Jeg har i perioden August 2024 til August 2025 kontaktet Dingeo 8 gange på mail og gjort opmærksom på at støjkort på oversigtssiden for en adresse viser data fra 2017 som idag er forældede. Der er lav... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Oplysningerne om varmeforbrug / varmeleverandør ved min ejendom er direkte forkerte (Dingeo opgiver at andet varmeselskab end det jeg rent faktisk får min varme fra???? (Ikke kun min men også hun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Deres foto strider imod menneskerettighederne og imod grundloven samt straffeloven om enhver borgers ret til privatlivets fred. Jeg er igang med at få deres ulovlige aktivitet stoppet. Man skal jo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stærk platform som videreformidler data fra åbne offentlige kilder vedr. ejendomme / adresser i DK. Dejligt at en så bekvem service findes. Balancen mellem indhold og reklamer / sponsoreret indhold er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
På dingeo.dk samler vi en masse åbne offentlige data om alle adresser i Danmark. Derved giver vi både boligejere og boligkøbere indsigt i forhold om deres egen eller kommende ejendom. Altsammen samlet på et sted og tilgængeligt med et enkelt adresseopslag.
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
I skal finde jer et "troværdig" forretning til at brug for at tjene penge!!
I skal IKKE misbruge forskellige offentlig data og genere mange med mange forkerte informatione for at tjener penge!!
Det er en anden slags bedrageri!
Det er ikke kun mig der klager over jeres rod! Ser på Trustpilot og læs hvad andre har også skrivet om jer!

Antwoord van DinGeo
Dingeo er ikke værd at bruge tid på. Deres data er usikker og det skriver de selv. det er huskøbernes klick bait og så kan man bruge meget tid og penge på om det der står er korrekt. det er det ofte ikke.
Til jeres svar : jeg havde netop gjort jer opmærksom på at det var fejlagtigt og jeg havde 24 boreprøver det kunne modbevise jeres usikre model . Det blev hånet af mig i telefonen og jeres arrogante svar var at det var bare ærgerligt.
Jeg kan se ud fra dit sidste svar at du jo bekræfter at du ikke vil rette dig efter min forespørgsel og det var lige det bevis jeg manglede så tak for det .
Det er jer der skal bevis jeres data er rigtige og ikke omvendt.

Antwoord van DinGeo
Teoretisk skrivebordsarbejde og når man kontakter manden, kan jeg være i tvivl om han kan forstå dansk. Han kommer med alle mulige forklaringer, frem for at svare på de spørgsmål man stiller. Jeg tror han vil kunne have glæde af at komme ud fra sit skrivebord, og se verden. Tror hans udlægning af ting skader flere husejere end det gavner

Antwoord van DinGeo
For vores bolig angives at der nok er PBC, at der er høj kriminalitet og at der ikke er kælder. Skræmmende, hvis det ikke var forkert.
I skriver i et svar at jeres data ikke må stå alene. Jeg hælder til at jeres data er stærkt misvisende og slet ikke bør stå nogen steder.

Antwoord van DinGeo
Dingeo giver et hurtigt overblik, samtidigt med at der
er mulighed for at grave dybere i en ejendoms historik
Simpelthen fremragende værktøj ved bolighandel.
Fedt at man så nemt kan finde information om trafikstøj, oversvømmelses risiko, radon, lokalområde og meget meget mere.

Antwoord van DinGeo
Lees meer over geverifieerde reviews.