Today I had the most wonderful conversation with Amanda. She was very assertive and answered all my doubts. I felt very comfortable during the conversation, as if I was speaking to a trusted friend ab... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god oplevelse med Djøfs kundeservice. Amanda var hjælpsom og gav mig præcis den hjælp jeg søgte - og mere til - på en venlig og professionel måde. Stor respekt for den måde, medlemmernes spørg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tjek kontingentprisen! Jeg har været medlem af DJØF i 19 år og har i den tid været ansat i både det offentlige og private. I perioder har jeg været ledig. Der er en lavere kontingentpris for ledige.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.
Gothersgade 133, 1123, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har pr. 1.11.2023 ringet og meldt mig ud. Er pr. 01.02.2024 blevet opkrævet for yderlig et kvartal. Djøf påstår at de ikke kan se en registrering af udmeldelsen. Kan se her på trustpilot, at det ikke er første gang at det er sket.
Spar dig selv og dine penge!
Djøf vælger at trække medlemskontingent på 972 kr på trods af, min beskæftigelsesstatus ikke har ændret sig. De hævder at have varslet 3 gange på mail, dog har jeg selv kun modtaget én mail, som jeg på daværende tidspunkt reagerer på (4 måneder forinden).
Når jeg pr. 1/2 forsøger at få ændret fakturaen til tidligere pris eller ophævet den og mit medlemskab, kan de ikke være til hjælp. Jeg bliver desuden mødt med attitude og en medarbejder, der har ingen intention om at være til hjælp.
Jeg står tilbage med en regning på et medlemskab til og med 1. april, der er til absolut intet formål idet jeg selv er ledig.
Jeg anbefaler virkelig at holde næsen fra Djøf, der siges at være til for medlemmerne, men hverken kan gøre fra og til, når der efterspørges hjælp!!
Vær opmærksom på at Djøf kan ændre dit medlemskab og trække et højere medlemsgebyr ved kun at varsle det på din mail - hvis din mailadresse så er forkert (hvis du har ændret den og ikke husket at ændre den hos djøf) Du får IKKE besked via post eller sms. Jeg opdagede det heldigvis og har meldt mig ud - det er over grænsen for ringe vilkår og dårlig kundeservice!
Anbefaler at holde sig fra Djøf! Jeg blev medlem da jeg startede på studie og ville melde mig ud da jeg skulle betale for et nyt kvartal d. 1/11. Jeg ringede ind og blev oplyst om at jeg skulle betale indtil 1/2 alligevel. Det accepterede jeg og er nu ved at blive hævet for endnu et kvartal. Jeg ringer ind for at blive meldt ud igen og nu kan jeg først blive meldt ud efter april. Åbenbart har de ikke min først udmelding i systemet og “kan ikke gøre noget”. Djøf lever tydeligvis på at holde kunder mod deres vilje og gøre det så kompliceret så muligt at melde sig ud. Hold jer væk!
Er kandidat i folkesundhedsvidenskab - en uddannelse de har godkendt for at blive medlem. Dog har de ikke det store kendskab til sundhedsområdet og det er begrænset hvad jeg har kunne få af kvalificeret hjælp. Derudover kunne de ikke hjælpe da jeg havde brug for hjælp til samtaler ifm. sygemelding forårsaget af dårlig ledelse og dårlig psykologisk tryghed forårsaget af leder. Fx havde leder havde kontaktet mig på privatmail i ferien, men det måtte jeg klare selv da de ikke deltager i møder fordi de opfatter det som konfliktoptrappende. Spild af penge og falsk tryghed.
Unprofessional attitude towards members.
Ruled by employers and submissive union reps who aim to please employers. Be warned.

Antwoord van Djøf
Deltag ikke i Djøf studie arrangementer hvis du ikke vil ringes op flere år efter. Jeg er blevet ringet op flere gange for at få mig til at melde mig ind og har sagt nej flere gange, men de bliver ved med at ringe, selvom jeg efterhånden ikke er studerende mere.

