Product besteld, maar toch willen annuleren. Probeer ze nu al een week lang te bereiken, maar geen reactie. Zeer slechte service. Meerdere mails gedaan maar niks. Kom op dekordump. Update. Na deze... Toon meer

Totale oplichters en helaas las ik de reviews te laat hier dus ben er ook ingetrapt …maanden geleden kantoormeubelen besteld en alleen maar emails met smoesjes over vertraging levering etc. kortom bi... Toon meer

Heel jammer dat ik eerst niet de reviews hierop heb gelezen voor ik mijn TV meubel ging bestellen. 3,5 week geleden besteld, nog steeds niks ontvangen. Alleen per mail bereikbaar, krijg ik te horen d... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Nog steeds niks geleverd!

Gedupeerd? Stuur mij een mail op klachtendekordump at outlook.com
Ik verzamel alle mensen en ga daarmee stappen ondernemen bij kassa, boos, consumentenbond twijfel dus niet en stuur mij een mail. Dan gaan we samen ons geld of product proberen te krijgen!

30 januari een tv meubel besteld, inmiddels is het bijna 30 maart en heb ik nog steeds niks in huis!
Als je om een reactie vraagt krijg je telkens dezelfde standaard mail met dat er vertraging is, en de daarin beloofde datum halen ze herhaaldelijk niet.
Na meerdere malen te hebben gemaild, want de zogenaamde chat op de website is gewoon een zoethoudertje heb ik vandaag een laatste poging gedaan, wordt het niet snel geleverd dan zal ik BOOS maar eens een berichtje sturen, ik denk dat er velen die deze review lezen zich bij me aan zullen sluiten.

Update: zou in de week van 20 maart geleverd worden. Niks ontvangen en je hoort niks van ze. Tot he zelf mailt dan krijg je weer het standaard vertragingsverhaal te horen l.

Update: zou de week van 27 maart geleverd worden maar nog steeds niets gehoord. Dus ga er vanuit dat niet meer komt.

Update: vorige week is uiteraard weer niets gekomen. Ze zeggen nu dat hij verzonden is maar ze hebben nog geen verzendinformatie. Dat is natuurlijk al bijzonder als je iets verstuurt.
Ik geloof er niet meer in.

Update: belofte dat het product vorige week ( 14 april) geleverd zou worden... je kunt het raden? Niks geleverd. Weer een mail gestuurd om te kijken welke standaard excuusmail ze u Weer mee komen.

Update: na 2 keer een belofte dat het geleverd zou worden, waarvan 1 keer het product al in het verzendproces zou zitten is er nog steeds niks geleverd.

30 januari 2023

Servies besteld.

Servies besteld. Was binnen een dag in huis. Ik had nog even gemaild toen ik de slechte recensies las, maar kreeg direct antwoord.

NUL sterren

NUL sterren
een voorraadartikel besteld en 8 weken verder is er nog niets. Ook geen reactie meer via de email.
Twee keer een standaard email ontvangen met precies dezelfde tekst. Alleen de leverdatum schuift op.
Echt waardeloze service! Via de chat? Niemand breikbaar

Gebrekkige levertijd

12 januari een halkast besteld. Nu 14 maart nog steeds niet ontvangen. Volgens het transportbedrijf overschrijdt de kast het maximum gewicht en wordt het terug gestuurd. Nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg. Ik hoef de kast niet meer te hebben.

kapotte boekenkast

boekenkast besteld, levertijd zou 2 weken zijn en we zouden updates ontvangen als hij verzonden zou worden. Na 1 week stond hij ineens onverwacht voor onze deur, nog mazzel dat we toevallig thuis waren, anders hadden we naar een ophaalpunt gemoeten. Binnen de verpakking open gemaakt, en op elke plank zat een beschadiging of smerige strepen. Duidelijk een kast die al een eerdere eigenaar heeft gehad.

9 maart 2023

Duurt even maar dan heb je ook wat

Wij hadden een wandkapstok besteld verwachtte levertijd 2 tot 3 weken, na de 3 weken meteen contact opgenomen. Ze zouden vertraging hebben. Goed kan gebeuren. Toen tot 2 maal toe een mail met vertraging ontvangen. Maar 1 maand te laat is hij toch binnen.
Een plankje is heel licht beschadigd, maar verder goed verpakt en een degelijk item.

9 maart 2023

Klantenservice contact

Bij een annulering van een tv kast, keurig en snel antwoord van de klantenservice.
Binnen 2 dagen ook terug betaald.
Alle afspraken na gekomen.
Dit bedrijf is eerlijk.
Jammer dat de levertijd lang is.
Dat was voor mij de reden van annulering.

6 maart 2023

Bedrag terug betaald na annuleren

Na iets langer dan 2 weken wachten op het bureau heb ik deze geannuleerd en het bedrag na 2 a 3 dagen netjes terug op de rekening gekregen. De 3 sterren omdat je veel te lang moet wachten op iets wat je betaald hebt. Over het product kan ik niets vertellen omdat ik het geannuleerd heb .

