Dior Netherlands Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Structureel tekort aan loyalty-cadeaus en starre service bij Dior de Bijenkorf Maastricht Als trouwe topklant van de Bijenkorf Maastricht koop ik al mijn Dior Beauty-producten aan de counter. Dit jaa... Toon meer

Oplichters!! Mooie plaatjes op de site, echter krijg je chinese rommel geleverd. Totaal niet vergelijkbaar met foto's op webshop. Retour ticket aangevraagd. Wordt aan lijntje gehouden, beloftes... Toon meer

Ring besteld bij Dior en opgehaald in de winkel Amsterdam. Na 3 weken begon de ring hevig de te verkleuren dus meteen contact opgenomen. Nu geven zij aan dat de ring beschadigd is door onze manipulati... Toon meer

Durfde in eerste instantie niet online te bestellen, want doe mijn aankopen graag in de boetiek. Blij met de snelle service en bezorging. Prachtig ingepakt zoals ik van het huis Dior verwacht. Ontze... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dior official website. Discover Dior's universes : Fragrance, Makeup and Skincare.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij het merk Dior mijn lip potlood…

Bij het merk Dior mijn lip potlood besteld. Normaal koop ik dat bij een parfumerie, maar daar was het uitverkocht of niet op voorraad.
Dior kon mij gelukkig helpen en had ik mijn potloden binnen de kortste keren, mét een extra cadeautje, super leuk! Ik ben erg tevreden! Volgende keer bestel ik direct bij Dior.

21 december 2020

Uber slechte klantenservice, bagger!!!

Hier wat verjaardags cadeautjes besteld.. althans dat was de bedoeling. Ik had voordat ik wilde bestellen een vraag via het contact formulier gesteld, na een week nog een keer een email gestuurd en nu zitten we ruim 4 weken verder, 5 emails gestuurd en wat denk je? Geen enkel antwoord gehad op geen enkele email, verjaardag is inmiddels al geweest en ik heb vervolgens mijn Dior producten (was een dure aankoop van ruim 300 euro) bij de Douglas aangeschaft. Daar kreeg ik perfecte service, antwoord op mijn vraag en ook nog wat leuke goodies erbij, zo hoort het! Dus NEE hier bij de online Dior webshop moet je NIETS bestellen

EDIT: vandaag op 8 december eindelijk een antwoord gehad, dat het erg druk was en dat ik beter kan bellen met de klantenservice als ik een "vraag" heb... Nou dus nog steeds geen antwoord gekregen op mijn vraag, bizar dit...

4 december 2020

Klantenservice zeer slecht

Klantenservice zeer slecht, heb parfum besteld maar ontvang een lipstick en mascara, klantenservice zeer slecht bereikbaar, zeg maar niet, krijg steeds dat nummer niet bereikbaar is, diverse mails gestuurd maar krijg geen reactie. Liefst stuur ik alles terug maar ben bang dat ik dan helemaal naar mijn geld kan fluiten. Nooit meer bestel ik hier 😏

2 december 2020

Lipstick besteld

Lipstick besteld, de kleur was nergens te krijgen maar wel rechtstreeks bij Dior! De lipstick werd keurig op tijd geleverd in prachtige luxe geschenkverpakking en met leuke samples. Echt een aanrader.

14 november 2020

Ik heb mijn bestelling defect…

Ik heb mijn bestelling defect ontvangen. Ik heb hierover gebeld, waarop de medewerker aan de telefoon mij aangaf dat ik moest e-mailen. Vervolgens meerdere malen gemaild, tot op heden nog steeds geen reactie ontvangen. Erg jammer dat de klantenservice van zo'n iconisch bedrijf zo laks kan handelen.

11 november 2020

Cadeautje voor mijn nichtje

Cadeautje gekocht voor mijn nichtje, die het coronavirus had opgelopen. Het cadeautje was heel mooi verpakt, een leuk kaartje erbij, snel bezorgd. Precies wat je van Dior verwacht.

11 november 2020

Superslechte klantenservice

Superslechte klantenservice, meer dan 10 keer moeten bellen, waarvan 9 keer een engels sprekend iemand aan de lijn, elke keer zou ik teruggebeld worden, niet dus, niemand wist ergens van , 2 vragen gesteld, maand later nog steeds geen antwoord, 3 bestellingen gedaan, alles geretourneerd omdat de beloofde miniaturen er niet bij zaten, slecht ingepakt zonder lint en samples geplet in een zakje, kortom dit zou ik nooit cadeau kunnen doen, daarom alles retour en het enige wat ik als antwoord kreeg van de klantenservice was : Oh wat vervelend...

14 oktober 2020

Producten zijn goed, klantenservice niet

Bestelling geplaatst, verwachte leverdatum was 28 september. Track en trace code ontvangen van DPD en op 24 september was het pakket aangemeld. Na 1 week contact opgenomen met Dior Klantenservice waarom het pakket nog steeds niet ontvangen is, maar nog steeds geen reactie terug. Maandag 12 oktober dan eindelijk pakket ontvangen met mijn bestelling. De producten zijn goed, maar de klantenservice duidelijk niet.

14 oktober 2020

Geweldig

Geweldig. Aanrader. De man cosmetica zijn soepel en voor elke huid type

12 september 2020