Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Today I had the most wonderful conversation with Amanda. She was very assertive and answered all my doubts. I felt very comfortable during the conversation, as if I was speaking to a trusted friend ab... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med Djøfs kundeservice. Amanda var hjælpsom og gav mig præcis den hjælp jeg søgte - og mere til - på en venlig og professionel måde. Stor respekt for den måde, medlemmernes spørg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tjek kontingentprisen! Jeg har været medlem af DJØF i 19 år og har i den tid været ansat i både det offentlige og private. I perioder har jeg været ledig. Der er en lavere kontingentpris for ledige.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vakbond

Geschreven door het bedrijf

Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Virkelig dårlig service

Jeg fik en af jeres studierepræsentanter til at tilmelde mig DJØF, men ved en fejl tilmelder vedkommende mig studieforsikringen, som var en ment som en velkomstgave, men som endte med at at koste mig 327 kr, fordi vedkommende ikke gjorde det korrekt.

Da jeg henvender mig, både på mail og telefon, og forklarer episoden, bliver jeg mødt af en nedladende attitude " du kan bare selv have gjort det". NEJ DJØF. Lad være med at forklare til jeres repræsentanter, at de kan gøre det, især når de laver fejl, som koster økonomisk. I vil ikke engang give pengene tilbage, selvom det er jeres skyld.

Lige ekstra note;
Mette, du bliver simpelthen nød til at lære hvordan man snakker til mennesker, især når du har den stilling som du har, og især når du svarer på alle mails man sender til djoefs egen mail. Jeg har en mistanke om at over halvdelen af dårlige anmeldelser herinde på TP, er du skyld i.

3 oktober 2022

Kære Frederik

Tak for din henvendelse, og for at dele din oplevelse med os. Jeg er ked af, at du har fået en dårlig start på medlemskabet, og det vil jeg selvfølgelig gerne kigge nærmere på. Det er svært for mig, at sige hvad der helt præcist er gået galt. Men har du mulighed for, at skrive til os og beskrive det der er gået galt, må du rigtig gerne det. Mailen er denne: kvalitet@djoef.dk.
Ser frem til at høre fra dig.

Undgå DJØF medlemsskab

Undgå DJØF medlemsskab

Jeg var meget utilfreds med mit medlemsskab, som jeg nu har opsagt. Jeg følte virkelig ingen værdi for de DKK 300+/mdr.

Den ene gang jeg havde brug for hjælp, fik jeg helt inkompetent og ubrugelig rådgivning. Det var vedr. regler om forældreorlov og personen jeg talte med, gav mindre information end hvad jeg selv kunne Google.

Hvis man påtænker at blive medlem, for rådgivningens skyld, så vil jeg klart anbefale at man ikke melder sig ind, førend man har selv har Google’et og spurgt rundt i sit netværk.

30 juni 2022

Kære M. Madsen

Tak for din henvendelse, og tak for at dele din oplevelse med os.
Jeg beklager meget, at det er den opfattelse du har fået af Djøf, vi gør meget for vores medlemmer, og vi ønsker kun den bedste vejledning og rådgivning dertil.
Man er altid velkommen til at kontakte os, hvis man føler den rådgivning man har fået ikke levede op til forventningen, så man har mulighed for at tale med en anden.
Du er altid velkommen tilbage som medlem, og hvis du har brug for yderligere, må du rigtig gerne skrive til: djoef@djoef.dk.

Kompetent rådgivning og hjælp

Kompetent rådgivning og hjælp

I forbindelse med en arbejdsrelateret sag fik jeg uvurdelig sparring og hjælp samme dag, og i ugerne der fulgte efter. Særlige karrierekonsulenten Trine var fantastisk, der også fungerer som stresskonsulent, men alle de rådgivere jeg har talt med har været top-tunede :)

Der er inspirerende workshops og "Få succes i dit arbejdsliv" events. Der er også mange fede kurser og online - forløb (ofte gratis).

Jeg anbefaler djøf 100% - jeg er uddannet jurist men havnet i lærer-verdenen. Selvom du ikke er jurist eller økonom er det stadig det bedste valg.

9 juni 2022

Kære LL

Tak for din henvendelse, og for at dele din oplevelse med os. Det er vi meget glade for, og vi sætter stor pris på, at du har fået den rigtige vejledning lige præcis rettet til dig.
Hvis du har brug for andet, skal du altid være velkommen til at kontakte os igen, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uærlige sælgere og skjule gebyrer

Jeg blev lovet at jeg kunne være medlem gratis i en periode og at jeg ikke pludselig ville modtage en regning, jeg har så nu modtaget en regning på 762 kr og der er ikke meget hjælp eller opklaring at hente hos Djøf. Det er en enormt vildledende og uærlig taktik.

