Waardeloze kaart. Winkels die het zouden moeten accepteren, accepteren het niet. Ze zeggen dat ze er niets aan kunnen doen en dat je met de instantie moet bellen. Instantie zegt vervolgens dat de kaar... Toon meer

Cadeaukaart gekregen voor de geboorte van mijn dochter. Wil ik hem inwisselen voor iets leuks, is hij niet meer geldig?! Een cadeaubon van €15, in te wisselen bij allemaal relevante winkels, maken ze... Toon meer

Een cadeaukaart voor kinderen zou toch wat kindvriendelijkere voorwaarden moeten hebben. Ik ben ook verbaasd dat bekende bedrijven nog steeds aan dit initiatief meewerken. Onze dochter kreeg een cadea... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Diefstal

Mijn kaart van 5 euro was opeens leeg. Ik heb ze gemaild en kreeg snel antwoord. Na een jaar eigenen ze zichzelf 6,50 toe onder de noemer Fee. Staat in de voorwaarden. Dat dekt het juridisch. Op een kaart van 5 euro is dit een fee van 130%. Diefstal niet meer en niet minder....

19 augustus 2024

Let op: inleverpunten kloppen niet!

Op site stond aangegeven dat ik de cadeaukaart in kon wisselen bij monkeytown. Eenmaal daar aangekomen, bleek dit niet het geval. Ik een uitgebreide mail gestuurd naar kids cadeaukaart, met alle details. De reactie bevatte de vragen die ik duidelijk in voorgaande mail al had beantwoord. Leek dus een standaard antwoord terug.... Toch nog maar netjes geantwoord, erna niets meer gehoord.
Dus let op: de info over de inleverpunten op de site van kids cadeasukaart klopt niet en ook de klantservice is waardeloos.

13 juli 2024

waardeloos

BRO WTF, IK HEB EEN CADEAUKAART AANGESCHAFT, DIE ZEI DAT MN SALDO OP WAS. OK, DAT KAN NOG MAAR IK GING MN SALDO OPVRAGEN EN DAN STUREN ZE JE DOOR NAAR DE VEELGESTELD VRAGEN PAGINA: WAAR NIKS STOND!!!!!!!! 100 EURO VOOR NIKS UITGEGEVEN.......
ECHT WAARDELOOS DIT..........

28 juni 2024

Teleurstelling

Verdrietig kind nadat kaart die zij voor verjaardag had gekregen niet op juiste manier geactiveerd was en dus waardeloos geworden was. Via formulier op website contact gezocht, 3 weken later nog geen reactie. Heel erg jammer.

10 februari 2024

Waardeloos over rug kinderen geld verdienen; koop dit niet!

Alles wat hiervoor geschreven is, is waar. Het is een teleurstelling voor kind dat zo'n kaart 'krijgt'. Er staat geen uitgiftedatum op de kaart en toen mijn zoon het wilde verzilveren bleek de kaart verlopen te zijn en kreeg ik bericht van de 'klantenservice' dat ze vanaf datum verkoop 6,50 per jaar van het saldo afschrijven en het saldo op mijn zoon zijn kaart 'daarmee' na 1 afschrijving onder de 5,- eur was gekomen en 'dus' 0 euro meer waard was. Huilend kind die niks kon kopen terwijl hij dacht 10 euro te hebben. Over de rug van kinderen geld verdienen, geen goed woord voor over. Koop dit niet, geef liever gewoon wat cash dat 'verloopt' tenminste niet.

19 februari 2024

Waardeloos ding.

Waardeloos ding.. fee rekenen als je kaart zogenaamd verlopen is... wat een onzin.. ze hebben het geld en ze kunnen er rente van trekken zolang jij je kaart niet inwisseld..
Dus al je saldo op richting die opvreters... KOOP NOOIT ZON DING

29 november 2023

Dikke vette zakjenvullerij en oplichting

Dikke vette zakkenvullerij. Kon de kaart destijds niet inleveren, omdat hij nog niet in de kassa van intertoys stond (wel aangegeven, nu is hij verlopen en zijn de kosten om te verlengen, hoger dan het saldo( wat ze ook aangeven niet te kunnen checken. Oplichters, dat dit soort bedrijven überhaupt mogen blijven bestaan. Shady wijze om je kaart te verlengen

29 oktober 2023

Mega slechte site

We hebben een kidscadeaukaart ontvangen maar de site werkt heel slecht. Je kan geen locatie zoeken waar je de kaart kan inleveren. En het contactformulier geeft ook een error. Ik heb het op de computer en op laptop en op telefoon geprobeerd. Ik raad aan om eerder een bol.com kaart te kopen of vvv bon

4 september 2023

Niet kopen!

