Prima levertijd/prijs. Alleen de stof zelf is als basislaag te ruw. Dit omdat ik met merinowol onderkleding veel prettiger draagcomfort heb op de huid met met merken als Supernatural of nordic.
Wij hebben meerdere wollen (merino) kledingstukken al gekocht bij Dilling: jurken, hemden, t-shirts, onderbroeken. In alles zitten gaten. Bij sommige kledingstukken gelijk al na 1 maand en bij sommige... Toon meer
Kocht een heren merino wol shirt en lange onderbroek. Na een aantal dagen dragen verloor het materiaal zijn elastisiteit en begon het te lubberen. Klacht bij klantenservice werd zeer serieus genomen e... Toon meer
Overzichtelijke website, snel verzonden, betrouwbaar. Ik wil geen plastic kleding meer dragen dus ben altijd op zoek naar goeie natuurlijke kleding en dat levert dilling zeker! Tevreden met mijn aanko... Toon meer
DILLING – een liefde voor wol sinds 1916. Op de website vind je kleding van biologische, natuurlijke materialen zonder schadelijke chemicaliën of zware metalen.
Distributiestraat 51E, 4283 JN, Giessen, Nederland
- 010 8990188
- klantenservice@dilling.nl
- dilling.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed en netjes verpakt zonder plastic
Goed en netjes verpakt zonder plastic. Kleine pakketjes. Mooi zachte kleding. Wij zijn al jaren vaste klant! Ga zo door!
klantenservice
Betrouwbaar, erg klantvriendelijk en gericht.
Mooie producten!
Super
Heel fijn dat je kleding die niet past gratis retour mag sturen. Is heel netjes afgehandeld door Dilling. De kwaliteit van de wollen hemdjes vind ik ook top dus 5 sterren!
Fijne producten en mensen :-)
Ik heb meerdere malen bij Dilling besteld en elke keer ben ik ontzettend tevreden over de kwaliteit, kleur intensiteit en hoe de kleding valt. Het maatadvies bij elk product is erg nuttig omdat het soms net even anders past. De klantenservice is ouderwets goed! Toen ik een probleem had met een product die niet paste en een product dat ik verkeerd had gewassen werd het bijzonder netjes opgelost. Ik kan Dilling warm aanbevelen aan iedereen die houdt van duurzaamheid en mooie kleuren! <3
Snelle krimp met koud wassen
Ik ben teleurgesteld in de snelheid van krimp in de onderbroeken, desondanks het wassen op 30C (zijde / fijn wol programma). Na 4x dragen zijn ze al te klein geworden.
Ik heb er zelfs speciaal wasmiddel voor gekocht.
Dilling heeft zeer netjes 1 extra opgestuurd, maar die deed hetzelfde.
Mooi service, maar het product ben ik niet blij mee.

Waar voor je geld.
Fijne producten (vooral uit ervaring met de basislaag), milieubewuste insteek en fijne klantenservice.
Als je zorgvuldig wast en lucht gaan producten lang mee, kleurecht, vormvast, goede tips om de kleding zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. Als er eens iets met je bestelling of de producten mis is kan je goede service verwachten. Natuurlijk zit hier ook wel eens de uitzondering tussen van een item wat snel pilt of waar de pasvorm net wat minder is dan een ander, maar tot nu toe (en ik bestel er al jaren) wordt alles super netjes opgelost als ik een melding maak. Niets dan lof dus. Aanrader.
Wat een fijne onderkleding
Wat een fijne onderkleding, heerlijk zittend en lekker warm. Ook de klantenservice ervaar ik als heel goed. Bedankt voor alle hulp. Ik ben jullie al aan het promoten bij mijn collega's en vrienden ;)
Goede kwaliteit.
Top kwaliteit en top klantenservice.
Sowieso heel blij met de fijne en warme kwaliteit van Dilling. Maar de klantenservice is echt super.
Bedankt daarvoor !!
Super
Heerlijk comfortabel en kwalitatieve kleding. Merino T-shirts zijn echt een dikke aanrader! Super klantenservice. Zelfs hun katoenen kledingstukken: oa. legging is echt super comfortabel en valt mooi.
Eerlijke prijzen voor kwaliteit en service.
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Was blijkbaar mijn huisnummer vergeten in te voeren. Daar werd per mail netjes naar gevraagd. Toen ik die mail nog niet eens gelezen had had ik al een nieuwe mail dat ze mijn adres in een oude order hadden kunnen vinden en dat hij inmiddels onderweg was. Ontzettend goede klantenservice. Zeker omdat de korting van 25% liep en dan is het best heel druk!
Dilling heeft nu een aanbieding 25%…
Dilling heeft nu een aanbieding 25% korting.
Ik heb twee weken geleden artikelen gekocht die per stuk 4,00 euro goedkoper waren. Dus eerst wordt de prijs verhoogd met 4,00 euro en dan krijg je 25% korting. De werkelijkheid is ongeveer 19%. Ik vind dit consumentenbedrog.

Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf, kwalitatieve kleding, goede service!
Reviews als beste advertentie!
Mijn review wordt onnodig lang als ik Dilling zou moeten aanraden: mooie eerlijke producten, prachtige bedrijfsfilosofie, échte service… scroll maar door alle reviews hiervoor (én hierna) want daar staat het al. Klanten dragen deze leverancier echt een warm hart toe, andersom natuurlijk helemaal! 🐏💚
Prachtig merk, fantastische klantenservice!
Prachtig merk, fantastische klantenservice! Nu al heel wat bestellingen geplaatst bij Dilling, mooie tijdloze producten, geweldig hoe ze om het milieu denken en mooie kleurtjes. De twee ervaringen met de klantenservice waren ver boven gemiddeld! Denk nog nooit zo netjes geholpen bij een winkel, super! Bedankt Dilling!
Helaas is m’n bestelling door DHL zoek…
Helaas is m’n bestelling door DHL zoek geraakt
Het duurde lang en heb ik bij bij een andere een soort gelijk product gekocht
Maar ik ben goed behandeld door dilling heb netjes m’n geld terug gekregen
En excuses
Maar DHL heeft altijd bezorg problemen in Amsterdam misschien bij een andere keer kunt u PostNL gebruiken
Kriebelt en krimpt
Ik heb van twee merken merino hemden, van Dilling en Johansen (ik draag merino boxers van ortovox, odlo, icebreaker). Mijn bestelling (#NL253327 voor referentie) heeft plaatsgevonden op 22-4-2023. Ik was beide merken altijd tegelijkertijd, dus ik kan de kwaliteit goed vergelijken. Vanaf het begin kriebelde Dilling en Johansen helemaal niet, beide zijn 100% van merinowol gemaakt. Dilling is wat slanker van snit, maar beide hemden waren in XL even lang. Na ongeveer een half jaar (wekelijkse wolwas met Ecover wolwasmiddel) kriebelt Dilling nog steeds, is 15 centimeter korter geworden en uiteraard iets smaller.
De feedback van Johansen over de kwaliteit van de wol:
We use the treatment Total-Easy-Care. Kijk op de site van .woolmark.com
If not treating the wool with anything the durability of the clothes is not very high, and can maybe only be used for one child/limited number of washing.
We have tested our products and they can be washed again and again without losing shape or quality, and can be used (inherit) of more children. That is what we think is good for the environment instead of buying new clothes more times.

Heerlijke wollen kleding
Heerlijke wollen kleding, lekker als onderlaagje om warm te blijven maar ook mooi om te zien. Vroeger vond ik het jammer dat de leggings lubberden bij de knieën maar nu hebben ze de single wol: die lubbert niet!!
De klantenservice is zo fijn. Heel geduldig, je mag alles vragen en ze helpen je heel goed.