8 maart 2023

Ik geef het bedrijf een 1 wegens…

Ik geef het bedrijf een 1 wegens slechte klantenservice. Ik heb een tv meubel besteld van €200. De geschatte lever tijd zou tussen de 2-3 weken zijn, want het items is op voorraad. Helaas 3 weken verder een geen tv meubel of mail van hun te bekennen. Meerdere malen contact gezocht, maar helaas 0 reactie. Dat een item vertraagd kan zijn, is mogelijk maar om je klanten dan geen update te geven is super slecht. En welk bedrijf heeft nou geen nummer, slechte ervaring. Adviseer niemand hier te bestellen

8 maart 2023

En nieuwe klacht weer ingediend want ze…

En nieuwe klacht weer ingediend want ze hebben mijn vorige review verwijderd. slecht ervaring en ik zou niet naar deze bedrijf wat dan ook gaan bestellen. Oplichter? Dat kan ik niet beoordelen maar ik heb geen goeie ervaring meegemaakt en hier heb ik dus mijn lesje geleerd!! Beschadigd, lang wachtende e-mail response, en heel slecht geregeld . Geen telefoonnummer beschikbaar. Dit is slecht

4 sterren voor de communicatie

Ik twijfel tussen 3 en 4 sterren, 3 omdat ze niet aan mijn wens hebben kunnen voldoen en 4 omdat ze wel degelijk communiceren en in oplossingen denken. Ook ik heb enige tijd geleden een tv meubel besteld.. zoals de meeste al hebben beschreven werd dit meubel niet binnen het gewenste termijn geleverd. Al die tijd heb ik prima mail contact gehad met een vriendelijke medewerker.. Toen ik mijn bestelling uiteindelijk heb geannuleerd, omdat ik elders een tv meubel heb besteld die wel binnen de geboden termijn geleverd zou worden kreeg ik een mail voor een eventuele korting of terugbetaling.. Ik moet toegeven dat ik door al deze recensies behoorlijk sceptisch was, maar vandaag staat mijn geld keurig netjes terug gestort op mijn rekening. Ik geef dan ook 4 sterren voor de duidelijke communicatie die heeft plaats mogen vinden.

Ik wens jullie veel succes met deze Startup en ik hoop voor jullie dat jullie een oplossing vinden om efficiënter te kunnen werken.

opgelicht en onderzoek

beste mensen ik kan jullie allemaal vertellen dat we allemaal opgelicht zijn ik heb onderzoek gedaan naar deze webshop en hij heeft er meerdere

ook is potterdutch.nl van hem en als je via kvk gaat zoeken kom je uit op moonlight trading bv

ook was er een telefoon nummer maar die is niet in werking gesteld

en die is ook weer van iemand en dat is van miles holding bv

dus al met al kom je er nergends mee

maar naar verdere onderzoek ben ik wel achter een adres gekomen maar weet niet zekker of dat van hem is

ook is het maar een 1 mans zaak volgends de kvk zelf en zou hij ook geen personeel hebben

zo wel zou het misschien een vriendin kunnen zijn die onder het zelfde huishouden valt
maar bind me er niet op vast allemaal dit is uit eigen onderzoen

enige wat ik kan zegen met zen alleen aangifte gaan doen naar deze mensen en hopen dat we ergends op uit komen

2 maart 2023

Slechte service en vertraagde service!!

Mijn bestelling zou uiterlijk 13.02 worden bezorgd en ze zijn er nog steeds niet!!!!! Ik heb eerder mailcontact gehad met een medewerker en iedere keer zeggen ze dat het volgende week wordt bezorgd maar we zitten in de maand maart en nu wordt er gezegd 13 maart!!!! Ik heb aan het begin van de vertraging 10% korting gekregen vanwege de vertraging maar toen werd er 1 week vertraging gezegd maar nu is het uiteindelijk een maand vertraging!! Ze geven mij geen compensatie terwijl ik al weken zonder tv meubel en salontafel zit. Slechte service! En beloven niet wat ze op de site hebben staan qua bezorging. Vertraging kan, maar dan moet dit gecompenseerd worden!!!!

2 maart 2023

Tijd voor actie!

Kan iedereen met een klacht mij een e-mail sturen met bewijzen op birapoint samwise@yahoopointcom? Ik ben ook opgelicht. Laten we hier een einde aan maken

28 februari 2023

Hopeloos

Bestelling gedaan begin januari. Eerst zou het twee weken duren voor ze gingen leveren. Toen was er weer een week vertraging en toen weer. Daarna hebben ze me twee weken aan het lijntje gehouden dat het begin van de week geleverd ging worden. Nog altijd niks geleverd. Nu heb ik mijn geld teruggevraagd maar ben nu blijft het stil natuurlijk..

23 februari 2023

grootste oplichters die er bestaan je…

grootste oplichters die er bestaan je krijgt een product toegestuurd die helemaal beschadigd is en ze willen je af wimpelen met 20 procent korting heb dit toen niet geaccepteerd en nu reageren ze niet meer op mijn e-mails niks bestellen hier turkse boeven je kunt fluiten naar je centen u bent gewaarschuwd vuile boeven oplichters

9 februari 2023

Pas op oplichters

Pas op oplichters
Ik heb een bestelling gedaan en deze nooit ontvangen. Verder ontvang ik diverse verdachte emails dat het wel bezorgd is, het email adres klopt ook niet. De track en tracé link in nep!!!
U bent gewaarschuwd doe hier geen aankopen.

23 februari 2023

Wij hebben ook een tv meubel via…

Wij hebben ook een tv meubel via dekordump besteld. Hebben er weken op moeten wachten. Een paar keer mailtjes over gestuurd en maar moeten wachten op een reactie. Ze hadden beloofd om een track en trace nummer te sturen, maar tot heden niks ontvangen. Vervolgens is de kast beschadigd geleverd, kapotte doos, schroeven niet compleet en los in de doos. Schandalig voor woorden. Ik heb met klarna betaald. Laatste bedrag moet nog betaald worden. Ik heb via klarna een melding gemaakt. Ik hoop dat dekordump alsnog een retourlabel stuurt en dat ik het tv meubel alsnog kan terugsturen en dat ik mijn geld terug krijg. Nooit en nooit meer wat bestellen via deze site!

19 februari 2023