Ik stond op het punt een fietsendrager van Thule te bestellen en ontdekte net op tijd voor de betaling met mijn creditcard een fout in hun webadres!!!! Oplichters !!! Trekken jouw rekening dus leeg !!... Toon meer
Discount Shop
Dit bedrijf JLN wat nagelriem olie verkoopt deugt niet. Alles bij BOL nu aangegeven. Ze werken inmiddels met een andere handels naam BruTra zit allemaal in Westedorp. De kerstpostzegels 1 zegel van... Toon meer
Kan helaas niet minder sterren, bestelde via Bol.com een verpakking á 100 gram Elastieken en krijgen deze los gestort in een envelop toegestuurd met een frankering van 0,29 cent dus prompt een aanman... Toon meer
GPS Trecker besteld,zogenaamd actie 1+2 geatis.na een maand heb ik 1 GPS ontvangen.naar klantenservice gemaild en vraag ik naar andere 2 GPS Trackers,wordt gezegd dat actie code moest ik activeren.s... Toon meer
Oplichter
Oplichter hij neem je geld aan en vervolgens hoor je niks meer van Florian alleen maar smoesjes door corona duurt het langer al was dat zo wat op zich niet onmogelijk is zou je verwachten dat een bedrijf daar uit zich zelf de klanten op de hoogte houd maar niks hoor vieze oplichter oppakken en opsluiten Mafkees
Oplichters
Tot vandaag niets ontvangen, inmiddels 5/6 weken geleden. Iedere keer onzin lopen vertellen om geduld. Track en Trace wat niet werkt. Al bij eerste mail gevoel gekregen dat het niet klopte. Als ik zo de klachten lees gaat het maar om 1 iemand en dat zogenoemde persoon Florian van Dijk. Diep om te schamen.
Ik vraag me af of veel reviews nep…
Ik vraag me af of veel reviews nep zijn!
Op 25-4-2020 een game console gekocht, tot op de dag van vandaag niet geleverd. Telefonisch is de heer Van Dijk niet bereikbaar! Communicatie via e-mail verloopt erg moeizaam en er wordt geen oplossing geboden. Telkens vraagt hij om geduld. Belachelijk! Na herhaaldeijk verzoek om het aankoopbedrag terug te storen wordt ook hier geen gehoor aan gegeven. Zo’n bedrijf mag niet bestaan!
Het wachten zeker waard
Het wachten zeker waard! Ik snap wel dat bedrijven voor deze combinatie kiezen. Hierdoor heb ik een mooie aanbieding en hebben zei geen huurlasten van een winkelpand. Perfect zo
Retro game console besteld
Retro game console besteld. Mijn tracking link deed het niet, na contact gehad te hebben met de klantenservice, kreeg ik een link die het wel deed. Daar kon ik mijn bestelling goed volgen. Kortom, ik zou zo weer bestellen bij deze website.
Had een console ding besteld
Had een console ding besteld, kwam wel wat later dan verwacht maar er werd altijd goed gecommuniceerd dat het wat langer ging duren vanwege het corona virus, heb hem inmiddels binnen en heb al ruzie met mijn vrouw omdat ik er te lang achter zit, ik ga er nog een bestellen voor boven!
Goede kwaliteit, wel met kleine vertraging.
Levering had wel vertraging. Maar is in goede staat gekomen en ben er blij mee.
Een Retro game console besteld
Een Retro game console besteld. Deze is wat later aangekomen dan vermeld. Na contact met verkoper is mij gemeld dat het wat later kan aankomen ivm corona (zoals alle andere bestellingen). Ook gaf hij aan dat indien de console door welke reden dan ook niet zou aankomen, ik mijn geld terug kon krijgen. Maar dat was niet nodig, want zoals toegezegd heb ik de console iets later ontvangen! Deze is netjes en goed ingepakt aangekomen.
Console werkt prima. Ben er helemaal blij mee. Goeie oude tijden!!
Uiteindelijk erg tevreden met mijn…
Uiteindelijk erg tevreden met mijn bestelling!
Het heeft wel even geduurd voordat het aankwam, ik heb ook even gedacht dat ik het nooit zou ontvangen. Maar gelukkig vandaag mijn Retrogame binnen gekregen, en ben er super blij mee!
levertijd mag wel wat sneller, maar product is een aanrader!
Goed geholpen!
Kreeg mijn console vandaag binnen! Ok had iets sneller gekund maar ondanks de Corona echt wel super geregeld en netjes behandeld. Thanks!
ik wacht nu al bijna 2 maanden op mijn…
ik wacht nu al bijna 2 maanden op mijn game consule. Krijg niet eens reactie via mail meer. Eerst zei die zogenaamde Fabian nog 12 dagen levertijd, toen werd het 15 en toen 21. Nu krijg ik niet eens meer antwoord! Is dit wel een echt bedrijf?
