Prima levertijd/prijs. Alleen de stof zelf is als basislaag te ruw. Dit omdat ik met merinowol onderkleding veel prettiger draagcomfort heb op de huid met met merken als Supernatural of nordic.

Wij hebben meerdere wollen (merino) kledingstukken al gekocht bij Dilling: jurken, hemden, t-shirts, onderbroeken. In alles zitten gaten. Bij sommige kledingstukken gelijk al na 1 maand en bij sommige... Toon meer

Overzichtelijke website, snel verzonden, betrouwbaar. Ik wil geen plastic kleding meer dragen dus ben altijd op zoek naar goeie natuurlijke kleding en dat levert dilling zeker! Tevreden met mijn aanko... Toon meer

1. Ondergoedwinkel

DILLING – een liefde voor wol sinds 1916. Op de website vind je kleding van biologische, natuurlijke materialen zonder schadelijke chemicaliën of zware metalen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

fijne shirts

Voor het eerst iets besteld en nu al fan. Fijne pasvorm, lekkere lange shirts en lange mouwen die ook echt lang zijn. Heerlijk warm en mooie kleuren. Extra plus: de mogelijkheid om spullen te kopen met korting die 'foutjes' bevatten om verspilling tegen te gaan.

11 januari 2025

Een dikke 10.

Kocht een heren merino wol shirt en lange onderbroek. Na een aantal dagen dragen verloor het materiaal zijn elastisiteit en begon het te lubberen. Klacht bij klantenservice werd zeer serieus genomen en grondig onderzocht o.b.v. label-nummers. Kreeg binnen no-time een nieuwe set van een andere kwaliteit en die draagt geweldig. Dit is service waar anderen wat van kunnen leren. Een dikke 10. Grote fan van Dilling.

26 november 2024

De kwaliteit

De kwaliteit, vriendelijke klantenservice.
Levering mét retour label,
De rest is net als de collectie van niveau

18 november 2024

Super tevreden

Super tevreden! Al meerdere bestellingen gedaan en het stelt nooit teleur. Heerlijke zachte kleding, goede kwaliteit, houdt lekker warm. Zelfs mijn vriend is fan.
Enige minpunt vind ik dat sommige kleding wel behoorlijk doorschijnend is (met name lichte kleuren).

25 november 2024

Zulke fijne en mooie kwaliteit

Zulke fijne en mooie kwaliteit, echt genieten. En zo fijn dat het duurzaam is op alle fronten. Heb meerdere items van Dilling. Inderdaad na drogen ff nachtje buiten hangen en dragen. Wassen hoeft niet, perfect!!! Ben blij met Dilling!

23 oktober 2024

Erg tevreden. Top!

Top! 4 leggings besteld. Bij het uitpakken was er 1 legging die een gat had, waarschijnlijk een productiefout. Mail gestuurd en volgende dag een reactie dat ik een nieuw product zou krijgen of het bedrag mocht besteden in de webshop. Kapotte artikel mocht ik hoe dan ook houden.

Echt geweldig, en de legging zijn ook erg 👍🏻

7 oktober 2024

Uitstekende service

Uitstekende service. Twee bestellingen na elkaar gedaan tijdens een drukke sale periode. Kreeg beide verzendkosten teruggestort omdat ze samen genoeg waren voor gratis verzending.
Makkelijk contact te maken. Prachtige producten!

1 oktober 2024

Mijn favoriete winkel!

Ik bestel meerdere keren per jaar bij Dilling en het bevalt heel goed. De verzending is prima. Retourneren kan ook gemakkelijk. De produkten zijn eerlijk, degelijk en de pasvorm is heel erg goed (ik ben lang en gemiddeld kwa omvang) Ik doe met de leggings, tops en hemden erg lang en het blijft mooi. Nou ben ik er ook zuinig op en was ik ze met zorg. Kortom; een bedrijf dat goed doet voor het milieu, mens en dier, zeer klantvriendelijk is en bijzonder goede produkten heeft!

12 september 2024

Producten top, service en verzending slecht

De producten van Dilling zijn echt top, maar de service wordt steeds slechter. Inmiddels hebben we hier voor meer dan 4000 Euro gekocht (binnen 1.5 jaar) dus wij zijn een trouwe klant. Laatste bestellingen komen allemaal veel later aan, dan Dilling aangeeft op hun website. Ze komen hun belofte niet na en dat is vervelend.
Nu een bestelling van 11-07 in de ochtend geplaatst en op het moment van het schrijven van deze review (16-07, 13:56) is mijn pakket nog niet eens ingescand door Post NL. Het lijkt wel alsof ze niet zoveel met de klantopmerkingen doen en dat is erg jammer.
Update. Inmiddels is het 17-07 en nog geen bericht van Post-NL, pakket niet ingescand en mail van Dilling dat het nu blijkbaar volgens de disclaimer wel vertraging is. Lekker hoor...kleding voor mijn dochter voor de scouting kamp...die bijna begint...

16 juli 2024
Logo DILLING

Antwoord van DILLING

Beste Jacek,

Bedankt voor uw feedback.

We vinden het erg spijtig dat u deze ervaring heeft gehad met onze service.
Bij DILLING doen we er altijd alles aan om onze klanten de beste ervaring te bieden, zowel op het gebied van onze producten als onze service. We willen altijd graag helpen.

We proberen transparant te zijn in wat u van ons kan verwachten betreft bezorging. We geven op onze website aan dat er een levertijd van 2-4 werkdagen is. Uw bestelling is op donderdag 11 juli ingepakt en verzonden vanuit Denemarken. Soms vindt er dan een bezorging op zaterdag in Nederland plaats, maar het kan ook woensdag worden bezorgd. Daarom geven we aan 2-4 werkdagen.
Voor de bezorging zijn we afhankelijk van bezorgdiensten. Op het moment dat bezorgdienst de pakketjes zijn ingescand kan u het verder volgen.

Wanneer het blijkt dat pakketjes vertraagd zijn dan gaan we hier uiteraard achteraan en proberen we onze klanten hierover te informeren.

Mijn collega heeft gisteren uw vraag per e-mail beantwoord. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag, zodat we u verder kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen dat u bij vragen ons weer benaderd.

Immeke / DILLING NL

Heel blij mee

Heel blij mee! Ik had een maatje groter gekocht maar is niet perse nodig, heb een lange legging en een korte. Je kunt het echt heel lang achtereen dragen. Heel fijn. Even luchten en ruikt nergens naar. Ik zou volgende keer gewoon mijn eigen maat kopen omdat de stof wel erg flexibel is en dus na wat dagen dragen wat groter wordt. Wel even afwachten nog wat er gebeurd na het wassen, maar voor dit maatje is dat dus geen probleem.

13 juli 2024