De Vespa Plug

niet hier bestellen ik heb hier wat onderdelen bestelt voor mijn scooter echter is het nog steeds niet binnen gekomen terwel op de website staat dat het de volgende dag in huis moest zijn en om het... Toon meer

Onderdeel besteld, kreeg een mail terug dat ze niet meer leverbaar waren. Mail ontvangen dat geld retour gezonden wordt. Wacht nu al dagen op mijn geld. Website ook uit de lucht!? Misschien met vaka... Toon meer

Uitstekende service! Legt alles via whatsapp perfect uit en kijkt stap voor stap met je mee naar oplossingen en montage! Voordeligste prijzen van de hele Vespa Parts markt! Echt een aanrader. Met plez... Toon meer

Top service ! Carbon besteld na 5 uur zou eigenlijk de dag erna pas opgestuurd worden maar hij heeft het toch geregeld dus gelijk de dag erna binnen gekregen zeker een aanrader !

1. Scooterzaak

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vespa onderdelen leverancier

Onderdeel besteld

Website ook uit de lucht!? Misschien met vakantie.

28 juli 2022

niet hier bestellen

niet hier bestellen
ik heb hier wat onderdelen bestelt voor mijn scooter echter is het nog steeds niet binnen gekomen terwel op de website staat dat het de volgende dag in huis moest zijn en om het bedrijf te benaderen reageren ze niet heb ze heel vaak gebeld zonder reactie ook via whatsapp via instagram en de email krijg ik geen reactie bestelt hier dus niet je onderdelen

wat een slechte service

28 juli 2022

Favoriete vespa accessories webwinkel

Is goeie site, goeie producten, duidelijk, beschrijvingen van de producten zijn erg te waarderen en mooie layout van de site levertijd was snel enzo contact opgenomen dat ging ook goed lekker vriendelijk was goeie man ik raad wel echt aan iedereen aan plus spullen zijn ook beetje goedkoper dan andere sites dus ja je weet genoeg ja toch

19 januari 2022

Top site

Top site erg tevreden en zal vaker komen bestellen bij de toppers !

14 december 2021

Ben nog steeds niet zeker ervan of hier…

Ben nog steeds niet zeker ervan of hier wel de waarheid wordt gesproken! Dozen beschadigd en plastic zakjes beschadigd en beschadigingen aan de zijkant van de lichten! De oplossing is: als je het monteert zie je het niet meer! Mijn oplossing zou zijn geweest, stuur terug , U ontvangt naar behoren een nieuwe set. Geheel in tact! Lichten voor in doosje met omschrijving voorlichten en niet alles omgekeerd. Dit geeft al duidelijk aan dat er gerotzooid wordt! Ben dus meer dan ontevreden. Verwacht betere antwoord en nettere oplossing! Mevr. A. Hessels-Niemer

26 november 2021

Level 10 led vespa

Perfect aangekomen. Helaas een dag later omdat het druk is. Ben netjes ingelicht dat het later zou komen. Makkelijk te monteren werkt goed.

3 juli 2021

Producten niet op voorraad

producten stonden online vertoond als dat het op voorraad was maar helaas was dit niet het geval. Ze hebben wel snel mij een bericht gestuurd en ik heb gevraagd of het geld teruggestort kon worden en dat ging snel genoeg.

2 juli 2021