DK Kapital A/S Reviews

Bedrijfsgegevens

1. Leasingservice
  2. Autofinanciering en -lening bedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi lægger vægt på seriøs og kompetent rådgivning. Vi har masser af løsninger til både privat og erhverv. Ring 58111213 i dag or at høre nærmere.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft glæden af at snakke med Anders…

Har haft glæden af at snakke med Anders Christian okholm om en leasingbil som jeg ønskede at sende videre til en ny ejer.
Anders har været fantastisk og snakke med og har givet mig gode råd på vej samt en god backup på den jungle leasing verdenen nu en gang er.
Han er en meget positiv og fantastisk person.

27 februari 2026

Endelig slutopgørelse

Endelig slutopgørelse for 36 mdr. splitleasing endte med næsten 70.000,- kr.
Bl.a. fordi der var sløset med løbende opkrævninger, så op til tre år gamle ydelser først kom med på sidste opgørelse.
Der er tale om "oversete" opkrævninger på ejerafgift, - forsikring og - brændstof.
Tag gerne kontakt til mig for yderligere oplysninger.

26 januari 2024

Glad og tilfreds

Har benyttet mig af DK Kapital af flere omgange til finansiering. Super service og meget lige til. 👍🏼

12 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vær opmærksom på andre udgifter ibfm…

Vær opmærksom på andre udgifter ibfm lån - Der kan være optil 20000 kr ud over tinglysning af lån (dokumentation mm.) uden information / forklaring. Forhandlere nævner det ikke og der er ingen steder på hjemmesiden, hvor detaljerne fremgår.

12 februari 2022
Logo DK Kapital A/S

Antwoord van DK Kapital A/S

Vi kan ikke genkende det påståede beløb på kr. 20.000. Vi har forsøgt at efterprøve din påstand, men vi kan ikke finde dig i vores system. (!) Alle omkostninger i forbindelse med lån & leasing oplyses altid i vores kontrakter.
Du er velkommen til at kontakte vores klageansvarlige, som kan findes på vores kontaktside på www.dkkapital.dk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fakturaer med betalingsservice er ikke…

Fakturaer med betalingsservice er ikke modtaget. Ingen advarselsbreve modtaget. De indrømmer ikke deres fejl. Amatør holdning til klienten.
Kan ikke anbefale dem.
Man får ingen form imødekommelse hos dem.

12 november 2021
Logo DK Kapital A/S

Antwoord van DK Kapital A/S

Jeg har prøvet at finde ud af, hvad der er op og ned på din sag. Men jeg kan ikke finde dig i vores system.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har oplevet amatøragtig styring af…

Har oplevet amatøragtig styring af afregninger vedr 3 årlig leasing kontrakt. Masser af fejl og forkerte ajourførringer. Sluttet af med en regning på over kr 20.000,- 6 mdr efter leasing ophør. De kan på ingen måde anbefales.

11 januari 2021

Har benyttet mig af DK Kapital til splitleasing

Har benyttet mig af DK Kapital til splitleasing af bil de sidste to år og har kun haft gode erfaringer. Derfor har jeg også valgt at benytte dem igen ved skift til ny bil. De tager telefonen og er gode til at følge op på div. henvendelser.

15 april 2019

Hjælpsomme og flinke

Super flinke og hjælpsomme medarbejdere, hvis man har spørgsmål omkring sit billån.

Havde lidt problemer med, at jeg blev trukket dobbelt sidste år. Det var dog intet problem, og DK Kapital løste det hurtigt og problemfrit. Efterfølgende har jeg skulle skifte bil, og derved indfri mit lån, hvilket var dejlig overskueligt, nemt og hurtigt! Alt i alt en dejlig oplevelse at have været kunde her :-)

2 mei 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.