Dit bedrijf verdient een prijs in slechte kwaliteit. Normaal check ik een website op trustpilot maar deze keer niet en het was meteen raak. Het pluspunt was dat ik wel 20 mailtjes ontving met de verze... Toon meer
Demodeoutlet
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Ook ik mocht er aan geloven, bestelling maat 3XL, jazeker voor een chinees, leek meer op maatje S. retourzenden gaat dus niet. Krijg he er een kaartje bij , we hopen je gauw terug te zien HAHAH... Toon meer
Verschrikkelijk bedrijf! Jas gekocht en komt totaal niet overheen. Teruggestuurd naar China en is spoorloos. 5 maanden later nog steeds het geld niet terug. Via mail contact om gedeelte alvast terug t... Toon meer
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven anders had ik dat zeker gedaan. Wat een bedrijf is dit zeg. Wil je graag iets retour sturen omdat het niet aan de verwachtingen voldoet blijkt het niet te ku... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Oplichting
Oplichting. De kleding is troep en kan de vuilnisbak in. Niet eens goed voor een kledingcontainer. Dit is een dropshipping webwinkel met kantoortje (Liu Changxing) in China. Modewinkel heeft geen Kamer van Koophandel registratie en geen adres in NL.
De registrar schreef mij
De domeinnaam demodeoutlet.nl is geregistreerd via een van onze resellers, die deze registratie heeft uitgevoerd in opdracht van hun klant. Deze reseller biedt tevens webhostingdiensten aan en is rechtstreeks verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van de website. U kunt hen bereiken via het abusecontact: [email adres heb ik verwijderd]
Wij hebben de domeinnaam gecontroleerd en vastgesteld dat deze op 15 december 2024 is geregistreerd. Er zijn op dit moment geen meldingen bekend bij de politie.nl (!!) check die erop wijzen dat het om een frauduleuze webshop gaat. Indien er sprake zou zijn van structurele oplichting, zouden er inmiddels meerdere meldingen bekend zijn.
Uit openbare gegevens (WHOIS) blijkt dat Evisionary de houder van (de domeinnaam van) deze webwinkel (google de naam maar). KVK nummer 93086245 (openbare informatie)
Het is in Nederland wettelijk verplicht om het KVK-nummer (Kamer van Koophandel) op de website van een webshop te vermelden. Dit nummer, samen met de bedrijfsnaam, het fysieke vestigingsadres en het btw-id, moet duidelijk vindbaar zijn, meestal in de 'footer' (voettekst) of op de contactpagina, om te voldoen aan de transparantieregels.
En dat heeft deze webshop demodeoutlet niet. Op de "factuur" die ik per mail heb ontvangen staat 0% BTW. Iedere ondernemer moet 9% laag tarief of 21% BTW afdragen (of verleggen). Maar de prijs die de consument betaalt is incl. BTW, tenzij je een diplomaat bent of een Kerk (gepriviligeerden).
Dus frauduleuze handel.
Trainingspak
Vandaag, eindelijk, mijn bestelde pak ontvangen. Het is duidelijk dat de Chinezen niet weten wat 3xl is. Het is veel en veel te klein. Het jasje krijg ik niet eens over mijn schouders. Tevens is de kwaliteit erg twijfelachtig, stiksels zitten al los en boorden zijn nu hun elasticiteit al kwijt, Kortom een miskoop.
27-10
Nadat ik een klacht had ingediend kwam de modeoutlet met een snelle reactie en oplossing. Als dit goed is afgewerkt pas ik de review weer verder aan.
10-11 naar aanleiding van mijn klacht een nieuwe pak ontvangen. Ondanks de belofte dat er beter naar de maat gekeken zou worden is het weer veel en veel te klein. Het pak mag nog geen xl hebben. Miskoop dus.
Dropship website
Ze doen zich anders voorkomen maar dit is gewoon een ordinair dropshipping websitetje. Je bestelling wordt doorgestuurd naar de Ali's en Shines in China waar de spullen er weken over doen om je te bereiken. Alleen betaal je deze oplichter enkele tientjes meer dan het direct bij de Chinese verkopers te bestellen. Niet doen dus.
Wat een misleiding!!!
Wat een misleiding!!!
BESTEL HIER NIET!!!!
OUTLET voor NL en BE, maar dan gewoon verscheping vanuit onbereikbaar adres in CHINA....
Kleding valt veel te klein, 2-3 maten
Hele slechte kwaliteit
Lange levertijd (shipping vanuit CHINA)
Geen retouradres in NL
Retourkosten voor eigen rekening, terug naar CHINA
Communicatie gaat via emailrobot
Enzenz
Ze leveren niet
Ze leveren niet, klantenservice ligt en bedreigd. Het zijn oplichters. Mijn advies, nooit iets bij bestellen.
Bedrijf verstuurt troep
Bodywarmer en jas in maat L besteld. Kreeg 1x maat xl, 1x maatloos. Beide te klein.
Terugsturen mag naar China onder het mom de footprint klein te houden.
Maar ik mocht wel voor €10 iets nieuws uitzoeken. Gezien de slechte kwaliteit niet gedaan.
KIJK UIT DROPSHIPPING
KRIJG BAGGER VOOR VEEL TE VEEL GELD EN GEEN KLANTENSERVICE. ALLEEN CHATBOTS MET STANDAARD TEKSTEN DIE ANWOORD GEVEN OP JE KLACHTEN EN WORDEN NIET OPGELOST.
