Lees wat reviewers zeggen
Jag beställde varorna hos Fashiongirl två gånger tillfällen samma vara. Delvis jag vill testa om jag skulle få det jag har beställt. Jag beställde Waist trainer i Being men varje gång fick jag två oli... Toon meer
Jag har haft väldigt bra upplevelser när jag handlat på fasiongirls förut men denna gången fick jag bara ett paket hår när jag beställde två. Tycker dock om deras hår och naglar. Snabb leveranstid
Beställde 3 rullar tejp till löshår, men fick bara hem 2. Står 3st på följesedeln. Har mailat men inte fått svar än.. Förstår att det kan missas, men nu kan jag inte sätta in mitt löshår som planerat.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Schoonheidswinkel
- Winkel in modeaccessoires
- Haarextensionsleverancier
- Haarproductenwinkel
- Spiegelwinkel
Geschreven door het bedrijf
Fashiongirl.se – Sveriges trendigaste webbshop inom skönhet, mode och accessoarer Välkommen till Fashiongirl.se – Sveriges populäraste destination online för allt inom skönhet, mode och trendiga accessoarer. Vi erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda kvalitetsprodukter, utformade för att lyfta fram varje kvinnas naturliga skönhet och göra vardagen enklare och mer glädjefylld. Hos oss handlar du tryggt, enkelt och snabbt – alltid till förmånliga priser. Fashiongirl.se är mer än bara en butik; det är en plats där mode, skönhet och personlig stil möts. Vi vet att varje kvinna är unik, därför arbetar vi kontinuerligt med att erbjuda produkter som gör det enkelt att uttrycka sin personlighet och stil med självförtroende. Sveriges bästa urval av hårförlängningar (Hair Extensions) Fashiongirl.se är känt för sitt breda utbud av professionella hårförlängningar. Vi erbjuder både äkta löshår och syntetiska extensions av hög kvalitet i flera olika längder, färger och stilar. Oavsett om du söker efter clips, tejpextensions eller flip-in-hår, har vi något för dig. Med våra löshår får du snabbt extra längd, fyllighet och ett naturligt resultat som passar perfekt både till vardag och fest. Lösögonfransar – skapa en glamourös blick Hos Fashiongirl.se hittar du populära lösögonfransar i alla stilar, från naturliga vardagsfransar till dramatiska, fylliga fransar för fest och bröllop. Våra lösfransar är enkla att applicera och ger ett professionellt resultat hemma. De är bekväma, hållbara och anpassade för känsliga ögon, vilket gör dem perfekta även för nybörjare. Make-up – allt för den perfekta looken Fashiongirl.se erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa sminkprodukter och kosmetika. Du hittar allt du behöver för en komplett makeup, såsom ögonskuggspaletter, foundations, puder, concealers, mascaror, och långvariga läppstift i trendiga färger. Våra professionella sminktillbehör såsom borstar, penslar och beauty blenders hjälper dig att skapa perfekta resultat varje gång. Vanity och Hollywood sminkspeglar med LED-belysning Bland våra mest älskade produkter finns Vanity- och Hollywood-speglar med inbyggd LED-belysning. Dessa exklusiva speglar är perfekta för sminkning och hudvård, och ger optimalt ljus som underlättar makeup-applicering i alla miljöer. Speglarna finns i flera storlekar och designer, vilket gör att du enkelt kan hitta en modell som passar ditt hem och din stil. Dessa speglar är inte bara funktionella, utan blir även en lyxig detalj i din inredning. Sminkförvaring – ordning och reda på dina skönhetsprodukter Vi erbjuder praktiska och eleganta makeup-organizers och sminkförvaring, perfekta för att hålla smink och kosmetika i ordning. Våra organisatörer finns i olika storlekar och utföranden, från enkla akrylboxar till stora organiseringslådor och smyckeskrin. Med Fashiongirls sminkorganisatörer får du snabbt och lätt överblick över dina produkter, och skapar en harmonisk miljö i badrummet eller på sminkbordet. Gel-nagelkit för hemmabruk – professionella resultat varje gång Fashiongirl.se är det perfekta valet för dig som älskar nagelvård. Våra populära gel-nagelkit ger dig möjlighet att skapa vackra, hållbara gel-naglar hemma, precis som på en professionell salong. Alla kit innehåller allt du behöver: UV/LED-lampa, gel-lack i trendiga färger, verktyg för nagelvård samt tydliga instruktioner. Du sparar både tid och pengar och får ändå fantastiska, salongsliknande resultat. Sveriges största sortiment av håraccessoarer och hårsmycken Fashiongirl.se erbjuder Sveriges bredaste sortiment av håraccessoarer. Upptäck vårt stora urval av trendiga hårklämmor, scrunchies, hårband, hårspännen och hårnålar. Våra håraccessoarer är perfekta för alla tillfällen och gör det enkelt att variera frisyrer och