3 mei 2022

Kære K.S.

Tak for din henvendelse. Jeg er ked af at du har haft denne oplevelse, det beklager vi selvfølgelig, men nogle gange kan der være fejl i regningen.
Hvis du har brug for andet, skal du være velkommen til at kontakte os på djoef@djoef.dk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ikke muligt at afmelde medlemskab via…

ikke muligt at afmelde medlemskab via hjemmeside

1 mei 2022

Kære Phil

Tak for din henvendelse.
Jeg er ked af, at du føler det er en dårlig oplevelse, at vi udmelder over telefon. Men grunden er, at vi rigtig gerne vil vide årsagen, så vi hele tiden kan gøre os bedre.
Hvis du har brug for yderligere, kan du altid skrive til os på: djoef@djoef.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For dem der heller ikke ved det- Djøf…

For dem der heller ikke ved det- Djøf snyder og vildleder deres kunder. Et godt eksempel: fandt ud af at deres ulykkesforsikring for cykel dækker kun, hvis du har en børnecykel i trafikuheld ELLER din cykel går i brand ELLER får en vandskade. SUPER DÅRLIGT FORSIKRING- Hold jer langt væk!

28 april 2022

Kære Linue

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.
Jeg er meget ked af, at du har haft denne oplevelse.

Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på sagen, så hvis du har mulighed for at sende en mail på: djoef@djoef.dk, så kan vi gå videre med dine oplysninger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg anbefaler aldrig at blive medlem…

Jeg anbefaler aldrig at blive medlem her. Nu man først er meldt er det umuligt at komme ud af det igen. Først prøvede jeg flere gange at afmelde på appen hvilket åbenbart ikke gik igennem, så betalte jeg et ekstra kvartal og forsøgte derefter at skrive uden held. Kom til sidst igennem telefonisk og fik min opsigelse bekræftet. Nu har jeg så fået et girokort på den betaling jeg allerede har foretaget i start januar. Dybt uprofessionelt dårlig kunde service

27 april 2022

Kære Christina

Tak for din henvendelse. Man kan desværre ikke melde sig ud online, det skal man gøre telefonisk. Vi ønsker, at vide grunden, så vi hele tiden kan gøre os bedre for vores medlemmer. Når man udmelder sig, er det hvert kvartal. Hvis man har udmeldt sig, og der har manglet en betaling, kommer den med posten, for at gøre medlemmet opmærksom. Vi beklager selvfølgelig, hvis du havde meldt dig ud, og alligevel modtaget et brev med betaling, men posten kan ikke altid følge med.

Hvis du har brug for andet, skal du være velkommen til at kontakte os igen på djoef @djoef.dk

Dårlig og flabet kundeservice

Dårlig og flabet kundeservice. Man får ikke lyst til at melde sig ind af den grund, da de ikke virker hjælpsomme overhovedet, men blot snakker nedladende og flabet

13 april 2022

Kære Camilla

Tak for din henvendelse. Jeg beklager at du har haft denne oplevelse, det er selvfølgelig ikke den standard vi har overfor vores medlemmer. Jeg har svært ved, at sige hvad der er gået galt, men hvis du har brug for yderligere sidder jeg klar til at hjælpe dig.
Du kan kontakte mig på djoef@djoef.dk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig oplevelse med udmelding af…

Meget dårlig oplevelse med udmelding af kontingent

20 maart 2022

Kære Mikkel,

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg er ærgerlig over at høre om din oplevelse og skulle du have brug for yderligere kan du skrive til djoef@djoef.dk

Med Venlig hilsen

Very bad costumer service

I called to cancel membership, only because I am in an other union, and the woman I spoke to got so offended and just said “ok, good day, bye” and hung up. So I’m not sure what happens now… Not very nice costumer service

23 november 2021

Dear Line,

Thank you for sharing your opinion – feedback means a lot to us as we always strive to get better so that we can meet the needs of our members. We are sorry you had a poor experience with our customer service. We always respect the wishes of our members which is why we try to make the conversations regarding cancelations as comfortable as possible. It is unfortunate that you have had a different experience and we will make sure to note it.

