Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Today I had the most wonderful conversation with Amanda. She was very assertive and answered all my doubts. I felt very comfortable during the conversation, as if I was speaking to a trusted friend ab... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med Djøfs kundeservice. Amanda var hjælpsom og gav mig præcis den hjælp jeg søgte - og mere til - på en venlig og professionel måde. Stor respekt for den måde, medlemmernes spørg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tjek kontingentprisen! Jeg har været medlem af DJØF i 19 år og har i den tid været ansat i både det offentlige og private. I perioder har jeg været ledig. Der er en lavere kontingentpris for ledige.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vakbond

Geschreven door het bedrijf

Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.

4,2

God service!

God service!

16 december 2024

Kære Sissel

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplever god service hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget!

Snak i telefonen

Ærlig snak om Djøf

10 december 2024

Kære Helle

Tak for din anmeldelse!
Vi værdsætter din ærlige feedback og er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller input. Vi står klar til at hjælpe.

Mange Hilsener

Udmeldelse.

Jeg blev ringet op af en konsulent inde fra Djøf som fik håndteret min udmeldelse meget professionelt. Ingen dikke’ dar’, simpel process til deres note og fik tilbudt 3 måneder på deres regning som jeg kunne takke ja til, hvis det gav mening for mig. Meget nemt og intet pres selvom hendes formål selvfølgelig var at bibeholde mig som medlem. Vil genoverveje medlemskabet og helt sikkert vende tilbage hvis der er behov for det. 5 stjerner til Raihana.

10 december 2024

Antwoord van Djøf

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en professionel og imødekommende håndtering af din udmeldelse, og at processen var både enkel og uden pres. Det glæder os også, at Raihana har givet dig en så god oplevelse – vi sørger for, at hun får din ros.
Du skal være så velkommen tilbage som medlem, hvis behovet opstår. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Klarhed og ny start!

Klarhed og ny start!
At ringe ind og få svar på presserende spørgsmål og at blive guidet venligt igennem til et positivt resultat er noget, der kan redde en dag.
At blive informeret om, hvordan man kan lægge en ny linje på en meget nem måde med støtte på vejen er noget, der kan redde mange dage.
Tak Amanda ;-)

6 december 2024

Kære DR Rosenkilde

Tusind tak for din positive feedback!
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og at Amanda kunne guide dig til en løsning, der gør en forskel i din hverdag. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet og klar til at tage nye skridt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og tålmodig medarbejder

Jeg havde en masse spørgsmål en fredag eftermiddag, hvor Charlotte tog sig tid dem alle og havde et dejligt humør.

Meget god oplevelse :-).

6 december 2024

Kære Katrine

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at Chalotte kunne hjælpe dig med dine spørgsmål og samtidig bidrage til en positiv oplevelse.

Din feedback betyder meget for os, og vi giver selvfølgelig rosen videre til hende.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp igen.

Super professionel rådgivning

Meget professionel rådgivning om mulighed for medlem som senior og de fordele, dette vil have. Tak for det.

4 december 2024

Kære Susanne
Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning om medlemskab som senior og de tilknyttede fordele.

Din tilfredshed betyder meget for os, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det hjælper at ringe ind.

Efter en rimelig træls oplevelse af at blive hundset med, da jeg gik fra ledig til i arbejde og derfor skulle opdatere mine oplysninger ringede jeg ind for at udtrykke min frustration. Her mødte jeg Amanda Bonde, der straks var klar med ordene: "Jeg har brede skuldre - læs af!"
Så det gjorde jeg så. Amanda var rigtig god til at lytte, give ret når det gav mening og se tingene fra min side. Da jeg havde fået luft for min frustration var hun også klar på at se, hvad DJØF kunne ændre på for at blive bedre og gav mig mulighed for at komme med forbedringsforslag som det virkede som om hun tog seriøst og agtede at arbejde videre med.
Det var en stor glæde at blive mødt med respekt og anerkendelse og det var præcis det jeg havde manglet tidligere.

4 december 2024

Kære Kunde

Tusind tak for, at du har delt din oplevelse med os.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse og fået den nødvendige hjælp.

