Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fin service. Der var sket en leverings fejl på min seneste ordre. Ved telefonisk kontakt efterfølgende, blev jeg modtaget med venlighed samt fuld forståelse. Fejlen blev straks opklaret/rette... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget betænksomme. Tjekkede inden afsendelse at bestillingen gav mening, da jeg havde købt en større ramme end plakat. Hurtig forsendelse og fine produkter.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Giver kun 4 stjerner for at bevise at anmeldelsen ikke er fake. Var selv i tvivl om stedet var troværdigt, og om kvaliteten var i orden. Vi er begge enige om herhjemme, at vi aldrig har modtaget en pl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synes min ordre var lidt længe undervejs (en uge) men det skyldes nok, at plakaten bliver trykt på bestilling. Selve plakaten er virkelig flot og i god kvalitet, så jeg er meget tilfreds med mit køb h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Posterwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Designplakater tilbyder vi et stort udvalg af flotte plakater, nøje designet og kurateret af vores team af danske plakatkunstnere. Vores plakater er skabt til at passe ind i moderne indretningsstile, samtidig med at de favner bredt for at imødekomme enhver smag. Hvis du leder efter en designplakat til det moderne hjem, er du kommet til det rette sted. Alle vores plakater bliver printet i Danmark på det nyeste udstyr, hvilket sikrer høj kvalitet og god farvegengivelse. Som en dansk webshop, der printer og sender fra Danmark, stræber vi efter at levere din nye plakat på kun 1-2 hverdage.

Contactgegevens

Super flotte billeder til en god pris

Super flotte billeder til en god pris

15 december 2025

Antwoord van Designplakater

Hej Kim. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at du har taget dig tid at give os den! De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

Antwoord van Designplakater

Hej Pernille. Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse, det betyder meget for os. Rigtig god dag. Dbh, Sarah fra Designplakater.

Kvalitet.

Hurtig levering. God kvalitet.

19 maart 2026

Antwoord van Designplakater

Hej Henning, tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi virkelig glade for! Rigtig god dag til dig. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

Meget betænksomme

9 maart 2026

Antwoord van Designplakater

Hej Emil. Hvor er vi glade for din flotte anmeldelse. Det er også meget betænksomt af dig at tage dig tid til at skrive den! De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater

Antwoord van Designplakater

Hej Oliver. Tusind tak for at du har taget dig tid til at give os sådan en flot anmeldelse. Det er meget værdsat. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fine plakater og hurtig levering

Meget fine plakater og hurtig levering. Der var en lille fejl på den første plakat jeg fik, men jeg skrev det til Designplakater og fik hurtig sendt en ny. Så sender hermed en god anbefaling.

23 februari 2026

Antwoord van Designplakater

Hej Annemette, tusind tak for din flotte anmeldelse! Den betyder meget for os. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering, godt beskyttet. Mange tak

16 februari 2026

Antwoord van Designplakater

Hej Brian. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den sætter vi meget pris på. God weekend til dig. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

De er så fine

10 februari 2026

Antwoord van Designplakater

Hej Regina. Tusind tak for for din flotte anmeldelse! Den betyder virkelig meget for os. Vi er glade for at du synes plakaterne er fine. Rigtig god dag til dig. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

hurtig ekspedition

hurtig ekspedition, flotte motiver, er hængt op. Alt OK

4 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Designplakater

Hej Michael, tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi håber du er glad for dine nye plakater. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

Super fin service

Super fin service, billederne var sat i rammerne, da de ankom👏

5 februari 2026

Antwoord van Designplakater

Hej Gitte, tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre du synes vores service er god. Håber du er glad for plakaterne. Rigtig god dag til dig. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen er jeg svært tilfreds med det…

Igen er jeg svært tilfreds med det papir, plakaterne er trykt på. Denne gang vil jeg også fremhæve indpakningen - som er både praktisk og nem håndterbar.

23 januari 2026

Antwoord van Designplakater

Kære Kirsten, endnu engang tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at du giver dig tid til at skrive den. Rigtig god dag. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

Altid godt pakket ind

Jeg har købt flere gange hos Jer og har været super tilfreds.
Og så kan jeg så godt lide
at I altid pakker tingene så godt ind at der aldrig er skader på dem.
Kommer helt sikkert igen.
Det eneste kunne være at jeg også kunne købe rammer hos jer.

8 januari 2026

Antwoord van Designplakater

Hej Lene. Tusind tak for din anmeldelse og for dine gentagne køb – det betyder meget for os. Man kan godt købe rammer hos os, de findes bare under et separat menupunkt. Du finder dem her: https://designplakater.dk/rammer/

Rigtig god dag til dig!

Super kundeservice

Super kundeservice.
Har bestil julesweatshirts men desværre har DHL smidt min pakke væk.
Kundeservice annullere min order uden problemer og pengene kommer retur.
Måske skulle man gøre opmærksom på at nogle vare sendes fra Tyskland og længere leveringstid kan forventes.

19 december 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Designplakater

Hej Pia. Tusind tak for din anmeldelse! Vi har nu noteret, at der kan forekomme ekstra leveringstid på denne type produkter.
Rigtig god dag!

Hurtig ekspedition

Købte plakat, som blev leveret hurtig. Levede helt klart op til forventningerne

10 december 2025

Hej Lilly,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at du har taget dig tid til at skrive den. Vi er meget glade for at vi har levet op til dine forventninger.

God og hurtig levering.

God og hurtig levering.
Samt pæne plakater.

10 december 2025

Antwoord van Designplakater

Hej Henrik, tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du synes plakaterne er pæne og leveringen hurtig. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater.

Hurtig levering og flotte plakater

Hurtig levering og flotte plakater

2 december 2025

Antwoord van Designplakater

Hej Trine. Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os at du har taget dig tid til at skrive den! De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service hurtig levering alt…

Super service hurtig levering alt spillede

7 november 2025

Antwoord van Designplakater

Hej Robert, tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os! Vi er så glade for at høre du er tilfreds. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater

God kvalitet og service

Bestilling af 2 plakater i rammer. Meget hurtig levering og i fin kvalitet

16 oktober 2025

Antwoord van Designplakater

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Den er vi virkelig glade for. Håber at plakaterne vækker glæde hos jer. De bedste hilsner, Sarah fra Designplakater

Lees meer over geverifieerde reviews.