Bule Rep udført på min Polestar 2, Flink medarbejder med humoristisk sans der ikke var død i øjnene, som så mange andre i 2026. God stærk kaffe i det fine venteværelse, lige noget for en far til 2... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg skulle aflevere min leasingbil og opdagede ved rengøring en bule på undersiden af forreste kofanger. Skyndte mig at få anmeldt til forsikringen og havde brug for hurtig service, da der var kort t... Toon meer
Very helpful and kind stuff. Excellent and fast service. Waiting room is also super nice, great place in case you have to do some work. Warmly recommend:)
Fin service, flinke mennesker og god betjening. Fint venteværelse til at kunne arbejde mens jeg ventede. Reparation af skramme i bildør fra bildør på en times tid.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
IRS Denmark er specialist i autolakering, Fastlane‑reparationer og fælgeløsninger. Som en del af IRS Group leverer vi kvalitet, præcision og pålidelige services til professionelle kunder i hele landet.
Contactgegevens
Trianglen 12 , DK-6000, Kolding, Denemarken
- +45 70 108 108
- info@irs-group.dk
- dk.irs-group.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Elendig maler !!!
Elendig maler ! Så dårlige. Jeg har fået flere fejl end da jeg kom med bilen. Magen til ødelæggelse ! Hold jer fra dem

Antwoord van IRS Denmark
Hvorfor tager pierre ikk privatkunder…
Hvorfor tager pierre ikk privatkunder ind det var der en dame der sagde i mobilen til mig

Antwoord van IRS Denmark
Fik malet en golf 6 fra år 2009 hos…
Fik malet en golf 6 fra år 2009 hos Pierres da den havde rust reklamationer på de venstre døre og forskærm, det var gennem VW i Grindsted da SMC hvis nok har en landsdækkende aftale med Pierres. Har kun engang før i mine 10 år som automekaniker set så ringe lakering, lakering så ud som om at den ikke havde fået klarlak eller var smurt ind i leverpostej. Desværre sagde den daværende værkfører at man måtte acceptere det når det var en reklamation, skulle ha kørt hårdt på og kørt bilen direkte til FDM
Jeg har endnu en gang haft min bil…
Jeg har endnu en gang haft min bil forbi Pierre.dk, da skaden på min bil er repareret igennem VW. Denne gang dog i Herning afdelingen, da jeg tidligere har haft dårlige oplevelser med deres Horsens afdeling.
Jeg må dog desværre konstatere at standarden her ligger lige så lavt som jeg frygtede.
Ikke en gang en ganske almindelig uni hvid bagkofanger kan de sprøjte uden at lave voldsom appelsinhud i begge sider, store skidtkorn der ikke er fjernet og skidt der er fjernet, men ikke poleret ordenligt op bagefter.... Det må da være pinligt at aflevere sådan en gang en gang klamp!

Antwoord van IRS Denmark
Fik repareret min Volvos lak på begge …
Fik repareret min Volvos lak på begge døre, efter en bil havde påkørt den på en parkeringsplads.
Jeg kørte forbi Koldingafdelingen, hvor det blev ordnet med det samme, mens jeg ventede.
Jeg er fuldt ud tilfred med resultatet, og servicen var helt i top.
Fik malet min BMW gennem Bayern Auto …
Fik malet min BMW gennem Bayern Auto Group Aalborg, efter jeg havde fået en skade. Min bil skulle laves om 3 gange før jeg troede det var i orden. Her 6 måneder efter opdager jeg i solen at de dele der blev malet slet ikke er samme farve som resten af bilen. Endnu mere sørgeligt er at et professionelt værksted som BMW Aalborg bruger en maler med så dårligt et ry.

Antwoord van IRS Denmark
Du skal ikke få lavet din bil der de ved ikke hvad de laver
Det er et stæd hvor de ikke ved hvad de laver og har så dårlig service.
Har fået malet en Audi og en Skoda de kan da smader en vær bil 😡😡😡😡
Få ALDRIG noget lakeret hos Pierre!!!!
Har netop fået lakeret en kofanger, forskærm, dør og kølerhjelm på en 11 måneder gammel Audi A3.. Bilen er sølet ind i maling over alt, motorrummet, instrumentbord, fjederben, sorte plastdele i motorrum og i dør, lister omkring ruder, ja selv et viskerblad... Derudover, er det, der så skulle males fyldt med fejl så som støv og skidt i lakken, stenslag som ikke er spartlet inde lakering - 14 fejl bare i kølerhjelm!!. Lakken kan med en finger skrabes af i kanter som overhovedet ikke er rengjorte eller slebet inden lakering. Tapekanter flere steder. Helt ny bil totalt ødelagt......
Forkert farve
En forsikringsskade de har malet på en ford mondeo mk4 2008
Den skulle ha malet en sprit ny bagkofanger, første gang jeg hentede bilen, havde de overhovedet ikke ramt samme farve som resten af bilen og de fik et forsøg mere, det blev lidt bedre men slet ikke tilfredsstillede. Har mailet til pierre.dk men de svare overhovedet ikke. Kan ikke anbefalde dette firma
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.