Oplichters!
Oplichters!
Intussen al een maand betaald voor een spelconsole. Nog altijd niets ontvangen en antwoorden op mijn berichten of mails is niet aan de orde. Jammer dat er nog bedrijven zijn die zo crapuluus omgaan met eerlijke werkmensen. Dit is gewoon het geld stelen van de mensen!!!
Slechtste service ooit!
Slechtste service ooit!
Op de site staat dat je zelf de verzendkosten moet betalen als je een product retour stuurt. Maar er staat niet dat het naar China retour moet. Misleidend dus. Ik had de site bekeken voordat ik bestelde, het was een Nederlands bedrijf. Maar het is toch gewoon een oplichter. Mijn Retro Touch Console deed het ook slecht. Het systeem hapert, de knopjes zijn na twee keer spelen al lam.
Oplichters!!
Ook ik heb een retro game console gekocht waar ik niet tevreden over ben. Toen ik hem bestelde was het mij niet bekend dat die uit China moest komen. Uiteindelijk na een maand heb ik hem ontvangen, maar werkt die niet. Ik heb contact gezocht met de discount shop en mocht hem terug sturen, bij ontvangst zou ik mijn geld terug krijgen, maar niet bij vertellende dat ik het naar China moest sturen. Daarna gevraagd of er andere mogelijkheden zijn, maar Florian kon niet afwijken van het beleid. Stelletje oplichters!
slecht bedrijf !!!!
Slecht bedrijf wat zich niet eens een bedrijf mag noemen. Met die slechte communicatie:
Ik wil gewoon mijn retro console hebben!
Heb er voor betaald 5 weken geleden
oplichters!
Ga radar nu inschakelen.
Wat een slechte bedrijven bestaan er.
Wat ben ik boos dat jullie zo omgaan met de klanten
Waardeloos!!! Eén en al misleiding!!!
Hier ook een slecht ervaring met de gamingconsole...een en al misleiding...sowieso een compleet ander uiterlijk en andere games dan de console die ik besteld heb...zonder HDMI, de console die ik besteld heb had dat wel, dit werd er expliciet bij vermeld. Nu dus 1 met ouderwetse stekkertjes die niet in de tv passen. Een tussenstukje moeten kopen om om te zetten naar scart aansluiting en nu heb ik alleen geluid. Nu weer een nieuw kabeltje kopen?...levertijd max 14 dagen? Zeg maar gerust een maand...van te voren wordt er nergens vermeld dat je bestelling vanuit China komt...belofte van track and trace met een foto van post nl erbij maar tracking uiteindelijk via een chinese site en een onverwacht, onaangekondigd bezoek van dhl. Contact opnemen heeft geen zin. Het telefoonnummer werkt niet en op email en ingevulde contact formulieren wordt niet gereageerd. NIET BESTELLEN!!
Zeer slecht....console besteld met 825…
Zeer slecht....console besteld met 825 spellen...moet hier een maand op wachten..antwoorden op mails zijn allemaal het zelfde of worden niet beantwoord..eindelijk na ruim 3 weken komt console binnen is het er 1 met 500 spellen...was de eerste en tevens de laatste x dat ik daar wat besteld heb...
Eigenlijk geen * waardig....maar anders kun je geen review typen..
Bestelling bij ze gedaan
Bestelling bij ze gedaan. Nooit ontvangen, ze storten het geld terug als ik het pakketje terug stuur.. Maar ik heb niks ontvangen.. oplichters
Oplichterij
Oplichterij
Ik sluit me aan bij de anderen; oplichters zijn het! Ik zag op Facebook een advertentie van een retro game console voorbij komen en werd te snel verleid. Stom dat ik niet eerst wat onderzoek heb gedaan naar de betrouwbaarheid van dit bedrijf.
Ik kreeg de verkeerde game console toegestuurd (gelukkig voor mij een met meerdere games), krijg geen reactie meer op mijn email voor een retourformulier (terwijl ze aangeven binnen 1 werkdag te reageren) en lees nu dat de retourkosten 29.95 euro zijn naar China.
Koop niets van dit bedrijf!
Oplichters! Ik wacht al 5 weken op mijn…
Ik wacht al 5 weken op mijn bestelling!! En heb nog niks ontvangen. Vraag me af of het nog ooit komt! Ik heb 2 keer contact kunnen krijgen, ook een Franse vreemde track en trace die niet klopt, op mijn laatste e-mails waarin ik mijn geld terug eis nooit meer een reactie gekregen. De anderen hier hebben nog iets ontvangen, ik wacht nog steeds. Wat een vreselijke oplichters. Ik overweeg idd een brief naar naar kassa of radar te schrijven. Wie doen er mee?