Liefst zou ik ze helemaal geen ster geven
Liefst zou ik ze helemaal geen ster geven. Slechte kwaliteit. Maten kloppen niet. Telefonisch niet bereikbaar. Retourzending op kosten klant naar China kosten 40à50€ of je mag het product houden en een nieuwe bestellen met een bescheiden korting. Leuk bedacht. Twee keer verkopen. Conclusie: ze fungeren als doorgeefluik met Chinese leveranciers tegen hoge winsten. Doen voorkomen alsof ze zelf de leverancier zijn, dat na mijn idee niet waar is. Dom van mij dat ik niet eerst de reviews gelezen heb. Dit was een goede les.
Oplichters ….
Oplichters …. Leveren niet. Houden af of aan het lijntje. Gewoon ergens anders bestellen.
Sportsetje Nike maar was Nick echt troep
Een sportsetje besteld en ik wilde het terugsturen. Dan moet het naar China en dat kost 32 euro. Het setje kostte 39 euro. Het is echt oplichting want je krijgt aardige mensen aan de telefoon maar ze doen niets aan de retouren. Koop hier niets want als je het wil retourneren zijn de kosten mega hoog.
Rotzooi uit China
Mensen, AUB koop niets maar dan ook niets bij dit nep bedrijf. Na mijn bestelling kreeg ik een nette email en werd ik bedankt dat ik bij een NEDERLANDS BEDRIJF een vest had besteld. Op de website stond dat het op voorraad was dus nam aan dat levering maximaal 2/3 dagen zou duren. Na een email waar vest bleef kreeg ik als antwoordt dat het meestal 10 dagen zou duren. Nadat ik hierop weer had gereageerd kreeg ik tot mijn verbazing bijna hetzelfde antwoordt terug. Blijkbaar een antwoordt geschreven door een chatbox. Tot mijn spijt duurde het meer dan drie weken en heb deze MOOIE VEST direct maar in de kliko gegooid. Wat een rotzooi. Retourneren was alleen mogelijk als ik het terug zou sturen naar China. Ik heb dit bedrijf 1 ster gegeven maar zelfs deze ene ster is VEEL TE VEEL. Ik zou graag willen dat de Nederlandse overheid hier wat aan doet omdat het pure misleiding is dat je bij een Nederlands bedrijf zou kopen.
Adverteren met een Nederlands bedrijf…
Adverteren met een Nederlands bedrijf maar de artikelen komen uit China. Slechte kwaliteit...te Slecht om zelfs door te verkopen. Maten kloppen niet veel te klein. Retourneren kost meer dan het artikel zelf. Nooit gedacht dat het mij zou gebeuren...helaas. Met open ogen ingetrapt.
2 vesten besteld en 2x een verkeerde…
2 vesten besteld en 2x een verkeerde vest gekregen na enkele mails en foto's is er een nieuwe vest opgestuurd zonder extra kosten en het was weer diezelfde foute vest normaal verwacht ik dus nog een vervanger voor die 2de vest maar ben er nu al zeker van dat die ook fout zal zijn . dus inplaats van 2 verschillende vesten eindig ik dus met 4x dezelfde foute vest wat een fake bedrijf weg geld
Dacht dat het een nederlands bedrijf…
Dacht dat het een nederlands bedrijf was. Pakket kwam na 10 dagen uit China en was veel te kleine maat.
Retourneren voor eigen kosten naar China is bijna net zo duur als het aankoopbedrag.
Trap niet in deze oplichting
Stelletje oplichters zijn het!!
Stelletje oplichters zijn het!!
Onderhand al 10 mails gestuurd en geen reactie!!
Wil mijn artikel retourneren en geld terug, maar nu geven ze ineens niet thuis.
Zgn familiebedrijf, het is niet meer dan een pakketje uit Verweggistan in een plastic zakje van waardeloze kwaliteit .
Bestel hier niets, je wordt opgelicht!
Dus mensen wees gewaarschuwd!
Misschien zaakje voor Alberto Stegeman!!
Qualiteit en service zeer matig
Qualiteit is matig. Service matig . Als je het Product terug wil sturen , moet je hem terug sturen naar China en de kosten van terug sturen zelf betalen. Op de site staat dat het bedrijf in Nederland zit en niet in China. De kosten om naar China retour te sturen is veel meer dan wat ik betaald heb voor het Product. Dus misleidend. Op het moment dat ik het Product besteld had , kreeg ik de indruk dat het uit China kwam, door de lange levertijd, maar toen was het al besteld. Ik zal niks via deze site bestellen.
Hier moet je nooit iets bestellen!
Hier moet je nooit iets bestellen!! Het is een Dropshipping bedrijf waar ik helaas ben ingetrapt. Ik heb een ochtendjas besteld die veel te klein was, terug sturen is een RAMP. Mijn artikel is nu al meer dan 2 maanden onderweg en wordt maar niet ingeklaard, terwijl die al wel is aangekomen in China.
De klantenservice is echt belabberd, je moet maar geduld hebben..
Misleiding
Misleiding,
Jas is een kindermaat en de kwaliteit is een aanfluiting. Terugsturen mag jezelf doen naar China . Naar het geld kan je daarna fluiten.
Modeoutlet=SCAM
Misleiders
Helaas niet eerst de reviews gelezen. Een spijker jack gekocht van € 50,00. Een flut spijker jack ontvangen die je hier door de gouden schaar kan laten fabriceren voor een prikkie als je op de markt zelf wat lappen stof koopt. Niks, maar dan ook niks bestellen bij dit "bedrijf".
Waardeloze chinese rommel
Veel te klein trainingspak geleverd gekregen. 3xl besteld maar dit bleek veel kleiner uit te vallen. Starre weinig klantvriendelijke club de mode outleet. Luisteren niet naar klanten en prijzen zich zo vanzelf uit de markt. Geen kwaliteit maar chinese troep via een dekmantel in Belgie en Nederland. Snel vergeten deze waardeloze sute, trap er niet in.