Antwoord van Djøf
Jeg kan ikke anbefale forsikring eller medlemsskab hos DJØF.
Jeg har været medlem af DJØF studerende omkring et år, og tegnet en studieforsikring hos dem, som omfatter en indbosforsikring og ulykkeforsikring for mit vedkommende.
Det fremgår klart af forsikringsaftalen, at der i indbosforsikringen indgår en retshjælpsforsikring.
Jeg er havnet i en situation, hvor jeg skulle være tilflyttet et lejemål. Udlejer ophæver vores lejekontrakt. Jeg mener, at denne ophævelse er uberettiget, og søger i gennem en advokat at få dækket advokat salær og omkostninger ved domstolene af min retshjælpforskring, hvor det fremgår af policen, at den dækker op til 130.000 kr. Jeg har tegnet forsikringen netop fordi jeg er studerende, og ikke selv kan betale den slags penge, som en retssag, ulykke eller et tyveri koster.
Jeg har fået afslag på, at forsikringen vil dække salær og sagsomkostninger, som kun skal betales hvis jeg taber sagen ved domstolene. Ellers betaler staten.
DJØF's begrundelse for afslaget er, at jeg har forsøgt, at løse retstvisten på en anden måde udenom domstolene. Dette er korrekt. Jeg har forsøgt at løse tvisten ved at foreslå, at udlejer stiller et lignende lejemål til min rådighed. Dette vil udlejer ikke imødekomme, hvorfor der fortsat foreligger en retstvist, som jeg vil indbringe for domstolene. Men denne tvist vil DJØF ikke anerkende. Det stillede mig i en situation, hvor jeg i en periode var hjemløs uden midler til selv at indbringe sagen for domstolene. (Jeg har nu fundet et sted).
Når man læser det jeg skriver kan det jo lyde som om DJØF er helt væk, og at det jeg skriver næsten ikke kan være sandt. Jeg forbeholder mig også retten til at ændre min anmeldelse, såfremt det viser sig, at der er tale om en medarbejderfejl, idet det er en enkelt medarbejder der har behandlet min sag. Den enkeltes fejl skal selvfølgelig ikke repræsenterer DJØF, og jeg klager til dem. Jeg forbeholder mig således den mulighed, at de retter op på fejlen, og skal have en bedre bedømmelse af min oplevelse end 1 stjerne.
Jeg klager således over medarbejderens afgørelse, og hvis jeg får medhold, og DJØF alligevel vil dække omkostningerne gennem retshjælsforsikringen kan jeg godt give DJØF 3 måske 4 stjerner. Men de kan uanset hvad ikke få 5, fordi deres svartider og behandlingstider er alt for lange (de er ca. 3 måneder om at svare). Min advokat har søgt retshjælpsdækning, og det tog DJØF 3 måneder at svare. Min advokat har også gjort indsigelse mod DJØF's afgørelse, og DJØF har endnu ikke svaret. Ignorerer de min indsigelse?
Mvh Anton.

