Se, det er en virksomhed, som man kun kan anbefale. Atmosfæren er hjælpsom og godt kommunikerende, og resultatet er intet mindre end perfekt - det er lakering på et niveau, man slet ikke havde set for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores montanareoler er blevet så flotte igen. Nemt og hurtigt at få pris og bestille tid. De er virkelig effektive og hurtige på mailen. Det tog under en uge for 4 reoler med skuffer.
Det er et overset håndværk og Dibbern er Superliga. De går ikke på kompromis og leverer hver gang. Denne gang grimme, slidte skuffefronter, der nu står knivskarpt. Upcycling på den fede måde.
Bedrijf heeft geantwoord
Første klasses slibning og maler arbejde på mine originale køkken låger fra 1940 - jeg er cand.arch. og det kan være svært at finde steder hvor man kan få lakeret/malet op, så lågerne kan holde minds... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.
H.J Holst vej 32, 2610, Rødovre, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
I juni måned fik vi 8 indvendige døre sprøjtelakeret hos Dibbern Color-Design i Rødovre.
Effektivt arbejde, hvor afvaskning, pletspartling af skader, slibninger, sprøjtelakering m.m. blev udført til vores fulde tilfredshed.
De er effektive og professionelle i et travlt, men positivt og humoristisk arbejdsmiljø.
Vi følte os godt modtaget og behandlet, og kan derfor
klart anbefale firmaet til disse opgaver.
Bøttger i Taastrup

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Fik malet Montana reoler i original Montana farve. Resultatet blev meget godt og jeg er rigtig tilfreds med resultatet.
Dialogen med Dibbern har været rigtig fin, hurtig og serviceorienteret. Tilbud m.m. er helt transparent i.f.t. hvad der udføres og hvad det koster. Det sidste er ret vigtigt, da det var relativt dyrt, at få elementerne malet. Men jeg vidste, hvad jeg sagde ja til og det var det jeg fik.
Jeg kan anbefale at få omlakeret/malet hos Dibbern.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
vi fik malet to Nanna Ditzel barstole med udskiftning af popnitter. flot arbejde

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Dibbers har slebet og sprøjtemalet mine 5 Børge Mogensen spisebordsstole.
Stolene var meget ramponeret og står nu funklende flotte som nye - trods deres 60 år.
Der har hele vejen igennem været super service, alle ønsker er efterkommet og et smukt udført arbejde.
Mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Fantastisk service og veludført arbejde til fornuftig pris. Kan kun anbefales

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Fik malet køkkenlåger med et fantastisk resultat !! De var ca 20 år gamle, nu står de som helt nye👍👍😀. God kemi mellem os og personalet, snakkede så man kunne forstå det. Vi havde en special farve, vi ønskede, men det var intet problem, de levere bare et fantastisk resultat 😀😀.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Fik spartlet huller og lappet revner samt lakeret køkkenkåger. Super resultat hvor de stod som nye.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Jeg har fra start til slut fået en eminent behandling hos Dibbern. Mine 30 år gamle 7er stole står nu som spritnye. Jeg fik super vejledning med hensyn til farve og udtryk. Tak Dibbern. Jeg kan til enhver tid anbefale jer til alle.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Jeg har fået spraymalet mine køkkenlåger og er meget tilfreds med resultatet. Lågernes afslag og ridser blev repareret - og de fik en flot mat overflade i en specifik Farrow&Ball farve. Det var ikke noget problem. Det hele foregår meget ordentligt. Man får konkret og detaljeret besked på mail gennem processen. Min varmeste anbefaling.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Vores PH lampe skulle have en farve der passede til det nye køkken, og den blev som ny.
Esben

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Dibbern Color-Design har lavet et rigtig godt resultat med opretning af skærme og dele, samt lakering af mine gamle bordlamper som nu har fået nyt liv igen.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Virkelig god og venlig service på værkstedet, pålidelig og rettidig kommunkation og meget tilfredsstillende resultat (lakering).

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Vi skulle have 27 dele til vores nye køkken sprøjtlakeret i en grøn farve. Vi havde et yderst positivt første møde med Marc. Desværre skete der en misforståelse mht farven, så da vi kom og skulle afhente, var det en anden grøn farve MEN det var der råd for. Marc tog det hele retur, fik det sprøjtet i den korrekte grønne farve og vi hentede det hele en lille uge efter.
Vi kan alle lave fejl men hvordan man retter op på fejlen, kan være meget forskellige - MEN Dibbern gjorde det MEGET professionelt og stor ros til Marc - fornøjelse at møde et så imødekommende og positivt menneske..

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Fantastisk flot arbejde og god service. Fik malet to døre og Montana reol og kommode!

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Utroligt flot og fint arbejde. Møblerne står som spritnye!

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Havde 6 AJ syverstole, som var slidte efter 25 års daglig brug. Stolene havde mange ridser og afskalninger. Fik omlakeret stolene hos Dibbern Design og er som nye igen.
Meget flot arbejde til en pris som klart kan konkurrere med pris for nye stole. En bæredygtig og billig løsning, som har givet nye stole til de næste 25 år😁.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Det er anden gang vi for hjælp af Dibbern til at renovere vores møbler. De gør et virkelig flot stykke arbejde, det fremstår helt som nyt. Vil altid anbefale dem til andre. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Lees meer over geverifieerde reviews.