Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde desværre et rigtig træls forløb ifm. en vare er gået i stykker. Jeg forventer en helt almindelig reklamationssag. Jeg skal så selv betale porto, herefter finder jeg ud af, at varen sle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Køb Stine Goya, Baum und Pferdgarten, Les Deux, DMS, Mads Nørgaard, Knowledge Cotton Apparel, Gestuz og ICHI. Vi sælger både dametøj og herretøj.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Var oppe i butikken

Var oppe i butikken - de er mega søde, hyggesnakker og meget hjælpsomme.
De har et fedt udvalg af tøj til både herre og damer.

Skal helt sikkert forbi igen!

1 maart 2025

Ingen brok

Ingen brok
Jeg bestilte en frakke og den kom og var som den skulle være og en hyggelig håndskrevet hilsen med i pakken.

5 januari 2025

Træls reklamationssag

Jeg havde desværre et rigtig træls forløb ifm. en vare er gået i stykker.

Jeg forventer en helt almindelig reklamationssag. Jeg skal så selv betale porto, herefter finder jeg ud af, at varen slet ikke behøvede, at være blevet sendt. Det er så ikke en reklamation, fordi de ikke har set samme fejl tidligere. Hver gang jeg snakker med butikken er det nærmest skæld ud, jeg får.

Hvis man køber noget der, så tror jeg man skal håbe på aldrig igen at skulle i dialog med butikken.

25 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var forbi butikken i uge 30 i min…

Jeg var forbi butikken i uge 30 i min ferie. Ros ros også tid til ekstra snak.

Jeg blev betjent af Pia og hun udstrålende en masse tid og overskud selvom butikken var fyldt med kunder.

Jeg kom derfra med en lækker skjorte - tak for hjælpen Pia L

24 juli 2024

Værste oplevelse nogensinde

Kan se, at jeg ikke er den eneste med dårlige oplevelser. ALDRIG køb noget hos denne virksomhed. Jeg bestiller en jakke, som er gået i stykker, når jeg modtager den. Jeg skynder mig at sende den retur, når jeg får den. Nu har jeg så fået en besked fra butikken om, at de ikke vil give mig pengene retur. Jeg ringer til dem, og de beskylder mig nærmest for, selv at have ødelagt jakken. Hvis de ville tjekke op på det, så kunne de også se, at jeg blot en time efter jeg havde afhentet den - havde sendt den retur igen. Derudover er de mega ubehøvlet og slet ikke til at snakke med. Værste kundeoplevelse nogensinde!

Update: sagen ligger hos forbrugerombudsmanden nu.

13 oktober 2023

Mega dårlig hjemmeside

Mega dårlig hjemmeside. Bestiller et par sko de trækker pengene samme dag. 3 dage senere er ordren stadig ikke sendt. Skriver mail til dem og pludselig er ordren annulleret 🤬🤬 dårlig stil

24 augustus 2022
Logo Boutique Dig & Mig

Antwoord van Boutique Dig & Mig

Hej Karina,
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Der var desværre sket en lagerfejl og skoene var ikke på lager. Pengene er ført tilbage til din konto. Jeg beklager meget fejlen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fandt min jakke på et godt tilbud og fik den leveret dagen efter👍🏼
Dejligt med hurtig levering, gode tilbud og gratis fragt, da den kostede over 500kr.

3 februari 2020

Top service

Bestilte en flyverdragt kom dagen efter leveret med et fint personligt kort, fuldt ud tilfreds og ikke sidste gang jeg handler online ved Dig og mig Skagen 😍

30 januari 2020

Udsalgstøj til fuld pris

Tøj man i dag kan finde i outletbutikker eller på udsalg sælges til fuld pris i butikken. Som flere kunder skriver, er tøjet ofte behæftet med fejl/huller og returnering er helt håbløst.

25 oktober 2019

Kun rosende ord herfra

Jeg bestilte et par hvide Arkk sneakers i str 38. Desværre var skoene for små. Jeg kontaktede DigogMig mht ombytning. Jeg havde efter 4-5 dage et par identiske sko i str 39 der passer perfekt. Stor ros for hurtig levering og en kunde service der lader til at fungere. Jeg var i dialog med en Patrick, og han var kvik til at besvare mine e-mails.

25 oktober 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice

Jeg kontaktede butikken den 21. juli angående en reklamation. Først får jeg et svar, som hentyder til, at vi kan få et nyt par, hvilket lød som god service, da shortsne var under en uge gamle. Herefter modtager vi en mail fra en anden medarbejder, som skriver, at vi selv skal få dem repareret. Jeg spørger så butikken, hvilket svar vi skal hæfte os ved. Jeg har en her en måned efter stadig ikke fået noget svar, på trods af tre mails, jeg har sendt efterfølgende. Synes det er elendig kundeservice at ignoerere kunder på den måde.

19 augustus 2019

Trist.

Trist.
En butik skal vurderes på hvordan den håndtere problematiske situationer. Desværre oplevede jeg at blive beskyldt for at lyve af indehaveren, da jeg reklamerede over et produkt. Ganske trist oplevelse.

23 juli 2019
Logo Boutique Dig & Mig

Antwoord van Boutique Dig & Mig

Hej Lasse,
Du har købt et produkt og efterfølgende er der kommet 2 huller i. Det er ikke relkamationsberettiget da det skyldes forkert brug af produktet. Du er ikke beskyldt for at lyve, men vi kan konstatere at hullerne er kommet efter den har forladt butikken.
Venlig hilsen Alice
Boutique Dig & Mig

Tilfreds

Jeg oplevede hurtig levering og rigtig god service. Det udleveringssted jeg havde valgt var lukket og der måtte derfor vælges et andet. Selvom jeg ville få besked på mail ringede de også og fortalte det. Det synes jeg var virkelig fint!

12 februari 2018

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg ringede til butikken da jeg ikke var sikker på størrelsen jeg skulle have og med det samme blev der målt både den pågældende varer samt bukser osv, så jeg havde noget at sammenligne med. Bestilte om eftermiddagen og havde pakken allerede dagen efter. Fantastisk :-) - 5 STORE stjerner fra mig

8 november 2017

God og hurtig service!

Tusind tak til jer! Jeg bestilte en regnjakke fredag, væsentligt billigere end i butikkerne, og i dag tirsdag er den ankommet. Rigtig hurtig og god service. Og tak for den lille personlige håndskrevne hilsen :-)

3 oktober 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.