Jeg er overordnet tilfreds med DKtrimmer. De har været gode til at informere om forsinkelsen på mine varer og sendt løbende opdateringer, så jeg hele tiden vidste, hvad status var. Det giver trygh... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
En fejl i systemet gjorde at min ordre ikke var blevet pakket og sendt. Varen hastede ikke så jeg var faktisk kommet fra den, men ringede så torsdag d.16 og forhøret mig omkring den og de kunne godt s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er lige præcis hvad jeg altid har manglet til at fjerne ukrudt mellem mine flise- jeg har bandet ukrudtet langt væk i over 16 år og endelig har jeg købt den maskine som kan klare det hele 🌱 Kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er godt tilfreds gik god hjælp fra kundeservice da varen var en smule beskadiget under transport formoder vi så jeg kan kun på det varmeste anbefale denne webside. Gode priser og hurtig levering.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
DKTrimmer er en dansk e-handelsvirksomhed med adresse i Vejen, som sælger værktøj, maskiner og tilbehør. Alle kan købe hos os, og som kunde nyder du godt af: Billige priser – måske Danmarks billigste Gratis fragt – ved køb fra 499,- DKK God kvalitet - måske Danmarks bedste Hurtig levering – 1-2 leveringsdage Dansk kundeservice - både i telefon og på mail Mission og vision DKTrimmer stræber efter at levere produkter i god kvalitet til markedet bedste priser med en kort leveringstid og Danmarks bedste kundeservice. Det gør vi ved at fjerne fordyrende mellemled ved at købe direkte fra producenten og sælge direkte til forbrugeren. Alle fordyrende mellemled i forsyningskæden er skåret fra, hvilket også gør os agile overfor vores kunders forslag og ønsker. I modsætning til mange andre webshops har vi eget lager i Vejen, hvorfor vi altid kan garantere hurtig levering (1-2 leveringsdage). Hos DKTrimmer går vi meget op i god, dansk og personlig service. Giv os gerne en ærlig anmeldelse på Trustpilet
Contactgegevens
Sdr. Ring Vej 1, 6600, Vejen, Denemarken
- 93 94 44 12
- info@dktrimmer.dk
- dktrimmer.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering total dårlig indpakning.
Bestilling kørte okay og blev afsendt hurtigt.
Men pakken var mega dårlig pakket så den var blevet overklisteret med GLS tape. Lidt træls da den skulle bruges til en fødselsdagsgave.
Blev kontaktet af Jonas fra DKTrimmer, han tilbød at sende et par ekstra børster som plaster på såret. Så servicen er i top.

Antwoord van DKTrimmer
Hurtigt at komme i kontakt med og…
Hurtigt at komme i kontakt med og præcis information om .hvilket produkt jeg havde brug for til min maskine.
Rigtig gode produkter
Rigtig gode produkter, og lynhurtig levering
Jeg fik hvad jeg bestilte hurtigt og…
Jeg fik hvad jeg bestilte hurtigt og uden problemer så det var fint.
DKTrimmer/Jonas yder en…
DKTrimmer/Jonas yder en "ud-over-det-sædvanlige" service. De er lynhurtige, meget hjælpsomme, - både før og efter køb, og de har nogle fantasiske produkter.
De lever i den grad op (og mere til) til det ansvar man kan forvente fra en seriøs forhandler.
Det er knaldgod service som i "gamle dage".
Vi er meget tilfredse, og vil klart anbefale at handle lokalt(DK), i stedet for udlandet, når det drejer sig om trimmer o.l. (Og vi har prøvet begge dele).
BRAVO DKtrimmer. Vi vender tilbage.
VH
Uffe Jepsen, 9240 Nibe
Fin service, dårligt produkt
Fin service,. Men dårligt produkt,.. stål børsten ridser fliserne og den er ikke til at styre,. Langt hurtigere og bedre at bruge et normalt trimmerhovde med tråd,. Spild af penge

Antwoord van DKTrimmer
Tak for nogle gode børster til ukrudt…
Tak for nogle gode børster til ukrudt og så til en fornuftig pris 👍🏻
Ualmindelig god vejledning og service.
Ualmindelig god vejledning og service.
Meget hurtig tilbagebetaling på en vare, som jeg havde bestilt og modtaget, men det var en fejlbestilling fra min side - et forkert batteri.
Fik forkert børste
Fik forkert børste - men fin hjælpsom kundebetjening, fik omgående en ny der passede.
Den er hård for fingrene
Den er hård for fingrene, da der jo er kraft bag og den kan ikke låse knapper.
Hurtig levering og vanvittigt effektivt…
Hurtig levering og vanvittigt effektivt produkt. Vi bestilte benzindrevet buskrydder + 2 x stål og 2 x nylon børster. Det har aldrig været hurtigere og nemmere at fjerne ukrudt fra fliserne. 10/10 ⭐️
Det låver godt
Det låver godt. Jeg har kun brugt den en dag
DK trimmer leverede hurtigt …
DK trimmer leverede hurtigt og med god information under behandlingen af min ordre
Hurtig levering og gode produkter.
Vi har ikke modtaget varen endnu den er…
Vi har ikke modtaget varen endnu den er heller ikke sent fra jer
I spørger om jeg er tilfreds med varen og ja det er en forudbestilling det er jo latterligt at bede om anmeldelse af den

Antwoord van DKTrimmer
DK-Trimmer (Jonas) lever i den grad op…
DK-Trimmer (Jonas) lever i den grad op til de forventninger man kan have til at handle med et dansk firma. Vi havde lidt udfordringer med fragt/ombytning, men Jonas og DK trimmer tager fat i problemet omgående, og alt er løst inden for 24 timer.
Super firma/produkter og en service ud over det vanlige.
Vi vender tilbage. :-)
Mvh
Uffe Jepsen
Nibe.
Et fantastisk maskine👍
Den holder hvad i lovede. Det kræver lidt øvelse at bruge den💪👍
Firma OK
Efter samtale med Jonas Karlskov Jørgensen (ejer) dags dato har det vist sig at min anmeldelse IKKE havde noget at gøre med DK Trimmer, hvilket jeg dybt beklager og undskylder. Det anmeldte firma er Trimforce Danmark, og en ny anmeldelse vil blive oprettet mod dette firma.
NB. Jonas Karlskov er telefonisk kontaktet d.d. og presenteret for min undskyldning.

Blev totalt skuffet
Blev totalt skuffet, monteret og testet på min Honda buskrydder. Sikke en gang Temu skidt. Ukrudtet blev siddende og nylon børsten slides hurtigt. Skiftede til stålbørsten, slider fliserne men ukrudtet består 🤣
De dårligste penge jeg har brugt i år 🤠 KAN IKKE ANBEFALES

Antwoord van DKTrimmer
Lees meer over geverifieerde reviews.