Din ros betyder meget, og vi sørger for, at Amanda får den anerkendelse, hun fortjener.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I signed up due to needing urgent help…

I signed up due to needing urgent help with a garden leave contract. After explaining my situation regarding negotiating the amount of vacation days I should take during the garden leave, the consultant used very confusing lawyer speak which cost me vacation days AND vacation days money. Not once did she inform me that I am not obligated to take any vacation days during the garden leave. Do not use their services, I have other friends also complaining about their professionalism and service quality.

1 maart 2024

Dear MT

It is of course very regrettable that you had a bad experience when you contacted Djøf.
Our most important goal is to provide members with the most qualified advice, and fortunately, members give us a score of 96 (on a scale of 1-100) on the question of whether they would recommend other members to contact Djøf to review a contract.
We are of course available if you want us to look at the matter again.

Kind regards

Uprofessionel medarbejder "Manu"

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med Manu, da jeg søgte hjælp til at forstå nogle detaljer omkring min forsikring. Han hævede stemmen af mig og talte meget ustruktureret og usammenhængende, hvilket gjorde det utrolig svært at få en klar forklaring. Derudover manglede han fuldstændig sans for kundeservice og tog ikke ansvar for at sikre, at jeg som kunde følte mig godt vejledt.

Jeg vil heller ikke anbefale "Djøf Forsikring" generelt, da det virker, som om de udelukkende er interesserede i at få folks penge. Når der så endelig er brug for hjælp den anden vej, føles det, som om kassen er lukket.

25 oktober 2024

Kære Daniel

Tak for din anmeldelelse.

Vi er selvfølgelig meget kede af din oplevelse hos Djøf Forsikring.
Det ser ud til, at du også har oprettet en anmeldelse til Djøf Forsikring.

Vi sørger for at en god kollega i forsikring kontakter dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Empatisk og konstruktiv vejledning.

Jeg kontaktede Djøf for at forhøre mig om indmelding som ledig og jeg fik en fantastisk empatisk og venlig vejledning af Amanda. Det var en sand fornøjelse at tale med en som kunne se problematikkerne i at være ledig men også se potentialet i fremtiden. Jeg er ikke i tvivl om at med Djøfs hjælp, kan jeg komme sikkert og behageligt tilbage på arbejdsmarkedet.

23 oktober 2024

Kære Tinne

Tak for at dele din positive oplevelse med os.
Vi er meget glade for at høre, at du fik den hjælp,du havde brug for,og vi sætter stor pris på din feedback.
Vi sørger for, at Amanda modtager dine venlige ord.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Synes det er utroligt dårligt at jeg…

Synes det er utroligt dårligt at jeg uden at have nogen viden om det, er bundet i 3 måneder, så snart et nyt kvartal er startet. Jeg ville meldes ud hurtigst muligt, og forventede at kunne være ude ved løbende måned plus en måned.
Utroligt ringe service at behandle kunder på den måde.
Jeg kommer til at vælge en anden fagforening i fremtiden.

14 oktober 2024

Kære Mathias

Vi beklager, at du ikke føler at du har fået den service du ønskede.
Betingelserne for opsigelse af medlemskab står oplyst på vores hjemmeside.

Når du melder dig ud, træder det i kraft den 1. i det kommende kvartal. Hvis du fx melder dig ud den 12. januar, stopper dit medlemskab den 1. april.

Jeg håber, at det forklarer udmeldelsesprocessen. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Mvh. Nadia - Djøf

Manglende Refusion og Kommunikation fra Djøf

Jeg skriver for at adressere et problem vedrørende mit medlemskab hos Djøf. Efter en ubegrundet kontingentopkrævning kontaktede jeg Djøf og modtog en skriftlig bekræftelse, der anerkendte, at kontingentopkrævningen ikke var berettiget. På trods af tilbuddet om en gratis medlemsperiode på tre måneder valgte jeg at anmode om udmeldelse af mit medlemskab og om refusion af gebyret.

Jeg har gentagne gange anmodet om, at refusionen bliver behandlet. Dog er pengene endnu ikke blevet refunderet, hvilket har ført til unødvendige forsinkelser. Denne sag kunne have været løst hurtigt, men den har i stedet taget længere tid end forventet.

Denne oplevelse har fremhævet ineffektiviteter i kommunikationen og manglende overholdelse af aftalte tidsfrister, hvilket er skuffende fra en service, jeg ellers ville forvente var pålidelig.

