Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er overordnet tilfreds med DKtrimmer. De har været gode til at informere om forsinkelsen på mine varer og sendt løbende opdateringer, så jeg hele tiden vidste, hvad status var. Det giver trygh... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fejl i systemet gjorde at min ordre ikke var blevet pakket og sendt. Varen hastede ikke så jeg var faktisk kommet fra den, men ringede så torsdag d.16 og forhøret mig omkring den og de kunne godt s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er lige præcis hvad jeg altid har manglet til at fjerne ukrudt mellem mine flise- jeg har bandet ukrudtet langt væk i over 16 år og endelig har jeg købt den maskine som kan klare det hele 🌱 Kan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er godt tilfreds gik god hjælp fra kundeservice da varen var en smule beskadiget under transport formoder vi så jeg kan kun på det varmeste anbefale denne webside. Gode priser og hurtig levering.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel
  2. IJzerwarenwinkel
  3. Hoveniersbenodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

DKTrimmer er en dansk e-handelsvirksomhed med adresse i Vejen, som sælger værktøj, maskiner og tilbehør. Alle kan købe hos os, og som kunde nyder du godt af: Billige priser – måske Danmarks billigste Gratis fragt – ved køb fra 499,- DKK God kvalitet - måske Danmarks bedste Hurtig levering – 1-2 leveringsdage Dansk kundeservice - både i telefon og på mail Mission og vision DKTrimmer stræber efter at levere produkter i god kvalitet til markedet bedste priser med en kort leveringstid og Danmarks bedste kundeservice. Det gør vi ved at fjerne fordyrende mellemled ved at købe direkte fra producenten og sælge direkte til forbrugeren. Alle fordyrende mellemled i forsyningskæden er skåret fra, hvilket også gør os agile overfor vores kunders forslag og ønsker. I modsætning til mange andre webshops har vi eget lager i Vejen, hvorfor vi altid kan garantere hurtig levering (1-2 leveringsdage). Hos DKTrimmer går vi meget op i god, dansk og personlig service. Giv os gerne en ærlig anmeldelse på Trustpilet

4,5

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering total dårlig indpakning.

Bestilling kørte okay og blev afsendt hurtigt.
Men pakken var mega dårlig pakket så den var blevet overklisteret med GLS tape. Lidt træls da den skulle bruges til en fødselsdagsgave.

Blev kontaktet af Jonas fra DKTrimmer, han tilbød at sende et par ekstra børster som plaster på såret. Så servicen er i top.

25 augustus 2025

Hej Pauli,
Tak for din anmeldelse!

Jeg er meget ked af at høre om din trælse oplevelse, da det bestemt ikke er sådan, man skal modtage et produkt fra os. Det er en træls oplevelse, og bestemt når det skal gives i gave.

Det kan selvfølgelig være en fejl fra vores side af under emballeringen af pakken, men de kan desværre også til tider få en meget hård medfart undervejs med transportøren.

Jeg skriver til dig med det samme for at sikre, at alt i pakken er modtaget samt uden nogen former for skader overhovedet.

Udover det vil jeg rigtig gerne give dig en kompensation som et plaster på såret. Så kan vi sende noget ekstra tilbehør til maskinen gratis, som fødselaren kan få glæde af.

Ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe og gøre både dig og fødselaren tilfreds og glad.

Rigtig god dag.

DKTrimmer/Jonas yder en…

DKTrimmer/Jonas yder en "ud-over-det-sædvanlige" service. De er lynhurtige, meget hjælpsomme, - både før og efter køb, og de har nogle fantasiske produkter.
De lever i den grad op (og mere til) til det ansvar man kan forvente fra en seriøs forhandler.
Det er knaldgod service som i "gamle dage".
Vi er meget tilfredse, og vil klart anbefale at handle lokalt(DK), i stedet for udlandet, når det drejer sig om trimmer o.l. (Og vi har prøvet begge dele).
BRAVO DKtrimmer. Vi vender tilbage.
VH
Uffe Jepsen, 9240 Nibe

27 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin service, dårligt produkt

Fin service,. Men dårligt produkt,.. stål børsten ridser fliserne og den er ikke til at styre,. Langt hurtigere og bedre at bruge et normalt trimmerhovde med tråd,. Spild af penge

7 augustus 2025

Hej Lars

Jeg har lige spurgt efter dine oplysninger så jeg kan komme i kontakt med dig, så vi kan give dig en mere tilfredstillende oplevelse.

