Dit bedrijf verdient een prijs in slechte kwaliteit. Normaal check ik een website op trustpilot maar deze keer niet en het was meteen raak. Het pluspunt was dat ik wel 20 mailtjes ontving met de verze... Toon meer
Demodeoutlet
Ook ik mocht er aan geloven, bestelling maat 3XL, jazeker voor een chinees, leek meer op maatje S. retourzenden gaat dus niet. Krijg he er een kaartje bij , we hopen je gauw terug te zien HAHAH... Toon meer
Verschrikkelijk bedrijf! Jas gekocht en komt totaal niet overheen. Teruggestuurd naar China en is spoorloos. 5 maanden later nog steeds het geld niet terug. Via mail contact om gedeelte alvast terug t... Toon meer
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven anders had ik dat zeker gedaan. Wat een bedrijf is dit zeg. Wil je graag iets retour sturen omdat het niet aan de verwachtingen voldoet blijkt het niet te ku... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Maat klopt niet en geen service
Maat klopt totaal niet, kwaliteit van de kleding is om te janken. Vervolgens doen ze er alles aan om retouren en daarmee terugbetalen te voorkomen.
Zo moet je eerst een retourformulier invullen en uitprinten. Wie heeft er nog een printer thuis? Vervolgens mag je op eigen kosten goederen retour sturen, maar let op! Zonder track en trace komt je retour niet aan, dus ook geen geld terug! Hierdoor zijn de kosten voor terugsturen hoger dan zelf de kleding via Ali-express bestellen! Dat is namelijk waar de kleding vandaan komt; neem een foto van het kledingstuk en Google die foto; dan zie je de kleding vanzelf terug via Ali, en voor hele andere prijzen.
Oftewel, mode outlet is gewoon dropshipping van Ali-express maar dan zonder service
Vingers weg van deze website, null communicatie
Artikels ontvangen maar veel te klein. Geen retourformulier bijgevoegd end op het telefoonnummer komt geen antwoord. Na 3 e-mails nog steeds geen reactie of retourformulier ontvangen. Tussentijds wel al zeker 10 promotie e-mails gekregen. Wacht nog altijd op antwoord hoe ik kan retourneren. Zeker geen aanrader. Had ik dit maar op voorhand geweten.
Ik zou hier absoluut niet bestellen
Ik zou hier absoluut niet bestellen! Producten die je ontvangt komen totaal niet overeen met wat je besteld. Vervolgens moet je zelf opdraaien voor de hoge retrourkosten naar China.
Vervolgens staat het bedrijf zeer slecht open voor feedback hoe ze dit beter kunnen doen en hoe ze je als klant kunnen tegemoetkomen.
Ze zwemshort is veeel te klein
Ze zwemshort is veeel te klein. Ik had maat L besteld. Maar dit zijn geen Europese maten!! Nu dus tegen heel veel geld retourneren naar hun centrale magazijn in Azië. Je wordt opgelicht op deze manier!! Zielig hoor, dat men er alles aan doet om je te laten geloven met het Post.nl logo dat je zaken doet met een familiebedrijf wat gevestigd zit in Alphen ad Rijn. En er alles aan doet om gezinnen aan betaalbare kleding te helpen. Nou ze doen er alles aan om het geld uit je zakken te kloppen op deze manier. Retourbeleid is terugsturen naar hun centrale magazijn in Azië. Ze vergeten dat de verzendkosten onbetaalbaar zijn!! Dus er wordt niks geretourneerd. Je bent je gegarandeerd je geld kwijt aan veel te kleine kleding.
Het zou pas echt betaalbaar zijn als je het pakket met Post.nl kan retourneren naar Alphen aan de Rijn, en dat zij het als groot pakket naar hun centrale Magazijn terugsturen.
Bestel er niks! De maten kloppen voor geen meter!
Lange levertijd en retour sturen alleen naar China
15 juli besteld ,niks ontvangen.
Het is nu 31 juli.
Alpen aan de rijn ligt toch in Nederland
Pakketje net alsnog ontvangen.
Vanuit Schiedam., ik heb ook al Rotterdam en Alphen aan de Rijn voorbij zien komen.