Derfor kan jeg kun fraråde medlemskab hos Djøf.

2 oktober 2024

Kære SR

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Det er beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse med Djøf, og ikke havde det forløb som du forventede.

Behandlingstiden på besvarelser af mails kan være længere i travle perioder.

Vi har besvaret og behandlet din henvendelse indenfor 48 timer og sørget for at udbetalingen af dit tilgodehavende blev sat
i gang.

Som oplyst pr. mail kan det tage op til 8 dage at få tilbageført et beløb til sin NemKonto.
Dette er ikke fastsat af Djøf, men varierer alt efter hvilken bank og betalingskort der er betalt med.

Skulle du have flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Raised the payment without my approval…

Raised the payment without my approval or prior notice ....

As a company binded under the EU regulations I would expect that a raise in the service provided would be announced prior to the customer and it is up to me to decide whether I would accept the raise in price and if not I should be able to cancel the contract

This way of doing business is a bit disappointing Djøf and quite unethical considering that you cannot ask us to pay random prices that you decide to raise without event aligning with the customers , this is quite a disappointment, when I thought you are professionals.

And your colleague tells me it is an index regulation and it applies to all customers - quite a vague explanation right? Is like I am suppose to accept any raise in price that you decide whenever

I will speak to a legal advisor and will terminate the contract I have and avoid recommending you to anyone in my group of friends - Big Mistake

29 augustus 2024

Hi,
Thank you for your email.

When you accept a membership at Djøf, you accept our membership terms and conditions.

It is also written on our website under "Kontingentsatser hos Djøf".
It explicitly says: "Kontingentsatserne består af et grundbeløb til Djøf samt eventuelle bidrag til strejkefonde, forhandlingsfonde mv.
Priserne bliver reguleret årligt pr. 1. juli."
"The membership fees consist of a base amount for Djøf and any contributions to strike funds, negotiation funds, etc.
The prices are adjusted annually on July 1." The amount is always an individual judgement for the year, based on the market.
Kontingent | Se prisen for medlemskab | Djøf (djoef.dk)

The price change is part of our annual regulation according to market conditions.

I hope this clears things up, if you have any further questions you are welcome to contact us.

Best regards

Harassing pests

Actual pests. I joined a student event they sponsored 6 months ago and THEY WILL NOT STOP CALLING.

2 juli 2024

Hi
Thank you for sharing your feedback.

We normally contact participants in our courses when consent has been given.
We simply want to follow up on participation and membership.
If you send an email to kvalitet@djoef.dk with your membership number and telephone number,I will take care of it,
and you will not receive any more calls from us.

Best regards,
Nadia -Djøf

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svar til Djøfs tilbagemelding på tidligere klage¨¨¨¨¨¨

Som svar til Djøf handler det om mere end en enkelt sag, da jeg har fulgt med på sidelinjen i 2-3 afskedigelsessager i det offentlige regie i de senere år, hvor jeg har været dybt chokeret over Djøfs helt elendige håndtering af sager om stress på arbejdspladsen, chikane og mobning på en meget stor statslig arbejdsplads, som iøvrigt blandt medarbejderne - og sikkert også hos Djøf - er berygtet for dårlig ledelse og et helt elendigt dårligt arbejdsmiljø. Djøf har blot lukket øjnene for disse kendsgerninger i flere år, og de har blot sagt til de sygemeldte medarbejdere, når de kontaktede Djøf, at Djøf ikke kunne gå ind i sagerne pga alle mulige dårlige forklaringer, og at en stress syg medarbejder selv måtte klare det med sin TR.
En TR som har været i lommen på ledelsen af frygt for sin egen karriere og repressalier. Det er simpelthen ynkeligt og uanstændigt at opleve en så stor fagforening agere så svagt og inkompetent. Jeg har overhørt flere samtaler med de sygemeldte medarbejdere og forskellige sagsbehandlere hos Djøf, da det nu ikke længere er muligt at ringe til en bestemt medarbejder hos Djøf, man skal nemlig som sygemeldt medarbejder starte forfra med en ny sagsbehandler hver gang, man ringer til Djøf og fortælle om hele sit forløb igen og igen. HELT elendig dårlig service og meget belastende, når man som sygemeldt medarbejder i forvejen er i en sårbar situation.
Jeg har overhørt samtaler, hvor tilfældige sagsbehandlere hos Djøf har talt nedladende og arrogant til en alvorligt syg medarbejder. Det er skandaløst.
Jeg vil i hvert fald råde alle almindelige AC´ere til at finde sig en anden fagforening, da Djøf tilsyneladende tilgodeser arbejdsgiverne mere end de almindelige AC medarbejdere. Som mening AC, kan du gå og betale til Djøf et helt liv, og når man får brug for sin fagforening, stikker Djøf halen mellem benene og finder på dårlige undskyldninger for ikke at gå ind i sagerne. Jeg er virkelig vred på disse menneskers vegne, og jeg ved jo, at der med al sandsynlighed sidder mange flere derude, der er blevet syge pga. arbejdspladsen og ydermere er blevet svigtet af Djøf.

