Ik heb mijn super slechte tape extensions teruggestuurd en er staat op de site dat ze garantie geven binnen 30 dagen nou trap er maar niet in want ze vergoeden niet alles SUPER SLECHT NOOIT IETS BESTE... Toon meer
Levertijd 5 daagjes. Niet goede kleur van haar. Zit roze gloed over... #kleur 18...
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hårförlängning och löshår, samt tillbehör. Allt du behöver för ett långt, vackert hår.
Matrosvägen 5, 90742, Umeå, Zweden
- support@delightfulhair.com
- delightfulhair.com
Ik heb mijn super slechte tape…
Ik heb mijn super slechte tape extensions teruggestuurd en er staat op de site dat ze garantie geven binnen 30 dagen nou trap er maar niet in want ze vergoeden niet alles SUPER SLECHT NOOIT IETS BESTELLEN
Tape extensions
Heel mooi haar goede kwaliteit voor weinig geld. Blijft lang zitten. Heel blij mee.
Haren zijn mooi ,supertevreden!
Heel mooi haar
Ik heb de halo extensions besteld en ben er super blij mee. eerst kocht ik altijd losse clips, waarbij ik 7 losse matten had en het veel werk was om het fatsoenlijk erin te krijgen. De halo extensions (ik heb 2 matten besteld) zijn super dik en heb je dus vaak aan 1 mat genoeg. Nu ben ik super snel klaar met mijn haar en zit het erg mooi
Ik heb gekozen voor de Postnord bezorging, hierbij krijg je geen track&trace. Maar tijdens je bestelling kun je ook kiezen voor een andere bezorgmethode incl track&trace. Ik had mijn bestelling binnen 4 werkdagen binnen .
Geen aanrader
Na 3 weken nog niet binnen. Geen track en trace. Staat niet vermeld van te voren. Geen bevestigingsmail. Dit alles voelt niet prettig als het van ver moet komen. Bedrijf gemaild, wel snel antwoord maar niet helpend.
Nog geen 3 weken in mijn haar gehad…
Nog geen 3 weken in mijn haar gehad valt snel uit en de punten worden binnen een week slecht en breekt af ook klit het heel snel ik ben van mening dat het niet echt goede kwaliteit haar is wat ze wel beloven het enige voordeel is dat het wel vol is als het net is geplaats
Ik heb al 10 jaar haar extensions,ik…
Ik heb al 10 jaar haar extensions,ik weet het precies wanneer het haar niet echt is ! 100 % echte haar ! Echte aanrader!!!! Zeer tevreden, blijft ik daar kopen. 🦋🦋🦋
Levertijd 5 daagjes.
Levertijd 5 daagjes.
Niet goede kleur van haar. Zit roze gloed over... #kleur 18...
2de x dat ik een pony tail heb besteld…
2de x dat ik een pony tail heb besteld bij hun. Kleur en kwaliteit van het haar is heel goed en het is ook echt haar. Ik krijg alleen maar complimenten zelfs de kapper van m'n zoontje dacht dat het mijn eigen haar was. Ik zal zeker bij hun blijven bestellen.
Fijne eerste ervaring met tape extensions
Binnen een week de tape extensions binnen gekregen. De kleur was wel iets lichter dan ik verwacht had. Ik heb de double drown,dat was voor mij eigenlijk niet nodig geweest, dus dat is echt voor als jezelf heel dik haar hebt. Verder erg tevreden, duurt wel veel langer voordat het droog is in vergelijking met m'n eigen haar.
Prijs - kwaliteit
Snelle levering! Het haar is van goede kwaliteit, blijft zitten na meerdere wasbeurten en met de juiste verzorging blijft het haar zacht.
Nep haar!
Het is geen echt haar, vreselijke kwaliteit. Koop het niet.
Tape extensions zijn super
Tape extensions zijn super, ik ga hier de volgende keer weer bestellen.
Levering duurde iets langer dan…
Levering duurde iets langer dan verwacht, maar kreeg wel super snel reactie op mijn mail!
Kleur was veel lichter dan aangegeven op de site en niet alle extantions zijn 40cm, maar verder wel super goede kwaliteit
Goede service snelle levering!
Ik heb hier klemmetjes voor mijn weften besteld. Goede kwaliteit en ik kreeg er ook een gratis borstel bij 🙂
Goede webshop en tal van keuzes!
Hier een tevreden klant.
Gewoon top!
Ik bestel hier al jaren mijn extensions! Mijn haar is mijn leven en krijg er ook altijd veel compliment over. Mijn eigen haar heeft een zeer fijne structuur en matched geen andere extensions zo goed als deze! Er is nooit een bestelling tegen gevallen, het is altijd precies wat ik wilde en verwachtte. Voor een goeie verlenging zijn alleen wel 2 sets nodig. Voor volume is 1 set voldoende.
Helaas na 5 werkdagen nog steeds niets…
Helaas na 5 werkdagen nog steeds niets binnen. 🤨🤨
fijn haar goede levering