uttrycka din egen stil. Vi har också stylingverktyg som plattänger, locktänger och professionella hårborstar, vilket gör det lätt att skapa vackra frisyrer varje dag. Personlig vård och hårborttagning För daglig personlig vård erbjuder Fashiongirl.se effektiva produkter inom hårborttagning och hudvård. Hos oss hittar du epilatorer, vaxningsprodukter, hårborttagningskrämer och andra hudvårdsprodukter som gör att du alltid kan känna dig fräsch och välvårdad hemma. Smycken och modeaccessoarer – för en komplett stil Fashiongirl.se erbjuder ett brett urval av vackra smycken och trendiga modeaccessoarer. Vi har halsband, örhängen, ringar, armband och andra moderiktiga tillbehör som kompletterar varje outfit. Smyckena är utvalda med tanke på kvalitet, design och trender – oavsett om du vill ha något diskret och elegant eller något mer iögonfallande. Snabb leverans och kundnöjdhet i fokus På Fashiongirl.se sätter vi alltid kunden i första rummet. Vi garanterar snabb och trygg leverans över hela Sverige och erbjuder vänlig och professionell kundservice som hjälper dig med alla frågor. Dessutom har vi alltid attraktiva kampanjer och erbjudanden, vilket gör det ännu roligare och mer ekonomiskt att handla hos oss. Bli en del av Fashiongirl-familjen! Välkommen att upptäcka varför tusentals svenska kvinnor väljer Fashiongirl.se varje dag. Följ oss på sociala medier och ta del av de senaste nyheterna, erbjudandena och skönhetstipsen. Fashiongirl.se – Allt inom skönhet, mode och accessoarer, enkelt tillgängligt med ett klick!
Contactgegevens
Denemarken
- fashiongirls.se
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ej intresserad kundtjänst. Fel peodukter
Har fått fel produkter i mitt paket trots rätt packlista/följesedel ligger med. Har beställt äkta löshår i svart. Men fick syntet brunt. Har försökt få kontakt men de svarar varken på mail eller via deras fb sida. Under all kritik!
Försenad leverans har inte fått något än
Leverans tar lång tid
Köpte nagellim som skulle användas imorgon på melodifestival dag på dotterns skola, men väntar fortfarande på leverans, en vecka efter beställningen :/
Har inte fått min beställning
Har inte fått min beställning , skrivit 2 gånger och frågat utan svar ... och nu ska jag bedömma min upplevelse ? Inte bra än så länge iaf
Köpte nailhår enligt beskrivningen på…
Köpte nailhår,enligt beskrivningen på hemsidan skulle det vara 100 st 0,5 gram, jag beställde (betalade) för två paket men endast fått ett paket levererat. Mailat kundtjänst fler än en gång men får ingen återkoppling.
Kvaliteten på håret är ok men tappar en del vid hanteringen.
Beställde en ögonbrynspenna mörkbrun
Beställde en ögonbrynspenna mörkbrun. Den var mer röd än brun
Köpte en trimmer som var på rea och…
Köpte en trimmer som var på rea och hade hoppas den skulle fungera men.. Kopplade på laddning direkt men den blir aldrig färdig. Har försökt ladda den i timmar men den vill inte starta. Har kontaktat företaget och ingen svar.. Bort kastat pengar.
Brukar vara jättebra men…
Tycker dock om deras hår och naglar.
Snabb leveranstid
Stor utbud,bra priser
Stor utbud,bra priser, snabba leveranser 👍
Perfekt leverans,
Perfekt leverans,
Tack Fashion girls, fina grejer.
Jag fick såklart hjälp med det jag…
Jag fick såklart hjälp med det jag skulle, men det tog över en vecka och få svar vilket inte står på deras hemsida(det står en arbetsdag att dom svarar) och sen fick jag inte ens svar på när jag får mina pengar vilket nog kommer ta väldigt lång tid
Köpte PRO MAKE-UP MIRROR 10× förstoring
Köpte en förstoringsspegel med belysning som helt uppfyller mina förväntningar! Absolut värd pengarna! Snabb leverans, lämnades till brevlådan av trevlig och vänlig brevbärare.
Fick inte allt jag beställt
They sent me incorrect product
They sent me incorrect product. I have returned it immediatelly, had to pay for sending the package back. I have never received my money back. It is 2 months now. After I contacted customer service, they replied that they resent it to other department and never come back.
Snabb frakt och bra kvalitet
FEL produkt och svarar ej på mail
FEL produkt och svarar ej på mail. Produkten var inte den som visades på hemsidan. De (4 set) jag fick levererade var mycket sämre. De erbjöd mid då 50% tillbaka på priset och detta accepterade jag och fick endast ersättning för ett set. Nu har jag under två månaders tid mailat dem för att få tillbaka resten av summan men de vägrar svara. Handla INTE här!!!
Jättefint hår och snabb leverens
Jättefint hår och snabb leverens. Har beställt flera gånger ifrån dem.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.