Niet kopen!! Wat een oplichters!! Kaart wil geen 1 “samenwerkende partij” aannemen! Maanden aan het mailen nog geen resultaat! “Klantenservice” wat de naam “klantenservice” niet mag krijgen is bijdehand, komt niet met oplossingen en hangt ook nog eens op terwijl het gesprek niet afgerond is!!

24 augustus 2023

Er zitten kosten aan een kids cadeaukaart

Mijn dochter had 2 kaarten gekregen en wilde ze besteden. Bleken ze verlopen te zijn. Met wat omzwervingen verwezen naar de website van intersolve.nl.
Als ik de kaartnummers zou sturen dan kon ik het geld terug krijgen. Heb ik gedaan. Krijg ik te horen dat als de geldigheidsduur verlopen is van de kaart er kosten in rekening worden gebracht. Dat vond ik erg bijzonder maar het komt er op neer dat de totale waarde opgaat aan kosten van het bedrijf... Ik begin er niet meer aan, aan de kids cadeaukaart

19 mei 2023

Zeer slechte ervaring.

Kwam er per toeval achter dat kaart van mijn dochter verlopen was.
Mijn dochter had deze cadeau gekregen en ik wist niet wanneer deze zijn geldigheid zou verliezen en ook niet wat het tegoed was. Kaart was geblokkeerd.
Contact opgenomen met de kidscadeaukaart. Kreeg ik als reactie dat ik contact moest opnemen met Intersolve.
Blijkt dat er van een cadeaukaart van € 7,50 na een jaar al € 6,50 wordt afgeschreven....
Lekker verdienmodel zeg! Ik zou zeggen, ga gewoon werken voor je geld!!!!! En niet over de rug van kinderen handen vol geld verdienen.
Ik zal nooit meer een kaart kopen en ook niemand aanraden deze kaart te kopen.
Service bij “verlopen” kaarten is er niet.

Je krijgt gewoon als antwoord: U bent als ouder ten alle tijde verantwoordelijk voor de geldigheid van een cadeaukaart.

20 april 2022

Kijk uit met de aankoop van deze kaart

Kijk uit met de aankoop van deze kaart! Kaarten verlopen gewoon, óók als de fysieke winkels maanden dicht zijn geweest (deze kaart kun je alleen in fysieke winkel besteden). Bij de klantenservice wordt je na aanvraag van verlenging van kastje naar de muur gestuurd. Na twee mails wordt er nooit meer geantwoord.
Heeeeeel erg slecht bedrijf. Kijk uit alvorens men deze kaart aan wil schaffen!!!

15 januari 2022

Zeer slechte ervaring.

Kwam er per toeval achter dat kaart van mijn dochter verlopen was.
Mijn dochter had deze cadeau gekregen en ik wist niet wanneer deze zijn geldigheid zou verliezen.
Contact opgenomen met de kidscadeaukaart. Kreeg ik als reactie dat ik contact moest opnemen met bedrijf dat betaling doet en dan door eerst zelf nog geld te betalen mijn kaart weer geactiveerd kon krijgen. Wat een reactie.
Over de rug van kinderen handen vol geld verdienen.
Ik zal nooit meer een kaart kopen en ook niemand aanraden deze kaart te kopen.
Service bij “verlopen” kaarten is er niet.

26 november 2021

Koop nooit deze kaart

Koop nooit deze kaart, want dit zijn de oplichters!!!Dus als je het even kwijt bent geraakt en dan opeens weer hebt gevonden, is de kans klein dat er nog geld op staat.

Intersolve berekent een vergoeding voor het beheren van je tegoed van € 6,50 per jaar vanaf 1 jaar na aankoopdatum. Deze beheervergoeding wordt jaarlijks vooraf ingehouden op de KidsCadeau kaart.

18 november 2019

Is dit jouw bedrijf?