Fantastisk oplevelse Jeg bestilte mit kamera søndag aften og modtog det allerede onsdag ved frokosttid. Kameraet fungere super godt, og er knivskarpt. Jeg har ringet til kundeservice for at f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg købte en NVR online, men opdagede at min gamle faktisk slet ikke var kaput, så jeg ønskede at returnere den nye. Alt forløb uden hverken brok eller forsinkelser. 2 dage senere stod pengene på min... Toon meer
NVR og LINUX komputer. Sælger meget hjælpsom med oplysninger før købet. Var modtaget indenfor 24 timer, ubeskadiget og uden mangler. Installeret og oppe at køre indenfor et par timer uden nogen p... Toon meer
Lang levering tid. Der er ikke en medfølgende bruger anvisning og hvor SD kort monteres og heller ikke en beskrivelse hvad monterings position der giver det beste resultat for vandtæt hed og billede... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Kløvermarken 3, 4140, Borup, Denemarken
- 71996988
- info@dkkamera.dk
- dkkamera.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Varen virker ikke
vi er godt tilfreds når man ringer for…
vi er godt tilfreds når man ringer for at spørge om nået. Varene man bestiller kommer hurtigt frem til en.
Kundeservice hjalp mig til at vælge det…
Kundeservice hjalp mig til at vælge det rette produkt. Tilbagevendende kunde som er yderst tilfreds 👍
Overvågningskamera
Har købt et 5MP Wi-Fi IP Overvågningskamera - WIP-PB500J. Hurtig leverance og et fint kamera. Eneste minus en dårlig opsætnings-vejledning

Antwoord van DKKamera.dk
Jeg ringe til dem og lavet om på min…
Jeg ringe til dem og lavet om på min bestilling to gang og di var stadig søde og flinke også når jeg ringe om spørgsmål 😀😀😀
At det man kan ringe og få hjælp til…
At det man kan ringe og få hjælp til det overvågningskameraer
De virker perfekt intet at klage over
hurtig levering og alt var med.
hurtig levering og alt var med.
Jeg kunne godt bruge en instalations vejledning på dansk 😀
Hurtigt overblik på hjemmesiden, men bøvlet at lægge ekstra udstyr i kurven
Hurtigt overblik på hjemmesiden, men bestilling af ekstra udstyr er bøvlet fordi når én del er lagt i "kurven" så forsvinder de andre muligheder af ekstraudstyr.
????
Jeg kan ved gud ikke finde ud af, installationens vejledningen. Det står småt og det er ikke ligetil for mig på 64 år

Godt og prisfornuftigt IP kamera
Godt og prisfornuftigt IP kamera.
Hurtig levering.
Kun fire stjerner, fordi den vedlagte manual er trykt med så små billeder og bogstaver at den skal læses med lup og jeg måtte derudover på nettet for at finde ud af hvor der kan indsættes SD kort. Det fremgik ikke af manualen og slottet er gemt når linsen er i neutral position.
Købte et Nanny kamera pris med…
Købte et Nanny kamera pris med forsendelse 1008 kr skulle være god kvalitet... men nej Kameraet minder sgu mere om noget billigt skidt noget man kan købt på wish shoppen ☹️ føler mig snydt øv øv
5 sure smileys her fra 👎👎👎👎👎

Antwoord van DKKamera.dk
Gode beskrivelser på produkterne og en…
Gode beskrivelser på produkterne og en fin leveringsservice
Hurtig og god service
Har handlet flere gang super firma e med dem og som…
Har handlet flere gange med dem og som altid en god oplevelse handler meget gerne her igen
Hurtig forsendelse inden for 12 timer
Hurtig ekspedition varen var fremme inden for 24 timer
Lees meer over geverifieerde reviews.