Hvilken type ukrudt er det du bruger stålbørsten på? Vi anbefaler det nemlig primært til fliser, hvorimod hvis det er højere græs, er trimmersnøre det oplagte valg.

Vi skriver følgende på produktet: "Stålbørstens hensigtsmæssige brug gør som udgangspunkt kun skade på blødt materiale og træ. Undgå derfor at bruge den på for eksempel træterrasser.
Stålbørsten kan lave hvide streger på dine fliser, hvor den rengører. Disse streger/mærker vil typisk gå væk indenfor nogle uger/måneder afhængig af vind og vejr. Den kan gøre skade, hvis du kører den direkte og hårdt på flisen i længere tid. Test eventuelt børsten af på et mindre synligt område, inden du går i gang"

Nylonbørsten vil aldrig kunne gøre skade eller efterlade ridser, da den er desginet til ikke at gøre dette.

Se eventuelt vores overfladeguide: https://dktrimmer.dk/blogs/nyheder/hvilken-borste-skal-du-bruge-til-hvad-den-sikre-guide-til-stal-og-nylonborster-til-din-graestrimmer

Hvis du ud fra ovenstående kan konkludere at det er nylonbørsten du har behov for, vil vi rigtigt gerne sende dig en GRATIS nylonbørste.

Det eneste du skal gøre, er at indgive dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig.

Vh. Malthe

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har ikke modtaget varen endnu den er…

Vi har ikke modtaget varen endnu den er heller ikke sent fra jer
I spørger om jeg er tilfreds med varen og ja det er en forudbestilling det er jo latterligt at bede om anmeldelse af den

25 augustus 2025

Opdatering:
Hej Ole,
Tak for at opdatere din anmeldelse og selv gøre opmærksom på, at du har lavet en forudbestilling.
Så er det klart, at din ordre ikke er sendt fra os, fordi du netop har lavet en forudbestilling, som du jo så selv også allerede er opmærksom på.

Vores system sender automatisk en invitation ud til en anmeldelse efter 10 dage fra købet. Det er selvfølgelig svært at bedømme noget, når du har lavet en forudbestilling, men det kan man jo så gøre, når man modtager varerne på den aftalte dato.

Jeg har dog lidt svært ved at se, hvordan det skal udløse en 1-stjernet Trustpilot anmeldelse mod vores brand.
Jeg håber, du vil tage kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med evt. ubesvarede spørgsmål og evt. overveje, om din anmeldelse er berettiget.
God dag.

Originalt svar:
Hej Ole,

Jeg kan kun se dit navn "Ole". Du må meget gerne kontakte os, så vi kan hjælpe dig og prøve at finde dig i vores system.

Vi har ingen åbne ordrer med navnet "Ole" fra før fredag eftermiddag (d. 22/8), som ikke er en forudbestilling.

Hvis du har lavet en forudbestilling, står dette meget tydeligt på hjemmesiden.

Du må meget gerne kontakte os direkte, så vi kan hjælpe med at finde din ordre, hvis den er fra os.

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DK-Trimmer (Jonas) lever i den grad op…

DK-Trimmer (Jonas) lever i den grad op til de forventninger man kan have til at handle med et dansk firma. Vi havde lidt udfordringer med fragt/ombytning, men Jonas og DK trimmer tager fat i problemet omgående, og alt er løst inden for 24 timer.
Super firma/produkter og en service ud over det vanlige.
Vi vender tilbage. :-)
Mvh
Uffe Jepsen
Nibe.

24 augustus 2025

Firma OK

Efter samtale med Jonas Karlskov Jørgensen (ejer) dags dato har det vist sig at min anmeldelse IKKE havde noget at gøre med DK Trimmer, hvilket jeg dybt beklager og undskylder. Det anmeldte firma er Trimforce Danmark, og en ny anmeldelse vil blive oprettet mod dette firma.
NB. Jonas Karlskov er telefonisk kontaktet d.d. og presenteret for min undskyldning.

22 augustus 2025

Opdatering:
Tak for samtalen i telefonen Kurt.
Tak for din undskyldning, da du har anmeldt den forkerte virksomhed, da der oprindeligt var handlet på "trendbutikken.com"
Vi ser frem til en ændring af anmeldelsen, og som sagt står vi til rådighed med hjælp, hvis det ønskes.