29 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Djøf er blevet helt elendig til at…

Djøf er blevet helt elendig til at varetage deres medlemmers interesse, og de er bange for arbejdsgiverne. At så mange af deres medlemmer må sygemeldes med stress skulle få en fagforening som DJØF til at stille op og tage de nødvendige kampe med de store offentlige arbejdsgivere, såsom skat og ministerierne. I stedet stikker DJØF halen mellem benene og siger, at de ikke kan gå ind i sagen, som den sygemeldte selv må løse med sin TR, som også er bange for sine karrieremuligheder, hvis hun tager kampen op med en psykopatisk leder eller lign. Det er en skandale. Jeg kender til 3 sager, hvor DJØF IKKE har turde tage/ville den nødvendige kamp, som endte med, at den sygemeldte blev afskediget uden kompensation på trods af, at stress klinikken på Bispebjerg havde skrevet, at der har været psykisk vold på arbejdspladsen. Jeg råder alle til at finde en anden fagforening.

1 mei 2024

Kære Birgitte

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os.
Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse.
Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på sagen.

Hvis du sender en mail til: kvalitet@djoef.dk, med dit medlemsnummer og din oplevelse,
så kontakter jeg dig.

Ubehøvlede og uengagerede medarbejdere

Ubehøvlede og uengagerede medarbejdere. Blev skældt ud, da jeg søgte om sparring til lønforhandling i det private, for DET kunne DJØF ikke hjælpe med til SÅDAN en stilling i det private, det skulle jeg kunne SELV! Har også andre erfaringer med medarbejdere fra DJØF som ikke ved noget eller ikke kan svare på de mest simple spørgsmål, og medarbejderne lyder som om de er studentermedhjælpere.

20 mei 2024

Kære Kristine
Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på sagen.

så kontakter jeg dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bliver ringet op for at høre om jeg…

Jeg bliver ringet op for at høre om jeg er tilfreds med mit medlemsskab. Fortæller at jeg ikke bruger det, så jeg vil gerne udmeldes.

De gør de åbenbart ikke, så jeg når at betale flere regninger før jeg opdager det. Uærligt og useriøst.

5 maart 2024

Deres medarbejdere svarer ubehøvlet

Deres medarbejdere svarer ubehøvlet og kan ikke fremsende faktura til en med opgørelse pr. mail eller igennem egen platform.

De har sågar opkrævet mig for fagforening selvom jeg har været hos Det Faglige Hus i samme periode og stadig er det. Jeg vil virkelig ikke anbefale Djøf på nogle måder.

28 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt igennem dårlig oplevelse med Djøfs rådgivning

Jeg havde henvendt mig til Djøf for at få noget rådgiving omkring mine ansættelsesforhold. Jeg blev mødt med en meget uhøflig medarbejder, som talte meget nedsættende til mig. Først var hun sur over at jeg havde sendt dem en mail (hvilket jeg var blevet opfordret til af Djøf per telefon dagen inden). Som kunde forventede jeg at få noget saglig rådgivning og vejledning til hvordan sagen skulle håndteres. Men det var bestemt ikke det jeg oplevede. Medarbejderen ydede ingen støtte og egentlig var jeg bare overladt til mig selv. Jeg vil bestemt sige at denne behandling er under al kritik.

1 maart 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.