Best Regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været meget glad for Djøf

Jeg har været meget glad for Djøf, som studerende

3 september 2021

Kære Melisa

Tak for din henvendelse, og jeg beklager meget dette sene svar. Vi har haft nogle problemer med vores log ind til selve Trustpilot, men det er der kommet styr på nu.
Dejligt du har været glad for at bruge Djøf, det sætter vi stor pris på. Jeg ved ikke om du stadig er medlem, ellers skal du være velkommen. Du kan altid kontakte os på djoef@djoef.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller andet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sparring og meget kompetent rådgivning

Fantastisk at have Djøf i ryggen, da arbejdssituationen blev uholdbar. Meget hurtig reaktion fra dem (vi taler timer, ikke dage) og jeg blev mødt af en super kompetent juridisk konsulent, der mere eller mindre holdt mig i hånden igennem et langt og opslidende forløb med arbejdsgiver. Det er helt klart Runes fortjeneste, at jeg kom helskinnet ud på den anden side af den situation.

Uanset hvilken afdeling/medarbejder jeg får fat i hos Djøf, så oplever jeg kompetent rådgivning og sparring, og har igennem mit forholdsvis korte medlemsskab følt mig virkelig velkommen og godt passet på hele vejen rundt. Jeg kan kun anbefale Djøf på det varmeste.

18 augustus 2021

Kære Anne

Tak for din henvendelse, og jeg beklager dette sene svar. Vi har haft problemer med vores log ind til selve Trustpilot, men det er der styr på nu.
Vi er meget glade for, at du har haft denne gode og positive oplevelse med Djøf. Hvis du har brug for andet hjælp eller vejledning, skal du endelig bare tage fat i os igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kontaktede selv Djøf da jeg skulle…

Jeg kontaktede selv Djøf da jeg skulle finde en fagforening. Personen jeg fik i røret gav mig et godt tilbud: 3 måneders gratis fagforening og jeg kunne sagtens nå at opsige og derfor prøve dem for 0 kr. Jeg spurgte flere gange om jeg kunne nøjes med de 3 gratis måneder og der blev svaret JA. Jeg skulle bare melde mig ud inden de 3 måneder er gået. Først sender jeg en mail til djøf for at spørge hvordan jeg opsiger mit medlemskab. Den får jeg aldrig svar på. Da jeg så ringer til dem for at opsige, fortæller damen mig at jeg har bundet mig selv for det næste kvartal og da jeg fortæller at det ikke var det jeg blev lovet, griner hun lidt af mig men hun siger “sådan er det i alle fagforeninger”. Så jeg får afsluttet opringningen og indstillet mig selv på at skulle betale. Men på deres hjemmeside står tilbuddet som om det kan opsiges, ligesom jeg blev lovet?!

Opdatering:
Jeg har netop snakket med en anden medarbejder som fik rettet op på fejlen og undskyldte. Det var rigtig dejligt og en god afslutning på en træls oplevelse. Men hvis ikke jeg selv havde kontaktet dem igen havde jeg jo betalt for det næste kvartal.

30 juli 2021

Kære L.Holm

Tak for din henvendelse, og jeg beklager meget dette sene svar. Vi har haft problemer med selve vores log ind til Trustpilot, men det har vi fået styr på nu.

Jeg er meget glad for at høre tingene blev rettet op, og gjort til en bedre oplevelse. Jeg beklager meget, at du havde oplevelsen inden, og du var blevet lovet nogle ting som var blevet sat forkert op. Vi ville blive glade, hvis du kunne ændre din stjerne til bedre, nu hvor oplevelsen rettede sig til positivt.
Hvis du skulle have brug for yderligere, sidder jeg klar til at hjælpe på djoef@djoef.dk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Erhver kritik af kontorchefen er en kritik af direktøren som har ansat hende

Jeg blev mobbet af min kontorchef i et Ministrium - det var TR enig i - men Djøf forklarede mig, at "Erhver kritik af kontorchefen er en kritik af direktøren som har ansat hende. Derfor vil det være bedst for dig at tie stille".

Djøf - og de andre akademiske fagforeninger - overlever kun fordi man som offentlig ansat er tvunget til at forhandle løn gennem TR - og de som ikke er medlem, bliver ikke prioriteret som én TR vil kæmpe for.

18 juni 2021

Kære Lise

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Det er svært for mig, at sige hvad der er gået galt, men hvis du stadig har brug for yderligere skal du være velkommen til at kontakte mig på djoef@djoef.dk, og forklare mere, så har jeg mulighed for at gå videre med det.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ugyldigt tilbud og fejl på side

Er blevet kimet ned de sidste 4 måneder af en medarbejder, der mente, at jeg kunne få 12 måneders gratis medlemsskab inden jeg færdiggjorde min uddannelse. Da jeg endelig melder mig ind, melder hjemmesiden om fejl, hvortil jeg ringer ind for at få hjælp. Her bliver jeg modtaget af to sure medarbejdere, der begge mener, at der ingen fejl er på deres side, og at tilbuddet har været løgn, hvorfor jeg har værsgo' at betale.. Øv en træls oplevelse, som jeg har spildt meget tid på.