Hej Kurt,
Tak for din "anmeldelse".

Jeg er dog meget uforstående overfor den.
Jeg frygter desværre, at du har anmeldt den forkerte virksomhed. Det frygter jeg af flere årsager:

1. Vi har slet ikke et ordrenummer som ovenstående i vores forretning. Jeg kan heller ikke umiddelbart finde dit navn.

2. Vi har vores eget DANSKE lager, og det har vi haft lige siden starten af virksomheden for flere år siden.

3. Vi har ingen ubesvarede kundehenvendelser (udover fredag d. 22/8 - 24/8 (nu))
Vi yder danmarks bedste kundeservice, og det er et af vores største fokuspunkter. Det betyder også, at vores gns. svartid er under 24 timer på samtlige henvendelser.

4. Der er desværre efterhånden mange udenlandske sider på nettet, der udgiver sig for at være noget, som de ikke er - specielt med nogle af de samme produkter som vores.
Det er ikke første gang, at vi desværre er blevet sammenlignet/blandt sammen med andre falske sider, der fx. sælger stålbørster til buskryddere.

Du må meget gerne svare tilbage eller ringe ind til danmarks bedste kundeservice i morgen (mandag) fra kl. 8 på: 93944412
Hvis du spørger efter Jonas, kan jeg hjælpe dig. Jeg kender efterhånden alle de andre sider og ved godt, hvilke man kan stole på og ikke stole på.

Hvis du har været ude for en falsk side, laver jeg gerne en ordre til dig med lidt rabat, så du ikke helt skal betale dobbelt. Det synes jeg selv er ret god (dansk) kundeservice.

Jeg håber, at du vil genoverveje din anmeldelse her, hvis det ikke er den korrekte virksomhed, da det skader vores brand.

Rigtig god søndag.
Ejer af DKTrimmer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev totalt skuffet

Blev totalt skuffet, monteret og testet på min Honda buskrydder. Sikke en gang Temu skidt. Ukrudtet blev siddende og nylon børsten slides hurtigt. Skiftede til stålbørsten, slider fliserne men ukrudtet består 🤣
De dårligste penge jeg har brugt i år 🤠 KAN IKKE ANBEFALES

20 augustus 2025

Hej Martin,

Hvad er modelnummeret på din maskine?

Vi har en modelliste med over 600+ modeller. Under Honda har vi pt ingen modeller hvor man ikke skal have vores monteringssæt med - du har ikke bestilt monteringssæt. Det kan muligvis også have effekt effektiviteten. Dertil kan vi også se om maskinen er parret med de rigtige børster. https://dktrimmer.dk/pages/monterings-guide

Nylonbørsten skal KUN bruges på de helt følsomme overflader. Hvor stålbørsten skal bruges til det hårde arbejde. Vi har lavet denne guide, så man hurtigt kan se hvilken overflade du skal bruge: https://dktrimmer.dk/blogs/nyheder/hvilken-borste-skal-du-bruge-til-hvad-den-sikre-guide-til-stal-og-nylonborster-til-din-graestrimmer

Vi skriver dette på produktet som det første:
"Venligst læs dette:
Ved brug af nylonbørster bør kontaktfladen med fliser, kantsten osv. holdes så let som muligt, da børsterne slides hurtigt ved for hårdt pres mod hårde overflader.
En nylonbørste kan slides op på en time, og derfor anbefales den kun til natursten, teglsten, op ad husmuren eller andre følsomme overflader/områder.
Nylonbørsten er IKKE velegnet til ukrudtsplanter mellem almindelige fliser – her anbefales i stedet stålbørsten.
Se vores ultimative guide til valg af ukrudtsbørster til forskellige overflader her."

Stålbørsten kan lave hvide streger på dine fliser, hvor den rengører. Disse streger/mærker vil typisk gå væk indenfor nogle uger/måneder afhængig af vind og vejr. Den kan gøre skade, hvis du kører den direkte og hårdt på flisen i længere tid. Test eventuelt børsten af på et mindre synligt område, inden du går i gang."

Overfladeguiden er dertil også sendt på din mail.

Vil du vende retur med hvilken model din maskine er - så finder vi en tilfredsstillende løsning for dig.

Vh. Marcus / DKTrimmer

Lees meer over geverifieerde reviews.