Kwaliteit en maat helaas niet zoals het moet zijn.
Retour sturen kan alleen naar China op eigen kosten, en dan zie je niets meer terug .
Conclusie , melden bij de betreffende instanties
Gisteren 2 augustus bij de kringloop af willen geven maar werdt wegens erg slechte kwaliteit niet aangenomen.
Je kunt het beter als stofdoek gebruiken was hun mening, eigenlijk ook wel terecht.
De Mode-outlet, misleiding als verdienmodel.
De Mode-outlet zet je op een verkeerd been. Bezoekers zien op de site gelikte foto's, maar die komen in de verste verte niet overeen met het uiteindelijk geleverde product: flodderkwaliteit die linea recta naar de kringloop kan. Na het sturen van een reactie met duidelijk aangetoonde tekortkomingen, krijg je de keuze uit het terugsturen - voor eigen rekening - naar China, of 20% van de aankoopkosten retour (product mag je houden, maar dat wil je niet, want niet wat je dacht te krijgen), of voor hetzelfde geld een ander product uitzoeken (waarbij je dan opnieuw niet hetzelfde krijgt als op de site-foto). Kortom, misleiding van de consument, walgelijke praktijken!
Via deze weg wil ik graag mijn…
Via deze weg wil ik graag mijn ontevredenheid uiten over een recente bestelling bij uw winkel, De Mode Outlet.
De bestelde artikelen zijn pas na een maand geleverd, wat aanzienlijk langer is dan wat ik had verwacht of wat er op uw website werd aangegeven. Bovendien bleek bij ontvangst dat de producten afkomstig zijn uit China.
Tot mijn teleurstelling is ook de kwaliteit van de ontvangen artikelen zeer slecht. De materialen ogen goedkoop, de afwerking laat te wensen over, en het geheel komt niet overeen met de presentatie op uw website. Gezien de hoge prijs die ik heb betaald, voel ik me misleid.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, hier niks bestellen is mijn advies
De kwaliteit is om te huilen.
Retour nooit aangekomen ,
dus eindresultaat geen jurkje en geen geld retour😤
Totaal vervelende ervaring … nooit meer
De bestelde producten waren snel binnen … de kleuren kwamen niet overeen en de maten totaal niet , ene was een stuk groter dat de andere .. het terug sturen was nog bijna duurder dan de producten .. totaal niet tevreden dus .. bestel hier nooit meer .
Bestelde is lang onderweg uit china
Bestelde is lang onderweg uit china. de maat is niet goed is gewoon te kort. en oja je moet zelf betalen voor retour zenden. of als alternatief voor 10 euro krijg is weer het zelfde besteld maar in een andere maat. ook weer uit china . wel graag ff een foto sturen van het probleem. bijzonder ze hebben dus een winkel in alphen aan de rijn maar retour zenden is naar china. en dan vermelden dat ze goed bezig zijn om de uitstoot te beperken.
DROPSHIPPING !!!
DROPSHIPPING !!!
Bodywarmer voor de zekerheid besteld in grote maat (4XL), maar pas deze nog bij lange na niet. Kleur en uiterlijk komen ook absoluut niet overeen met het geadverteerde artikel. Mijn dochter wil hem wel hebben.
Belachelijke retour policy naar een centraal magazijn in Azië voor eigen rekening.
Nep levi broek
Dit bedrijf wekt de illusie dat ze in Nederland en Belgie werkzaam zijn! Niets van dat alles ze bestellen gewoon de kleding in China. Levi broek bestelt maar krijg een of andere chinese dunne flutbroek niet eens een merkje erin. Totaal anders dan de afbeelding. Na contact voor retour kan je het zelf op eigen kosten terug sturen naar China. Kost net zoveel als de broek!!! Waardeloos bedrijf trap er niet in mensen.De belofte van 3 tot 6 dagen levering kunnen ze ook niet waarmaken. Broek is Nep en van slechte kwaliteit !
Het KVK nummer bestaat niet.
Het KVK nummer bestaat niet.
