Dit bedrijf verdient een prijs in slechte kwaliteit. Normaal check ik een website op trustpilot maar deze keer niet en het was meteen raak. Het pluspunt was dat ik wel 20 mailtjes ontving met de verze... Toon meer
Demodeoutlet
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Ook ik mocht er aan geloven, bestelling maat 3XL, jazeker voor een chinees, leek meer op maatje S. retourzenden gaat dus niet. Krijg he er een kaartje bij , we hopen je gauw terug te zien HAHAH... Toon meer
Verschrikkelijk bedrijf! Jas gekocht en komt totaal niet overheen. Teruggestuurd naar China en is spoorloos. 5 maanden later nog steeds het geld niet terug. Via mail contact om gedeelte alvast terug t... Toon meer
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven anders had ik dat zeker gedaan. Wat een bedrijf is dit zeg. Wil je graag iets retour sturen omdat het niet aan de verwachtingen voldoet blijkt het niet te ku... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Hardloopkleding gekocht
Hardloopkleding gekocht. Volgens de website is de garantie 3-6 werkdagen. Product kwam pas weken later binnen. Retour sturen is voor eigen rekening maar dat het naar Azië moet voor een bedrag van minstens €30,- had ik geen rekening mee gehouden.
Niets kopen en misleidende website
Niet kopen ! Artikel kwam totaal niet overeen met het plaatje op de website. Slechte synthetische stof en leek geheel anders op de foto. Bovendien retourneren naar China op eigen kosten. Al met al een misleidende website met misleidende plaatjes en een winkeladres in Alphen aan de Rijn die alleen voor de administratie is… wel trouwens snel antwoord op mijn mails. Maar mij zal je niet meer zien
Neppe kleding verkoop
Ik heb inmiddels twee keer iets besteld bij deze webshop en beide keren neppe kleding ontvangen. De producten die binnenkomen komen totaal niet overeen met wat op de website wordt getoond. De foto's en beschrijvingen doen vermoeden dat je te maken hebt met originele, kwalitatieve kleding – maar in werkelijkheid krijg je fake producten van lage kwaliteit.
Heel teleurstellend, zeker omdat de site eruitziet als een betrouwbare aanbieder. Ik voel me echt misleid en zal hier niet opnieuw bestellen.
Waarschuwing niet kopen!
Waarschuwing: niet kopen!
Deze mode outlet verkoopt goedkope Chinese rommel die totaal niet overeenkomt met de foto's op de website. Wat je ontvangt lijkt in de verste verte niet op wat er geadverteerd wordt. Slechte kwaliteit, misleidende afbeeldingen en een teleurstellende ervaring. Bespaar jezelf de moeite en het geld.
Geen kwaliteit!geen kwaliteit…
Het bedrijf stuurt geen kwaliteit shirts.! van zeer slecht materiaal gemaakt en maten kloppen niet !. daarnaast badpak bestel in groen krijg een zwarte geleverd???
Geen reactie tot nu toe voor terug sturen artikelen
Zwemmen in zwembroekken van de Mode Outlet
Voor heel mn gezin zwembroeken besteld voor een leuke korting. Iedereen is er blij mee.
Klantenservice reageert vlot en snel
Kleine vertraging, goed gemaakt door snelle en duidelijke communicatie. Een blije klant komt terug dat snappen ze hier wel.
Fijne service
+8801912499332 is een jongen uit Bangladesh die mij neppe reviews liet plaatsen en vervolgens niet heeft betaald.
NIET DOEN!!
Bijzonder, al die plotselinge positieve reviews. De werkwijze en de webshop lijken wel verdacht veel op die van 'Ten Cate Amsterdam'. En ook daar krijg je goedkope Chinese rommel. Wegblijven dus!
Verkeerde kleur ontvangen snel opgelost
Snelle reacties, leuke setjes
Had een maatje te klein besteld
Leuk setje voor de zomer
Dankjewel voor de kleding
Ik ben blij met de jas, dankjewel voor de vriendelijke service via de mail.
Blijf weg bij dit bedrijf
Slechte klantenservice, slechte kwaliteit uit china, retourkosten zijn hoger dan de artikkelen
alles anders dan je denkt
Zoals al de andere reviews, slechte kwaliteit en je krijgt niet wat er op de foto staat.
Alles is waar wat iedereen schrijft, alleen ik kreeg wel antwoord op mijn mailtjes maar misschien alleen omdat ik dreigde het bij de consumentenbond te melden. Hele vriendelijke mailtjes maar inderdaad weinig constructiefs omdat ze met allerlei kortingen komen waar ik niet om vroeg.
Het lijkt allemaal geschreven te zijn met AI want bij alle mailtjes (3) herhaalde ze zichzelf op dezelfde manier.
Ik durf het niet terug te sturen want dan ben ik waarschijnlijk ook 15'- euro aan verzendkosten kwijt en krijg ik dan inderdaad mijn geld terug van de goederen.
Ik koop hier niets meer!
Zelfs 1 ster is teveel! Regelrechte troep
Zelfs 1 ster is teveel!
Je krijgt niet wat op de foto's is te zien,
Ik bestelde 2 linnen overhemden. Materiaal is rotzooi, Linnen overhemden zijn van polyester met ( als je geluk hebt 25% katoen erbij)
71 euro voor 2 bagger overhemden!
Na mailen over kwaliteit kreeg ik optie helft van geld van 1 shirt terug, want die andere was zeker weten goed, en hadden goeie review( waar dan?),en droegen deze ook zelf. Nou niet dus, even slecht.Geen borstzakje, gerb pasje op de rug zoals op foto.En XL passend voor een kind van 12 of een man met oosters postuur.De nieuwe 3x XL en kwaliteit en model als eerste.
Niet mee in zee gaan. Zou willen dat ik eerst een review had opgezocht!
Zels shein of temu zouden voor deze troep niet meer vragen dan 3,99 per stuk. Oplichters.
Misleiding en waardeloos product
Een weerbestendige jas blijkt een vod van een vestje, goedkoop, doorschijnend dun, en kapot op de naden. Reactie is dat ik het zelf tegen torenhoge kosten mag terugsturen naar China. Geen gesprek over dat het kapot is, en niet weerbestendig en ook geen jas zoals aangeprezen op de website. Gewoon waardeloze rotzooi uit China. Koop hier niets!!!!! Want je wordt ordinair opgelicht.
chinese rotzooi
Zij leveren letterlijk chinese rotzooi!
Blijkt geleverd te worden vanuit china en retour moet ook naar china.
Oplichters!!!
Dit zijn oplichters besteld op 27/5 en…
Dit zijn oplichters besteld op 27/5 en 50€ betaald maar niets ontvangen helaas.Dus doe niet als ik daar iets bestellen want je wordt beduveld. Helaas had ik ze moeten checken op deze site en weer wat geleerd.
Door te googlen (te laat helaas) blijkt de jas in China 18€ te kosten, leuk verdienen toch?!