3,3

Gemiddeld

DeWalt is onbetrouwbaar

DeWalt is een onbetrouwbare zakenpartner leverancier een ouderwetse kleine lettertjes bedrieger en zeer onbetrouwbaar met hen service en garanties.
Al hen reclamecampagnes zijn schijn, een wassen neus, namaak, vals, misleiding, bedrog, show, vervalsing, imitatie, namaaksel, façade, ga beter naar de concurrent Makita
Wil je toch een DeWalt apparaat kopen KOOP HET DAN BIJ AMAZONE gem. 25% tot wel 30% goedkoper plus supersnelle levering.

De Casus
Op 1 juli DeWALT telefonisch gesproken over DEWALT KOOP & KRIJG OUTDOOR – 3975519 (cashback actie) koop een bepaald apparaat en kies uit vier producten een apparaat cadeau.
Blijkt na aankoop en alle formulieren ingevuld te hebben dat zij discrimineren bij welke zaak je het DeWALT product hebt aangekocht.
Is hier sprake van parallelle import waardoor Amazon een goedkoper prijs kan opzetten, hoe kan DAT het verschil van prijs van maar liefst 27% goedkoper voor een kettingzaag, tot stand komen.
DeWalt levert aan Amazon met grotere kortingen en sluit ter compensatie van deze kortingen vervolgens die consumenten buiten (discriminatie) die gebruik maken van de korting van o.a. het cashback-stelsel en al hen ander reclame voordelen. Die ander wel krijgen maar dat is dan wel een sigaar uit eigen doos. Zij werken nog steeds ouderwets en achterbaks met de kleine-lettertjes in hen voorwaarden, zonder dergelijke belangrijke uitzonderingen DUIDELIJK te vermelden bij hun acties en reclames.

Dit is wat de DeWalt antwoorde! Op 3 juli
-----------------------------------------------
Het product is aangekocht via Amazon, en dat is geen deelnemende winkel volgens de actievoorwaarden van deze promotie. Dit staat vermeld in punt 4 van de voorwaarden, waar duidelijk wordt aangegeven dat aankopen via niet-erkende wederverkopers, waaronder platformen zoals Amazon, zijn uitgesloten van deelname.
----------------------------------------------------------
Kan iemand mij uitleggen hoe ik niet-erkende wederverkopers herken en waarom zij dan toch het DeWalt-product kunnen/mogen verkopen?
Boter op het hoof van onze gelievende Belgische buren Toolnation? Of op het hoofd van AMF?
Ik heb nu spijt van mijn keuze bij DeWalt want wie dergelijk fratsen uithaalt zal ook op zeker kleine-lettertjes hebben bij Garanties (hetgeen je kan teruglezen bij trustpilot.

Conclusie DeWalt een producent met een dubbel gezicht sprekend met een gespleten tong.
Inmiddels een procedure opgestart de SER parallelle import is o.a. verboden en dat hebben zij willens en wetens toegestaan, zo benadelen zij ook nog eens (zoals zij dat noemen) hen wel-erkende wede-verkopers. Verder een aangifte van discriminatie (ook verboden) bij Het College voor de Rechten van de Mens.

DeWalt een dubieuze ouderwetse kleine kabouter-lettertjes firma. NIET DOEN. Kijk regelmatig wij houden u op de hoogte

3 juli 2025

ik heb vier machines gekocht voor mijn…

ik heb vier machines gekocht voor mijn bedrijf in korte tijd waarvan twee is kapot via toolstation wijchen ze hebben mij proberen geld laten betalen voor koolborstels maar dit is oplichting waren koolborstels nieuw je kunt deze type machine buitenaf koolborstels controleren ze verwijzen mij naar hoofd kantoor of naar dewalt of naar stanleyblack&decker bereik je niks rep nummer 311064197 van stanley slechte bedrijf koop aub niks van hun ook niet dewalt of stanley black&decker

10 mei 2025

Dewalt

Zeer goed contact
Goede actie’s
Goede kwaliteit

27 juni 2024
Reviews in alle talen tonen. (4 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken