Virkelig fin service. Der var sket en leverings fejl på min seneste ordre. Ved telefonisk kontakt efterfølgende, blev jeg modtaget med venlighed samt fuld forståelse. Fejlen blev straks opklaret/rette... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget betænksomme. Tjekkede inden afsendelse at bestillingen gav mening, da jeg havde købt en større ramme end plakat. Hurtig forsendelse og fine produkter.
Bedrijf heeft geantwoord
Giver kun 4 stjerner for at bevise at anmeldelsen ikke er fake. Var selv i tvivl om stedet var troværdigt, og om kvaliteten var i orden. Vi er begge enige om herhjemme, at vi aldrig har modtaget en pl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Synes min ordre var lidt længe undervejs (en uge) men det skyldes nok, at plakaten bliver trykt på bestilling. Selve plakaten er virkelig flot og i god kvalitet, så jeg er meget tilfreds med mit køb h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Designplakater tilbyder vi et stort udvalg af flotte plakater, nøje designet og kurateret af vores team af danske plakatkunstnere. Vores plakater er skabt til at passe ind i moderne indretningsstile, samtidig med at de favner bredt for at imødekomme enhver smag. Hvis du leder efter en designplakat til det moderne hjem, er du kommet til det rette sted. Alle vores plakater bliver printet i Danmark på det nyeste udstyr, hvilket sikrer høj kvalitet og god farvegengivelse. Som en dansk webshop, der printer og sender fra Danmark, stræber vi efter at levere din nye plakat på kun 1-2 hverdage.
Denemarken

Antwoord van Designplakater
Meget fine plakater og hurtig levering. Der var en lille fejl på den første plakat jeg fik, men jeg skrev det til Designplakater og fik hurtig sendt en ny. Så sender hermed en god anbefaling.

hurtig ekspedition, flotte motiver, er hængt op. Alt OK

Antwoord van Designplakater
Igen er jeg svært tilfreds med det papir, plakaterne er trykt på. Denne gang vil jeg også fremhæve indpakningen - som er både praktisk og nem håndterbar.

Antwoord van Designplakater
Jeg har købt flere gange hos Jer og har været super tilfreds.
Og så kan jeg så godt lide
at I altid pakker tingene så godt ind at der aldrig er skader på dem.
Kommer helt sikkert igen.
Det eneste kunne være at jeg også kunne købe rammer hos jer.

Super kundeservice.
Har bestil julesweatshirts men desværre har DHL smidt min pakke væk.
Kundeservice annullere min order uden problemer og pengene kommer retur.
Måske skulle man gøre opmærksom på at nogle vare sendes fra Tyskland og længere leveringstid kan forventes.

Antwoord van Designplakater
Købte plakat, som blev leveret hurtig. Levede helt klart op til forventningerne

Bestilling af 2 plakater i rammer. Meget hurtig levering og i fin kvalitet

Antwoord van Designplakater
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.