Structureel tekort aan loyalty-cadeaus en starre service bij Dior de Bijenkorf Maastricht Als trouwe topklant van de Bijenkorf Maastricht koop ik al mijn Dior Beauty-producten aan de counter. Dit jaa... Toon meer
Oplichters!! Mooie plaatjes op de site, echter krijg je chinese rommel geleverd. Totaal niet vergelijkbaar met foto's op webshop. Retour ticket aangevraagd. Wordt aan lijntje gehouden, beloftes... Toon meer
Ring besteld bij Dior en opgehaald in de winkel Amsterdam. Na 3 weken begon de ring hevig de te verkleuren dus meteen contact opgenomen. Nu geven zij aan dat de ring beschadigd is door onze manipulati... Toon meer
Durfde in eerste instantie niet online te bestellen, want doe mijn aankopen graag in de boetiek. Blij met de snelle service en bezorging. Prachtig ingepakt zoals ik van het huis Dior verwacht. Ontze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dior official website. Discover Dior's universes : Fragrance, Makeup and Skincare.
Rivium Boulevard 212, 2909 LK, Capelle aan den IJssel, Nederland
- 0207 216 0216
- contact@dior.com
- dior.com/beauty/nl_nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering mooie verpakking
Het duurde best lang voordat het…
Het duurde best lang voordat het product bezorgd werd. Ik denk een kleine week. De kleur van de lippenstift was in werkelijkheid anders dan ik verwacht had. De kleur kwam anders over op de foto. De kleur is wel voor mij bruikbaar en de kwaliteit van de lippenstift is zeer goed. Het product werd in een mooie doos met verschillende proefjes bezorgd. Het was een echt cadeautje waar je blij van wordt.
Super tevreden
Zoals altijd super mooi verpakt en snel geleverd. De Mist voelt ook super fijn aan.
Schandalige service na niet ontvangen bestelling
3,5 week geleden een parfum á €285 met naaminscriptie besteld als cadeau. Tot op heden nog niks ontvangen. 1,5 week geleden voor het laatst contact gehad met de klantenservice met de boodschap dat ze ermee bezig zijn om het op te lossen, aangezien het pakket kwijt is. Vandaar dat ik vandaag maar eens opnieuw contact heb gezocht. Na meer dan 1 uur in de wacht te hebben gehangen om te wachten op een medewerker van de klantenservice de moed voor vandaag maar opgegeven! Schandalig!
Top!
Top!! Cadeautje om uit te pakken. Wordt je helemaal blij van ;)
prachtig verpakt
Top geregeld van A t/m Z
Doos was zonder strik geleverd
Doos was zonder strik geleverd. Daarbij was de inhoud te groot voor de doos waardoor het halfopen was.
Mooi verpakt
Mooi verpakt, presentatie zeer mooi.
Wat tegenvalt is de sterkte van de geuren. Blijft niet lang.
vind het product top
vind het product top! minder tint erin als ik had verwacht maar vind dat niet erg, wel jammer dat ik het niet kon personaliseren en een week later die optie er wel was
Prachtig merk. Huize Dior
Alles zo mooi verpakt en op tijd geleverd. Echt de moeite waard om te bestellen bij Dior Een mooi merk en van alles kan je bestellen
Bestelling sneller geleverd dan…
Bestelling sneller geleverd dan verwacht. Leuke extra’s, zoals de naam op de fles al mag die wel wat groter.
Snel geleverd en prachtig verpakt.
Alles volgens verwachting.
Top service!
Bestelling niet compleet
Er was iets misgegaan met mijn bestelling. Hierover een mailtje gestuurd en het product zou alsnog verzonden worden (waar ik blij mee was) maar helaas is dit nooit gebeurd en heb ik het nooit ontvangen. Jammer dat dit nooit meer is opgelost.