IRS DenmarkReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bule Rep udført på min Polestar 2, Flink medarbejder med humoristisk sans der ikke var død i øjnene, som så mange andre i 2026. God stærk kaffe i det fine venteværelse, lige noget for en far til 2... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle aflevere min leasingbil og opdagede ved rengøring en bule på undersiden af forreste kofanger. Skyndte mig at få anmeldt til forsikringen og havde brug for hurtig service, da der var kort t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very helpful and kind stuff. Excellent and fast service. Waiting room is also super nice, great place in case you have to do some work. Warmly recommend:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service, flinke mennesker og god betjening. Fint venteværelse til at kunne arbejde mens jeg ventede. Reparation af skramme i bildør fra bildør på en times tid.

Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage
  2. Autoschadebedrijf
  3. Autoreparatie en -onderhoud

Geschreven door het bedrijf

IRS Denmark er specialist i autolakering, Fastlane‑reparationer og fælgeløsninger. Som en del af IRS Group leverer vi kvalitet, præcision og pålidelige services til professionelle kunder i hele landet.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Elendig maler !!!

Elendig maler ! Så dårlige. Jeg har fået flere fejl end da jeg kom med bilen. Magen til ødelæggelse ! Hold jer fra dem

13 augustus 2019

Hej Casper
Jeg ved ikke hvilket bilhus du er kunde i, og derfor ikke hvilket af vores 38 centre i DK din bil er malet i. Jeg går ud fra du allerede har haft en dialog med bilhuset omkring problemet, men at i ikke har kunnet finde en løsning du er blevet tilfreds med. Jeg vil derfor gerne du kontakter mig på enten mail mads.blume@pierre.dk eller 30890551 så vil jeg gå ind i sagen omkring din bil for at finde en løsning.
Mvh. Mads Blume

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvorfor tager pierre ikk privatkunder…

Hvorfor tager pierre ikk privatkunder ind det var der en dame der sagde i mobilen til mig

5 maart 2019

Antwoord van IRS Denmark

Hej Sebastian, pierre.dk er en B2B virksomhed som primært fungere som underleverandør til Bilhusene/Skadecentrene, vi har dog enkelte afdelinger som kan håndtere private kunder, men jeg ved ikke hvor i landet du kommer fra ?. Du er velkommen til at kontakte mig på Mads.Blume@pierre.dk eller 30 89 05 51

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik malet en golf 6 fra år 2009 hos…

Fik malet en golf 6 fra år 2009 hos Pierres da den havde rust reklamationer på de venstre døre og forskærm, det var gennem VW i Grindsted da SMC hvis nok har en landsdækkende aftale med Pierres. Har kun engang før i mine 10 år som automekaniker set så ringe lakering, lakering så ud som om at den ikke havde fået klarlak eller var smurt ind i leverpostej. Desværre sagde den daværende værkfører at man måtte acceptere det når det var en reklamation, skulle ha kørt hårdt på og kørt bilen direkte til FDM

17 augustus 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har endnu en gang haft min bil…

Jeg har endnu en gang haft min bil forbi Pierre.dk, da skaden på min bil er repareret igennem VW. Denne gang dog i Herning afdelingen, da jeg tidligere har haft dårlige oplevelser med deres Horsens afdeling.
Jeg må dog desværre konstatere at standarden her ligger lige så lavt som jeg frygtede.
Ikke en gang en ganske almindelig uni hvid bagkofanger kan de sprøjte uden at lave voldsom appelsinhud i begge sider, store skidtkorn der ikke er fjernet og skidt der er fjernet, men ikke poleret ordenligt op bagefter.... Det må da være pinligt at aflevere sådan en gang en gang klamp!

10 mei 2018

Antwoord van IRS Denmark

Hej Lars, jeg kender ikke til den konkret sag i Herning, men vil gerne du kontakter mig på 30890551 eller Mads.blume@pierre.dk, da vi hos pierre.dk kun ønsker tilfredse kunder, og det uanset hvilket bilmærke de kører i. Når jeg taler med vores samarbejdspartnere i og omkring Herning, som her er Bilhusene får jeg generelt at vide at vores standard i vores Herning afdeling er meget høj og tilfredsstillende, så hvad der er sket i det konkrete tilfælde med din kofanger vil jeg selvfølgelig undersøge, så vi kan få den udbedret for dig. Jeg kan høre på dit sprogbrug som uni farve at du sikkert er branchemand, så ring eller skriv til mig og vi får det løst :-).

Mads Blume
Eftermarkedschef
Pierre.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik repareret min Volvos lak på begge …

Fik repareret min Volvos lak på begge døre, efter en bil havde påkørt den på en parkeringsplads.
Jeg kørte forbi Koldingafdelingen, hvor det blev ordnet med det samme, mens jeg ventede.
Jeg er fuldt ud tilfred med resultatet, og servicen var helt i top.

26 juni 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik malet min BMW gennem Bayern Auto …

Fik malet min BMW gennem Bayern Auto Group Aalborg, efter jeg havde fået en skade. Min bil skulle laves om 3 gange før jeg troede det var i orden. Her 6 måneder efter opdager jeg i solen at de dele der blev malet slet ikke er samme farve som resten af bilen. Endnu mere sørgeligt er at et professionelt værksted som BMW Aalborg bruger en maler med så dårligt et ry.

31 mei 2017

Hej Rene
Pierre.dk maler mere end 100.000 skadeslakeringer årligt, og vores medarbejdere ved jeg altid bestræber sig på at levere et super godt resultat, men da Autolakering jo er et håndværk kan der selvfølgelig være sket en menneskelig fejl.
Jeg vil gerne høre mere omkring netop din bil, da vi selvfølgelig ønsker glade og tilfredse kunder, så vil du ikke kontakte mig på 30890551
Mvh. Mads Blume

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Få ALDRIG noget lakeret hos Pierre!!!!

Har netop fået lakeret en kofanger, forskærm, dør og kølerhjelm på en 11 måneder gammel Audi A3.. Bilen er sølet ind i maling over alt, motorrummet, instrumentbord, fjederben, sorte plastdele i motorrum og i dør, lister omkring ruder, ja selv et viskerblad... Derudover, er det, der så skulle males fyldt med fejl så som støv og skidt i lakken, stenslag som ikke er spartlet inde lakering - 14 fejl bare i kølerhjelm!!. Lakken kan med en finger skrabes af i kanter som overhovedet ikke er rengjorte eller slebet inden lakering. Tapekanter flere steder. Helt ny bil totalt ødelagt......

18 oktober 2014

Forkert farve

En forsikringsskade de har malet på en ford mondeo mk4 2008
Den skulle ha malet en sprit ny bagkofanger, første gang jeg hentede bilen, havde de overhovedet ikke ramt samme farve som resten af bilen og de fik et forsøg mere, det blev lidt bedre men slet ikke tilfredsstillede. Har mailet til pierre.dk men de svare overhovedet ikke. Kan ikke anbefalde dette firma

28 juli 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.