8 juni 2021

Kære JL

Tak for din henvendelse, og jeg beklager dette sene svar. Vi har haft problemer med vores log ind til selve Trustpilot, men det er der kommet styr på nu.

Jeg er meget ked af din oplevelse, omkring gratis medlemskab og ikke at få den hjælp du havde brug for. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi har her i Djøf.
Hvis du stadig har problemer med det, eller ikke har meldt dig ind grundet det, skal du være velkommen. Jeg sidder klar til, at kunne hjælpe dig. Du kan kontakte mig på djoef@djoef.dk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er utroligt glad for Djøf og deres…

Jeg er utroligt glad for Djøf og deres medarbejdere. De har hjulpet mig igennem en forsikringssag efter et indbrud, så det er bare skønt. Jeg får altid fat i nogle søde og kompetente medarbejdere. Prisen er fantastisk for en studerende som mig!

26 mei 2021

Kære CK

Tak for din henvendelse, og beklager det sene svar. Vi har haft problemer med vores log ind til selve Trustpilot, men det er der styr på nu.

Jeg er meget glad for, at høre du har haft så gode oplevelser med os. Vi sætter stor pris på din kommentar, og vi håber du fremadrettet vil bruge os eller tage kontakt til os, hvis du skulle have brug for noget. Jeg sidder klar, og du kan kontakte mig på djoef@djoef.dk.

Dårligt førstehåndsindtryk!

Bliver ringet op af DJØF i forbindelse med et arrangement (gratis) jeg gerne vil deltage i, og da jeg efter flere gange at have givet udtryk for at jeg ikke er interesseret i at være medlem af en fagforening (jeg arbejder ikke, og studiet fungerer fint for mig) bliver røret mere eller mindre knaldet på, og der når ikke at blive sagt ordentligt farvel! Så hvis man ikke er interesseret i at være medlem af DJØF på stående fod, kan man åbenbart godt forvente at medarbejderne bliver uhøflige. Utroligt dårligt “førstehåndsindtryk” af DJØF....

24 februari 2021

Kære Laura

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse med os i Djøf. Det er selvfølgelig ikke vores standard, og det beklager jeg. Hvis du har brug for yderligere skal du være velkommen til, at kontakte os på djoef@djoef.dk.

Absurde opsigelsesvilkår

Absurde opsigelsesvilkår. God profitmaksimering for Djøf på medlemmers bekostning.

----

Hej Christina,

Det er ikke manglen af information på hjemmesiden der er problemet, men ændringen af vilkårene fra 1 til 3 måneders opsigelse.

8 februari 2021

Kære Mattias

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse, men vores opsigelse er hvert kvartal, hvilket også står oplyst på vores hjemmeside. Det er også sådan betalingen er sat op. Hvis du har brug for yderligere skal du være velkommen til at kontakte mig på djoef@djoef.dk.

----------------------

Kære Mattias

Tak for din tilbagemelding, det er jeg ked af. Vi kører med opsigelse pr. kvartal, og jeg er selvfølgelig ærgerlig over hvis du føler dette ikke giver mening.
Hvis du har brug for yderligere, må du endelig kontakte mig på djoef@djoef.dk.

Rigtig god dag.

Ikke styr på GDPR ift

Ikke styr på GDPR ift. medlemmer.

Jeg bad om at blive fjernet (mit samtykke hertil) fra de undersøgelser, de sender ud regelmæssigt. Det skete ikke før jeg havde modtaget endnu en undersøgelse og bedt dem om at fjerne mit samtykke hertil nok engang.

Lidt bekymrende at ens fagforening ikke har styr på så basal en del af deres forretning.

1 januari 2021

Kære Jesper

Tak for din henvendelse, og jeg beklager meget dette sene svar. Vi har haft problemer med selve vores log ind til Trustpilot, men det er der nu kommet styr på.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Det er svært for mig, at sige hvad der er gået galt. Hvis du har brug for jeg kigger mere på det, skal du være velkommen til at kontakte mig på djoef@djoef.dk.

NUL stjerner

NUL stjerner
Har tidligere været medlem i 20 år, men ikke medlem da Djøf som forhandlingsberettiget skulle se på ansættelseskontrakt. Djøf kunne sjovt nok slet ikke finde kontrakten.....taler vist for sig selv.
Jeg klager selvfølgelig til Ligebehandlingsnævnet

26 augustus 2020

Kære Helle A.J.

Christina - Djøf

Lees meer over geverifieerde reviews.