Antwoord van Djøf
Jeg står i den situation at jeg har skiftet job, hvorfor jeg skulle have nogle feriepenge tilgode på mit gamle arbejde, som skal indbetales til feriekonto + noget ferietillæg.
Jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg har fået de penge jeg har ret til, og har derfor efterspurgt hjælp til en beregning af dette hos Djøf.
På trods af, at det er et lønspørgsmål/konflikt, har Djøf ingen interesse i at hjælpe deres medlemmer, og herunder mig.
Jeg blev bedt om selv at løse mine problemer, fordi de ikke kunne regne det ud, da de ikke havde de nødvendige oplysninger. Dog vil de ikke oplyse mig, hvilke oplysninger som de mangler.
Yderligere fik jeg også indirekte ad vide, at de jo havde andre opgaver, som var vigtigere at løse en min forespørgsel, hvorfor jeg selv måtte løse mit problem.
Det er åbenbart hvad man betaler næsten 4000kr for om året… altså ingen hjælp.
Dog var Rebecca rigtig flink, da jeg ringede ang. muligheden for at melde mig ud, når nu i ikke ønsker at hjælpe mig.
Jeg skulle lige til at melde mig ud, da jeg tvivlede på om jeg overhovedet ville få brugt medlemskabet. Jeg fik fat på Amanda fra medlemsafdelingen, som gav mig en af de skarpeste behandlinger længe. Først nævnte, anbefalede, og igangsatte hun de fordele som var relevante for mig så jeg nu får mest ud af mit medlemskab, derefter optimerede hun mine forsikringer igennem DJØF efter mit behov, og sidst fik hun også italesat nogle af de bekymringer jeg havde. Helt specifikt 5/5 stjerner til Amanda. Virkelig stærk service.
DJØF er grundlæggende på arbejdsgivernes side. Hovedformålet med deres i øvrigt ikke særligt dygtige eller engagerede juridiske rådgivning er at gøre det så lidt risikabelt og så let som muligt for de chefer, som DJØF også organiserer, at udøve deres ledelsesret, dvs. komme af med medarbejdere, de ikke bryder sig om. Ingen kampvilje på medlemmernes vegne. Et fint lille redskab for arbejdsgiverne. Loyalt medlem gennem cirka 25 år, men har just meldt mig ud, fordi DJØF ikke ville hjælpe mig. Jeg vil direkte advare mod at melde sig ind. Spar kontingentet og hyr en privat advokat i stedet. Karriererådgivning kan man selv opsøge.

Antwoord van Djøf
Jeg var medlem af Djøf i flere år, men det er en topstyret- og uroskabende organisation.
Er du privatansat kan du ikke bruge Djøf. Djøf går primært hårdt til de offentlige arbejdsgivere, hvor de med aggressiv fremfærd forhandler løn og vilkår. De private virksomheder bliver ikke udfordret, da de oftest er de store private spillere (advokathusene især), der skal sponsorere reklamerne i det trykte Djøf-blad.
Jeg har oplevet, at anbefalingen fra Djøf eller Djøf-repræsentanterne i de offentlige virksomheder er at udvise en bagstræberisk opførsel over for nærmeste leder og/eller HR ift. alle nye tiltag. Man ender som modarbejder i stedet for medarbejder, hvilket ikke er konstruktivt på noget niveau.

Antwoord van Djøf
Der er mange fordele ved at være medlem hos Djøf som studerende, da man kan være med til interessante arrangementer og bl.a. få et gavekort til Saxo.com, når man melder sig ind.
Men hvis man skal bruge hjælp fra en fagforening, vil jeg på ingen måde anbefale Djøf. Jeg opsøgte Djøf for, at de kunne hjælpe mig med at få udbetalt min manglende løn fra min tidligere arbejdsgiver, men da arbejdsgiveren ikke svarede dem på deres henvendelser, valgte de at stoppe sagen. Jeg har aldrig set mage til en ligeså uprofessionel fagforening, som de er, og det tænker jeg helt klart også min tidligere arbejdsgiver synes, når deres henvendelser viste sig, at være tomme trusler. Dem, som er ansat til at hjælpe i studenterrådgivningen, er unge, søde og forstående. Man finder dog hurtigt ud af, at deres forståelse er lig med at blive ‘talt efter munden’ og at deres rådgivning og hjælp er indbefattet af uvidenhed. Konsulenternes ordforråd består af: “øh” og “det ved jeg ikke”, hvilket nærmest lyder som en pladespiller, der er gået i hak, så tit, de siger det. Deres vejledning skaber kun forvirring og fører til misinformation for arbejdsgiver (som man anlægger sag imod) og dem, som opsøger Djøfs hjælp.
Så hvis du har brug for juridisk hjælp, så spar dig selv for ovenstående og find en anden fagforening.

