Jeg er overordnet tilfreds med DKtrimmer. De har været gode til at informere om forsinkelsen på mine varer og sendt løbende opdateringer, så jeg hele tiden vidste, hvad status var. Det giver trygh... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
En fejl i systemet gjorde at min ordre ikke var blevet pakket og sendt. Varen hastede ikke så jeg var faktisk kommet fra den, men ringede så torsdag d.16 og forhøret mig omkring den og de kunne godt s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er lige præcis hvad jeg altid har manglet til at fjerne ukrudt mellem mine flise- jeg har bandet ukrudtet langt væk i over 16 år og endelig har jeg købt den maskine som kan klare det hele 🌱 Kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er godt tilfreds gik god hjælp fra kundeservice da varen var en smule beskadiget under transport formoder vi så jeg kan kun på det varmeste anbefale denne webside. Gode priser og hurtig levering.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
DKTrimmer er en dansk e-handelsvirksomhed med adresse i Vejen, som sælger værktøj, maskiner og tilbehør. Alle kan købe hos os, og som kunde nyder du godt af: Billige priser – måske Danmarks billigste Gratis fragt – ved køb fra 499,- DKK God kvalitet - måske Danmarks bedste Hurtig levering – 1-2 leveringsdage Dansk kundeservice - både i telefon og på mail Mission og vision DKTrimmer stræber efter at levere produkter i god kvalitet til markedet bedste priser med en kort leveringstid og Danmarks bedste kundeservice. Det gør vi ved at fjerne fordyrende mellemled ved at købe direkte fra producenten og sælge direkte til forbrugeren. Alle fordyrende mellemled i forsyningskæden er skåret fra, hvilket også gør os agile overfor vores kunders forslag og ønsker. I modsætning til mange andre webshops har vi eget lager i Vejen, hvorfor vi altid kan garantere hurtig levering (1-2 leveringsdage). Hos DKTrimmer går vi meget op i god, dansk og personlig service. Giv os gerne en ærlig anmeldelse på Trustpilet
Contactgegevens
Sdr. Ring Vej 1, 6600, Vejen, Denemarken
- 93 94 44 12
- info@dktrimmer.dk
- dktrimmer.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
super hurtig levering
super hurtig levering, havde dog glemt at sende den ene af to maskiner, men dette var hurtigt klaret med et telefon opkald, hvorefter varen blev sendt og ankom dagen efter
Jeg er fuldt tilfreds med mit køb hos…
Jeg er fuldt tilfreds med mit køb hos DK trimmer.
Busk og græs trimmer
Jeg har købt en buskrydder med stål og nylonbørster det er den bedste investering jeg længe har gjort det er let at skifte fra det ene til det andet og da jeg ikke kunne finde ud af det ringede jeg og fik hjælp med det samme
Rigtig godt produkt og superhurtig…
Rigtig godt produkt og superhurtig levering – mange tak! Bestiller helt sikkert igen.
Hurtig og profesonel levering og…
Hurtig og profesonel levering og medarbejder
God og fantastisk service
God og fantastisk service. Hurtig respons pr. Mail samt ordre. Kan varmt anbefales
Specielt nylonbørster lever ikke op til…
Specielt nylonbørster lever ikke op til det man ser på jeres videoer.
De bliver hurtigt slidte og kan ikke klippe græs(som man ser på jere video)
Stål børsten gør det faktisk ok, men er til gengæld tung at arbejde med og kræver en ret så kraftig maskine.
Min erfaring er at buskrydder med tråd, gør arbejdet bedre.

Antwoord van DKTrimmer
Nu har jeg lige taget den i brug og…
Nu har jeg lige taget den i brug og efter ca. 3x3 meter flise rens med stål børste er den allerede ved at være træt. Maskinen stopper efter 30 sekunder umiddelbart fordi den allerede er blevet for varm da batterier ikke var varme eller opbrugte. Brugte makita 5ah batterier. Bliver lidt træt hvis det er sådan hver gang man skal bruge den.

Antwoord van DKTrimmer
Maskinen opladeren og børsterne er gode…
Maskinen opladeren og børsterne er gode men batteriet er noget skrammel det holdt til et kvarters brug derefter bliver det ved med at sætte ud jeg havde heldigvis selv et så jeg kunne blive færdig med opgaven

Antwoord van DKTrimmer
Virkelig godt produkt Man får hurtigt klippet hæk uden de store problemer
Godt og effektivt produkt hurtig levering
Da jeg bestilte, var der leveringstid, den blev udsat, så kontaktede DKtrimmer, jeg kunne få en demomodel!
Ja, tak! den manglede så halvdelen, så mail afsted!
blev kontaktet få min. efter! send foto af modtaget, dagen efter fik jeg det manglende! Super
Service helt i toppen!
Købte et hjulsæt til Makita 18v græstrimmer hos DK.Trimmer for 2mdr siden.
Udmærket kvalitet til prisen, hurtig levering, og let at samle.
Uheldigvis rystede en af skruerne løs, og forsvandt i græsset.
DK.Trimmer tilbød straks at sende et nyt sæt skruer - og det uden beregning! Se det kalder jeg fin service🤗
Good price and quality
Good price and quality. Nothing to complain about.
Super deal og hurtig levering
God webshop
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. God vejledning. Godt produkt
Top kundeservice
Top kundeservice
Efter at jeg skrev en anmeldelse af mit køb, gik der ikke mere en dag så var der svaret og reageret på min henvendelse.
Dejligt at en virksomhed tager henvendelser seriøst.
Bestilt søndag leveret tirsdag 👍👍
levering til tiden :-)
Det spiller bare
Hurtig levering og virkelig godt produkt. Købte benzin modellen og den spiller bare. Har fjernet MEGET ukrudt og mos på over 50kvm fliser.
Metal børsten bliver selvfølgelig slidt op, men det kan sagtens svare sig i forhold til tid og kræfter brugt.
Kan klart anbefales.
Lees meer over geverifieerde reviews.