Dirks Jewellery Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var for sent ude med bestillingen af ringe til vores bryllup, med hold nu op en fantastisk service vi fik, de gjorde alt for at få ringene færdig og så aftalte vi at vi efter brylluppet kom ned og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet smykker her mange gange og har altid fået en fantastisk service. Denne gang hjalp de mig hurtigt ved at vende tilbage og bekræfte, at de havde fået de ringe retur, som jeg havde s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde (skeptisk) bestilt tid til at se på vielsesringe i Dirks Rødovre, efter at havde været andet steds at kigge på ringe. Hvor den ene part vidste hvad han ønskede af ring, mens jeg var i tvi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kundeservice og en flot, indbydende butik. Personalet var venlige og professionelle, og de har avanceret udstyr til at teste og vurdere både guld og sølv, hvilket giver en tryg oplevelse som k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juwelier
  2. Diamanthandelaar
  3. Goud- en zilverhandelaar
  4. Sieradenontwerper
  5. Sieradenfabrikant
  6. Sieraden reparatieservice

Geschreven door het bedrijf

Dirks Jewellery (Guldsmed Dirks A/S) er ikke en almindelig guldsmed, hvilket du fornemmer, så snart du træder over dørtrinnet til en af vores butikker. Her bliver du mødt af en håndplukket blanding af smykker, der både tæller eget design og kendte brands fra ind- og udland. Her finder Du både den avantgardistiske cocktailring, det klassiske diamantsmykke, samt smykker der designmæssigt og teknisk er i særklasse. Du vil blive mødt af et veluddannet og enga­geret butikspersonale og Danmarks bedste guld­smede, der i samarbejde med dig, vil gøre alt for at Du finder det helt rigtige smykke.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forkert vejledning og intet svar

10/06/20

Kære Sara.
Det er ikke dig den er gal med. Det er lederen Henrik, som jeg har sendt en mail for 8 dage siden. Jeg har tjekket at adressen er gyldig, men jeg må ikke skrive den her. Han har ikke ulejliget sig at svare mig.
Ej heller har jeg modtaget mine penge retur. Der er gået 5 bankdage.
I må have mange kunde at trække på sådan som I i helhed udviser ligegyldighed overfor en utilfreds kunde.

Mvh Lise

Opdateret 9. juni 2020:
Lederen af Dirks har stadig ikke besvaret min mail. En mail der er skrevet i en venlig og konstruktiv tone. Det er en uge siden nu at jeg sendte den. Sjovt nok har Dirks tid til at svare på Trustpilot. Her er der jo tilskuere. Det er der ikke på deres mails.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Jeg skulle til 75 års fødselsdag og ville give min mor det Georg Jensen smykke, som hun længe har ønsket sig.
Jeg købte derfor en Georg Jensen halskæde i webshoppen, hvor jeg dog kort tid efter fandt ud af at kæden var alt for kort til min mor. Jeg kontaktede derfor butikken og forklarede situationen. Først kunne de ikke finde min ordre til trods for at jeg havde fået en bekræftelse herpå via e-mail. De ringede derfor tilbage to timer senere da den endelig var fundet.
De foreslog så en længere kæde, som kunne sættes på i stedet og vi aftalte at jeg kunne tilkøbe den til smykket. Kæden til Georg Jensen smykket skulle nemlig følge med. Det var helt fint med mig.
Jeg afhentede både den længere kæde og Georg Jensen smykket i butikken på Frederiksberg.
Det blev pakket pænt ind i samme æske og min glæde var stor over at skulle give denne gave.

Hverken i butikken eller over telefonen havde man dog orienteret om, at den tilkøbte kæde ikke kunne sættes på Georg Jensen smykket. Det fandt vi først ud af, da gaven blev åbnet og min mor selvfølgelig ville bære smykket med det samme.
Man kunne slet ikke tage kæden af Georg Jensen smykket og sætte en anden kæde på.

Det var en super ærgerlig oplevelse at stå med en gave der ikke kunne tages i brug fordi butikken ikke havde sat sig ordentlig ind i det to gange og givet forkert vejledning.
Jeg tog derfor smykket retur til butikken i Rødovre, da jeg bor tættere på her. Her blev jeg i øvrigt gjort opmærksom på, at de gjorde en undtagelse.
Normalt kan man kun returnere varer købt i deres webbutik på Frederiksberg. Og jeg venter stadig på at få mine penge retur. Der kan gå op til fem bankdage fordi bogholderen skal taste det ind fik jeg at vide.