Het btw nummer is van
E-VISIONARY
RONTGENWEG 00016 A 2408AB ALPHEN AAN DEN
Dat is een webshopbouwer.
Stink er niet er niet in.
Niets kopen bij dit bedrijf!
Gekocht 1 linnen broek maat XL. Gekregen maat 3XL en de broek is van katoen (daarbij is de broek van slechte kwaliteit, zit geen label is, zit heel goedkoop in elkaar). Kortom niet het artikel gekregen wat ik had besteld. Contact gezocht met klantenservice. Ik krijg 3 opties:
Optie 1 – Gratis nieuwe verzending:
We kunnen een ander artikel naar keuze toesturen (tot dezelfde waarde als je oorspronkelijke bestelling), volledig gratis — inclusief verzending. Laat ons weten welk artikel je graag zou willen ontvangen (graag met link).
Optie 2 – 20% terugbetaling zonder retour:
Als je liever geen nieuw artikel wilt ontvangen, kunnen we 20% van het totaalbedrag terugbetalen. Je mag het ontvangen artikel dan houden, en hoeft het niet te retourneren.
Laat ons gerust weten welke optie je voorkeur heeft — we helpen je graag verder!
📦 Wil je toch liever retourneren?
Dat kan natuurlijk ook. Zoals vermeld in ons retourbeleid zijn de kosten hiervan voor de klant. Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan het pakket en de zending te voorzien van een track & trace code. Zodra je hebt verzonden, ontvangen we graag deze code.
Optie 1: wil ik niet. Het is slechte kwaliteit, bovendien komen de producten rechtstreeks uit China (geen magazijn in Nederland), dus de ecologische voetafdruk is groot.
Optie 2: ik wil de broek niet houden en 20% van 48€ vind ik niet ok voor een product dat ik niet heb besteld
Optie 3: retourneren naar China kost meer dan €30.
Kortom niks kopen hier. Het is absoluut geen betrouwbaar bedrijf.
Het artikel is op zich goed maar het…
Het artikel is op zich goed maar het retour sturen is kostbaar. Het is een Chinees bedrijf waardoor ik denk dat je goedkoper uit bent als je het artikel zelf rechtstreeks uit China besteld!
Malafide winkel
Gekocht: 2 linnen zomerbroeken: 70 euro.
Mijn bestelling is na 3 weken eindelijk aangekomen. Maar wat een teleurstelling: de maten kloppen niet (er staat wel 5xl op gedrukt, maar in werkelijkheid slechts een 3xl of een kleine 4xl), de stoffen van de zwarte en de beige broek zijn niet hetzelfde en van heel goedkope en teleurstellende kwaliteit (zeker geen linnen of katoen). Ze zijn zeker het bedrag niet waard wat ik ervoor betaald heb. Maar als klap op de vuurpijl: de band met aansnoerkoord op de beige broek is er achterstevoren opgenaaid, waardoor bij het aantrekken van de broek de aansnoerkoord aan de achterkant zit. De broeken zijn super Chinese "brol" van de laagste kwaliteit, die ik onmiddellijk zal verwerken tot vodden van jammer genoeg 70 euro.
Een goede raad. Koop er nooit iets. Malafide praktijken van het zuiverste soort.
Ik zou hier niks bestellen is troep…
Ik zou hier niks bestellen is troep van China sandalen van 5 euro worden hier verkocht aan 40 is eigenlijk gewoon drop shipping
Kwaliteit zeer slecht.
Kwaliteit van het bestelde product is niet goed. Super goedkoop in elkaar geflanste kleding. Geboden oplossing om dit recht te zetten zijn helaas van dezelfde Kwaliteit. De kosten zijn voor de koper.
Artikel kwam niet overeen qua maat
Artikel kwam niet overeen qua maat. Valt zeer klein. Dus zeker 2 maten groter bestellen. Maar werd echter zeer snel en correct opgelost door de klantendienst. Klantendienst reageert zeer snel en zoeken constructief mee naar een oplossing.
De bestelling is niet aangekomen en er…
De bestelling is niet aangekomen en er wordt niet gereageerd op de mail... betaling is al gedaan.