Antwoord van Djøf
Snakkede med Amanda Bonde. Utrolig sød og hjælpsom selvom det endda handlede om udmeldelse. Fik opsagt mit abonnement med tilbagevirkende kraft efter en gratis prøveperiode som var udløbet. Helt vildt god service eftersom det var min egen skyld, at jeg ikke havde lavet udmelding inden udløb af prøveperioden.
Man kunne fornemme den gode energi gennem røret og det handlede hele tiden om hvad der var det mest optimale for mig, i min situation. Kæmpe thumbs up herfra!

Antwoord van Djøf
Det kunne være, at i lige skulle gøre folk opmærksom på, at når de afmelder deres forsikring men ikke melder sig ud af fagforeningen stadigvæk betaler 924kr. i kvartalet.
Jeg troede at jeg havde meldt mig ud via et opkald til jeres medlemsservice, men får så at vide i dag, at jeg stadigvæk er medlem af fagforeningen og skal betale 924kr. d. 1/11. Flot arbejde. Super måde at behandle sine kunder på, der måske ikke er de stærkeste økonomisk og nok heller ikke har den store viden om fagforening etc. Tak for intet. Glad for at jeg ikke er medlem mere.
- Jonas

Antwoord van Djøf
Havde en dårlig oplevelse med Djøf, men snakkede med Katja, som hjalp og gav super service!!

Antwoord van Djøf
Hvis i vil have en uprofessionel fagforening, så vælg djøf! Kun dårlige oplevelser gang på gang. Kan læse at mange herinde har dårlige oplevelser med Mette, og den liste vil jeg også gerne skrives på. Måden hun behandler medlemmer på, er uacceptabelt. Hold jer fra den fagforening!

Antwoord van Djøf
Forfærdelig kundeservice, snyder sine kunder, og svindler og hiver penge ud af studerende for ingenting. ALDRIG MELD JER IND!!

Antwoord van Djøf
Dårligt service og dårlig rådgivning, You are on your own når du virkelig har brug for hjælp. Helt tværtimod modarbejdede min TR mig under en meget svær sag og hun talte ikke til mig men prøvede blot at behage lederne. Sådan er Djøf TRére generelt. Vil du nå langt med noget skal du klare alt selv. Total ligegyldig med medlemskab her. Hellere dem med 3-4 årige uddannelser mv som HK. De er knivskarpe og støtter medlemmerne helhjertet og sætter sig ind i sagerne ordentligt så de kan skelne mellem ordentlige emner at tage op på et møde til støtte for medlemmerne. Langt ude at Djøf TR modarbejder dig i en svær situation fordi de mister overblikket og vil hellere tale ledernes sprog. Så skuffet at min TR aldrig hilste på mig og gik endda fra mødet uden farvel eller anden opfølgning. Flere gange blev jeg lovet en opringning under processen uden held og heller ikke efter et første møde hvor hun skulle repræsentere mig mens jeg var sygemeldt. Hørte intet feedback. Ved en opringning til hovedlinjen får jeg at vide at hun er fantastisk så ingen forståelse for min oplevelser. Jeg har nemlig oplevet lige så lidt støtte med tidligere TR og endnu en TR i en anden offentlig organisation. Så skuffende, og hvis det kun er mig, der behandles sådan af TR'erne, så er der noget helt galt med hele Djøf systemet. Jeg vil i hvert fald fraråde alle at melde sig ind i Djøf lige nu.

Antwoord van Djøf
Har sagt jeg aldrig ville skifte forsikring, men med rådgiver som Mikkel, så kunne jeg ikke andet. Det er sjældent jeg oplever så god service, hvor der virkelig bliver spurgt ind til behov og nødvendighed for, at skræddersy den helt rigtige forsikring.
Mikkel gav flere gange gode råd til ting, som jeg burde vælge fra, og lyttede til og skabte en forsikring, som tilpasser mine behov 100%.
Jeg tror ikke Mikkel repræsentere hele Codan, men service gennem ham kan varmt anbefales og er 5 stjerner værd!

Antwoord van Djøf
Lees meer over geverifieerde reviews.