Jeg har for fire dage siden skrevet en mail til ledelsen for at give input på en super ærgerlig kundeoplevelse. Min ærgerlige oplevelse går primært på den forkerte vejledning (manglende vejledning) omkring kæden. Men min oplevelse i hele dette forløb er generelt ærgerlig.
Jeg venter stadig svar på min mail fra ledelsen.

5 juni 2020
Logo Dirks Jewellery

Antwoord van Dirks Jewellery

Opdateret:

Kære Lise
Tak for din besked endnu engang, min Chef Henrik besvarer desværre ikke sådanne henvendelser, de skal igennem mig, det beklager jeg. Han skal søge alle oplysninger hos mig, så det er en stor omvej. Du er stadig meget velkommen til at sende mailen til mig, hvis du har lyst - jeg beklager selvfølgelig at den ikke er besvaret eller sendt videre. Med hensyn til din kreditering, lyder det faktisk som en dårlig joke fra min side, men der er sket det at for at det hele skulle gå hurtigt, har vi sprunget over vores normale procedure, og dermed glemt at trykke på et lille flueben, der gør et pengene er på vej retur til dig.
Det har jeg nu gjort, og der skulle ikke gå længe før du kan se dem.

Jeg beklager meget alt "kringleriet" vi er bare mennesker og når det går glat, går det desværre nogen gange rigtig galt.

Jeg håber på forståelse - trods alt "balladen"

Kære Lise
Tak fordi du endnu engang har brugt tid på at skrive en opdatering her.
Jeg må med skam melde at jeg som leder ikke har modtaget nogen direkte mail fra dig - derfor er den ikke besvaret.
Men du er meget velkommen til at sende den igen til sarah@guldsmeddirks.dk

Kære Lise

Jeg er rigtig ked af din oplevelse i vores forretning.
Det er mig der har hjulpet dig igennem købet af kæden til din mor, og jeg indrømmer at jeg ikke har prøvet at køre kæden på vedhænget, jeg er ked af, at jeg ikke har haft den tanke, at GJ´s kæde ikke kan komme af vedhænget. Det beklager jeg.

Du har skrevet den første besked via Trustpilot i fredags på Grundlovsdag, en dag vi holder lukket. Du har opdateret beskeden 6 gange siden da, og ja vi har holdt weekend og derfor først kunne besvare dig her til morgen.

Som der står på vores website, er det fra vores forretning på Frederiksberg den bliver drevet, og når man handler på nettet, skal pengene retur samme vej, det beklager jeg.
Derfor er der lidt ekstra ventetid, men vi gør det lige så hurtigt det lader sig gøre - det lover jeg.

Guldsmed Dirks

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De havde ikke varen hjemme

De havde ikke varen hjemme, bestilte den men den blev forsinket pga covid19.
Gjorde alt for at finde en løsning, da det var en gave
Svarede hurtig på mail og fin i kommunikationen

2 juni 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flot produkt men snydt med rabat

Flot produkt - men følte mig snydt, da jeg dagen efter fik et tilbud med 20% rabat på alt, når jeg lige havde købt et par øreringe med 15% rabat.

14 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig super god service.

Virkelig super god service.
Jeg fik 15% med rabatkode og senere på dagen fik jeg mail med, at nu var der 20% rabatkode.
Da jeg kontaktede Dirks fik jeg med det samme 5% ekstra i rabat på mit køb.
Super flot service - tak for det.

6 mei 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering, men jeg kunne ikke gennem jeres telefon, hvis det skyldes corona krisen og manglende medarbejder, så kan jeg godt forstå
Vh Fitim

27 maart 2020
Logo Dirks Jewellery

Antwoord van Dirks Jewellery

Kære Fitim
Tak for din fine anmeldelse.
Ja vi har principielt kun åben i 9-11 i denne uge, men fra næste uge har vi åbent i butikken på Frb. og på tlf. 10 - 16 mandag til fredag.
Du er også velkommen til at skrive os en mail på dirks@guldsmeddirks.dk
Hav en rigtig god weekend og nyd det gode vejr.

De venligste hilsener

Henrik

Lees meer over geverifieerde reviews.