Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt Levering er supper hurtigt jeg fik mine vare inden for 2 dage ovenikøbet midt i julepost travlheden Hvis man skriver til dem om et spørgsmål er de altid behjælpelige og hurtige til at... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad nu vær når du handler i netto blir du så ogdå chiksneret med om du var tilfreds I spørg om jeg er tilfreds med handlen inden jeg overhovede modtager mine vare det gør i som standard? Det er bare... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle bruge en pålidelig manuel blodtryksmåler og jeg valgte, at købe den på Doctorbags.dk. Jeg har ikke fortrudt det, fordi leveringen var lynhurtig og kundeservicen meget venlig.

Bedrijfsgegevens

1. Medische benodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

Høj kvalitet lægetasker, sygeplejetasker, akuttasker og lægeudstyr

4,3

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,3

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tasken var tom og kan købes for 30,-…

Tasken var tom og kan købes for 30,- dkr. på Temu. Føler mig snydt så vandet driver. Og handler aldrig der igen

14 april 2026

Kære Flemming

Mange tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med tasken.
På vores hjemmeside er det muligt at bestille tasken med eller uden indhold. Jeg kan se, at du bestilte tasken uden indhold.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sælger kun europæiske topmærker. Vi importerer ikke fra Kina. Vores tasker bruges i offentlige og private sektorer, herunder hospitaler, lægeklinikker, beredskab og ambulancetjenester som f.eks. Falck.

Jeg kan se, at den taske, du har bestilt, er produceret af det spanske Elite Bags og blandt de mest anerkendte mærker inden for europæisk redningstjeneste.

Hos os har du 2 års garanti og 14 dages returret.

Du skal ikke bekymre dig om taskens kvalitet. Vi tilbyder prisgaranti, og jeg kan forsikre dig om, at du ikke kan matche prisen for den samme taske på andre danske webshops.
Vi håber at få dig som kunde igen :)

Josefine fra kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt levering og produkter med…

Hurtigt levering og produkter med otoskop og oximeter virker som forventet med gode kvaliteter

2 april 2026

Kære Jennifer,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget taknemlige og glade for at du handlede hos os:)

Kundeserivce hos Doctorbags.dk

Super godt

Super godt

Hvis man skriver til dem om et spørgsmål er de altid behjælpelige og hurtige til at svare

29 december 2025

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet, bare en almindelig taske med velcro strips. Ikke til sygepleje/ sygeplejerske arbejdes redskaber.

8 september 2025

Kære Merete

Mange tak for din feedback!
Jeg kan se, at du har bestilt en Jumble førstehjælpstaske som er en kompakt førstehjælpstaske og ikke en traditionel sygeplejetaske.

Med hensyn til kvalitet skal du ikke bekymre dig om det. Jumble førstehjælpstasken er en populær model fremstillet af spanske Elite Bags og solgt til hundredvis af kunder, især til kommuner og plejehjem.

Du har 2 års garanti på tasken, og du kan altid returnere den, hvis der opstår kvalitetsproblemer med tasken.

Du kan læse mere om din returret samt reklamationsret på vores hjemmeside.
Jeg håber, at dette har afklaret din bekymring. Du er altid velkommen til at skrive til vores kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig :)

Kundeservice hos Doctor Bags

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

The picture of the bag indicates a…

The picture of the bag indicates a fully equipped bag, and the text also, but it only contains a small pack of different wound dressings. Remember to read everything about the bag before purchasing.

22 mei 2025

Kære Eva
Mange tak for din feedback!
Jeg kan se, at du har valgt en akuttaske light samt genopfyldningspakke DIN 13157.
På produktsiden er der også linket til DIN 13157 hvor du kan læse hvad indeholder denne førstehjælpspakke.

Både DIN 13157 og DIN 13169 er tyske standarder for førstehjælpsindhold og anvendes også bredt i Danmark. Vi har ikke selv designet indholdet. På webshop har du har også mulighded for at bestille individuelle førstehjælpsartikler efter eget behov.
Vi beklager ulejligheden og håber at vinde dig tilbage som en tilfreds kunde :)

Godt produkt

Godt produkt. Beskrivelse passer til det modtagne.
Leveret på få dage uden problemer.
Jeg kan godt anbefale Doctor Bags 🙂

9 september 2024

Kære Gitte,

Doctor Bags

Lees meer over geverifieerde reviews.