag terugkrijgen via intersolve betaal je nog eens €10. Dit bedrag wordt overigens niet gecommuniceerd door de klantenservice.
Diefstal
Mijn kaart van 5 euro was opeens leeg. Ik heb ze gemaild en kreeg snel antwoord. Na een jaar eigenen ze zichzelf 6,50 toe onder de noemer Fee. Staat in de voorwaarden. Dat dekt het juridisch. Op een kaart van 5 euro is dit een fee van 130%. Diefstal niet meer en niet minder....
Let op: inleverpunten kloppen niet!
Op site stond aangegeven dat ik de cadeaukaart in kon wisselen bij monkeytown. Eenmaal daar aangekomen, bleek dit niet het geval. Ik een uitgebreide mail gestuurd naar kids cadeaukaart, met alle details. De reactie bevatte de vragen die ik duidelijk in voorgaande mail al had beantwoord. Leek dus een standaard antwoord terug.... Toch nog maar netjes geantwoord, erna niets meer gehoord.
Dus let op: de info over de inleverpunten op de site van kids cadeasukaart klopt niet en ook de klantservice is waardeloos.
waardeloos
BRO WTF, IK HEB EEN CADEAUKAART AANGESCHAFT, DIE ZEI DAT MN SALDO OP WAS. OK, DAT KAN NOG MAAR IK GING MN SALDO OPVRAGEN EN DAN STUREN ZE JE DOOR NAAR DE VEELGESTELD VRAGEN PAGINA: WAAR NIKS STOND!!!!!!!! 100 EURO VOOR NIKS UITGEGEVEN.......
ECHT WAARDELOOS DIT..........