Demodeoutlet

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Dit bedrijf verdient een prijs in slechte kwaliteit. Normaal check ik een website op trustpilot maar deze keer niet en het was meteen raak. Het pluspunt was dat ik wel 20 mailtjes ontving met de verze... Toon meer

Ook ik mocht er aan geloven, bestelling maat 3XL, jazeker voor een chinees, leek meer op maatje S. retourzenden gaat dus niet. Krijg he er een kaartje bij , we hopen je gauw terug te zien HAHAH... Toon meer

Verschrikkelijk bedrijf! Jas gekocht en komt totaal niet overheen. Teruggestuurd naar China en is spoorloos. 5 maanden later nog steeds het geld niet terug. Via mail contact om gedeelte alvast terug t... Toon meer

Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven anders had ik dat zeker gedaan. Wat een bedrijf is dit zeg. Wil je graag iets retour sturen omdat het niet aan de verwachtingen voldoet blijkt het niet te ku... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Heel slechte ervaring .

Heel slechte ervaring .
Je krijgt je artikel wel aan, maar eerst in een andere kwaliteit dan beschreven op de website …. En als je het dan moet terugzenden geven ze je een adres van China .
Ik zou 77€ moeten betalen voor retour!!!! Duurder dan het bestelde artikel.
Gewoon een regelrechte schande !!
Ik raad iedereen af hier te bestellen.

19 november 2025

Oplichters

Oplichters , pakket terug gestuurd nooit niets meer van gehoord , pakket verdwenen richting China 21 euro verzendkosten ook nog eens kwijt totale flop 100 euro

15 november 2025

Chinese troep met verkeerde maatvoering…

Chinese troep met verkeerde maatvoering en ze komen niet met een oplossing!
Slechtste website waar ik ooit iets op gekocht heb ;)
Krijg de hele tijd standaard mailtjes op mijn vragen
Terugsturen krijg je chinees adres en kost de hoofdprijs, dus echt ver weg blijven van deze site pure oplichting

12 november 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Nooit via deze websiteiets kopen!!!!. Je stuurt het artikel wat zo nep is en goedkope kwaliteit( gemaakt in China) met track en tracé en zelfs dat manipuleren zij de status. Walgelijk!

11 november 2025

Levering van ‘prul’ na 20 dagen

De verzending duurde 20 dagen en de bestelde heren pantalon leek wel een pyjama broek. Retourneren naar China kostte inb track en tracé € 22 en werd door PostNL afgeraden met de mededeling ‘u bent gewoon opgelicht’. Dus de broek niet geretourneerd, maar het aanbod van 20 % ‘coulance’ van de aankoop prijs gevolgd en terug gekregen. Advies: NOOIT IETS BIJ DEZE SITE BESTELLEN.

6 november 2025

Bij een Nederlandse firma iets besteld dat uit China komt

Een artikel besteld bij Demodeoutlet.nl. (Nederland)voor € 39.95.De bestelling kwam pas na 3 weken en bleek vanuit China verstuurd te zijn...!
Het paste niet en was van zeer slechte kwaliteit. Terugsturen kon wel, maar dan rechtstreeks naar China. Dat kost mij ca € 30 ,-. Daarom een waarschuwing hier niet meer iets te besllen.

8 november 2025

Gemeen bedrijf

Wat gemeen is met dit bedrijf, is dat zij zich heel behulpzaam voordoen, voordat je moet betalen. Ik kreeg zelfs een extra bon van wel 25% korting bij mijn volgende bestelling, want ik bleek ook nog eens een winnaar te zijn (deed er niks mee, maar kreeg na die betaling en die melding al een onderbuik gevoel).
En toen kwam de bestelling binnen en wilde ik retourneren. Dat kon helaas alleen direct naar China (alles dus zelf regelen) óf een item van vergelijkbare waarde uitzoeken en daarvoor nog €10,- betalen. Dus optie twee gekozen, helaas nooit meer contact gekregen, herhaaldelijk gemaild. Laffe manier om klanten zo in de kou te laten staan. (en dat terwijl er echt persoonlijk vanuit mij aan hen in de start complimenten zijn gemaild en het heel menselijk leek) Bah, dat je zo een bedrijf wilt runnen, ik heb er geen goed woord voor over.

Wat een onwijze oplichting dit, hoop dat niemand hier meer besteld! En ze met de grond failliet verklaard worden!

10 oktober 2025

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Maat klopt totaal niet en de trui heeft geen labels met produktinfo.
Pas nadat ik besteld had kreeg ik door dat ik met een Chinees bedrijf te maken had.

6 november 2025

NIET BESTELLEN DAAR.…

De levering was nog redelijk snel maar de artikelen komen gewoon uit China.Retiurcsturen mirt met track en tracé en kost handenvol geld. Dus gewoon daar niet bestellen. Als je contact op neemt krijg je aanbiedingen om het product toch te houden met 20% terugbetaling als het daar niet accordeon nee gaat krijg je daarna 30%. Dus 1 adviesctrap er niet in, niet bestellen.

5 november 2025

Ik heb me spijtig genoeg laten vangen.

Ik heb me spijtig genoeg laten vangen.
Ik bestelde een jas. Kwaliteit is echt verschrikkelijk, trekt op niets. Retourneren en zelf retourkosten betalen OK, maar naar China!!!!
Je denkt dat je in Nederland bestelt hebt.
Puur bedrog! Bestel hier niets!

20 oktober 2025

Jas besteld,op de website een mooie…

Jas besteld,op de website een mooie jas,wat ik thuis gestuurd krijg lijkt er niet op.Een goedkoop jasje veel te klein en zonder enige vorm.
Ik mag het zelf terugsturen naar China op eigen kosten.Oplichters!
Koop niks bij de mode outlet!

Terugsturen naar China kost 40-50 euro,de meeste artikelen zijn van die waarde of minder.Dan bieden ze een korting aan van 15% op je volgende aankoop en verdienen ze nog een keer aan je.Met creditcard of achteraf betalen kan niet want dan kun je het herroepen. Allemaal vooropgezet.Ik heb een klacht ingediend bij Mollie(betalingsplatform) en bij de ACM.Doe dit aub Allemaal dan wordt er misschien ingegrepen.Ook aangifte gedaan bij de politie.Zie hier op truspilot reviews met 5 sterren die toch echt niet door klanten zijn geschreven,lijkt op AI.

5 november 2025

Zeer misleidend bedrijf!

Zeer misleidend bedrijf!
Ik heb een mantel besteld, maar kreeg een goedkoop fleecevest uit China toegestuurd. Toen ik het wilde retourneren, bleek dat vrijwel onmogelijk en kwam ik erachter dat ik volledig misleid ben. Bestel hier absoluut niet – als je iets wilt uit China, ga dan liever direct naar een Chinese site. Ik voel me echt bedrogen en kan fluiten naar mijn geld.

4 november 2025

Pure oplichting

Tja, deze site is pure OPLICHTING.
Je bestelt een jas. Je ontvangt een hele hele andere die er niet op lijkt noch de specificaties heeft.
Je doet hiervan melding en dan ontvang je een bericht dat alle kosten van retourneren voor jezelf zijn. En of je je betaling terug ontvangt is maar zeer zeer de vraag.
MIJN ADVIES: BLIJF WEG VAN DEZE SITE.

1 november 2025

Trap er niet in!!!!

Trap er niet in!!!!! Goedkope troep uit China, wil je het retourneren dan moet je het zelf naar China terugsturen en ben je gigantische bedragen aan verzendkosten kwijt!!

20 oktober 2025