Tevreden over 1e bestelling
Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij de olijfolieshop 😊Ik gebruik al jaren koudgeperste bio extra vierge olijfolie voor in de keuken en als body lotion voor mijn overgevoelige huid, waardoor ik vrij makkelijk door mn voorraad heen kom 🙈
Vanwege de fors gestegen kosten van olijfolie bij ‘Oil and Vinegar’ ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe winkel voor mijn olijfolie. Na wat research over de prijzen, kennis, betrouwbaarheid en achtergrond van deze shop, leek de online winkel, het verhaal/achtergrond en de fysieke winkel in Ede in orde. De goekoopste koudgeperste bio extra vierge bleek bij de Olijfolieshop de helft van de prijs te zijn als de goedkoopste bij Oil and Vinegar. Ik heb niet zoveel verstand van de kwaliteit, maar de keuze in prijzen waardeer ik zeer.
Gisteren plaatste ik dus mn bestelling en vanmorgen was het al in huis. Het was zeer goed verpakt: de tape was van papier ipv plastic wat mij veel gedoe scheelde met t afvoeren van de doos (ducktape mag eigenlijk niet bij t papier) en de plasticachtige vulling zou goed recyclebaar zijn volgens de shop (al heb ik hier geen verstand van). De glazen flessen waren onbeschadigd en zagen er goed uit zoals op de foto’s van de webshop. Kortom: zeer tevreden
Enig verbeterpuntje zou kunnen zijn om de beschrijvingen van de olijfolies her en der aan te vullen. De ene olie had vrij veel informatie en de ander wat minimaal. Maar voor een winkel met deze prijzen voor kwaliteitsolie til ik daar niet zo zwaar aan. Daarnaast zou je door t googlen van de olie zelf nog aan info kunnen komen, mocht dat nodig geacht worden.
Ook was het zoeken van de olijfolies niet optimaal. Dat gaf niet, want ik kon wel vinden wat ik nodig had. Het kunnen zoeken op ‘biologisch’ en de volgorde van de zoekresultaten kunnen instellen, zou het koopproces wel kunnen vergemakkelijken en versnellen. Maar de afwezigheid hiervan (via de site via mijn telefoon) vormde gelukkig geen obstakel om te kunnen bestellen
Wanneer ik weer door mijn olijfolie heen ben, zal ik hier zeker wederom bestellen. En binnenkort ga ik eens op zoek bij de winkel, voor wat meer inspiratie