Dolfi1920 Reviews

5.672
TrustScore 4 uit 5

4,2

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn schademelding! Koffer kwam beschadigd van de bagageband. Er zat een gat in dat niet meer gerepareerd kon worden. Binnen een week na thuiskomst een nieuwe ko... Toon meer

Vorige zomer was er na een vlucht een wiel van mijn Rimowa koffer (aluminium - 'built to last a life time') afgebroken. Dolfi verklaarde mijn koffer 'onherstelbaar' & ik moest verzendkosten betalen om... Toon meer

Koffer beschadigd van de bagageband gekomen. Klacht ingediend op luchthaven. Instructies gevolgd van Dolfi (per mail) en alles verliep goed. Iets meer dan 1 maand later nieuwe koffer gekregen, zelfde... Toon meer

Rimowa koffer was zwaar beschadigd. Wiel afgebroken en ingescheurd, flink gedeukt en ontzet. Koffer werd opgehaald door Dolfi1920 en ik had niet verwacht dat het nog reparabel zou zijn. Het tegende... Toon meer

1. Verliesregelaar
  2. Koffer- en tassenwinkel
  3. Lederwarenwinkel
  4. Tassen en koffers reparatieservice
  5. Reisartikelenwinkel

Dolfi1920 ist das weltweit führende Unternehmen für die Regulierung von Gepäckschäden, die während einer Flugreise entstehen. Rund 100 Airlines auf der ganzen Welt vertrauen unserem Service. Zusätzlich gehören Garantiereparaturen, After Sales Management und Privatreparaturen zu unserem Portfolio.

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(5.672)

2.113 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloze service

Bagage beschadigd. Kan gebeuren.
Via Dolfi een tegoed van 130 euro gekregen. Gelijk een nieuw koffer besteld. Levertijd zou 4 tot 10 werkdagen zijn. Na 10 werkdagen een mail gestuurd. Na 3 dagen reactie zou binnen ongeveer 7 dagen worden geleverd. Inmiddels 12 dagen verder nog steeds geen koffer.

Update 1-7:
De gewenste kleur zou niet op voorraad zijn. Daarom kon ik kiezen tussen petrol en champagne. Uiteindelijk dan maar voor petrol gekozen. Vandaag is het koffer bezorgd alleen heb ik de kleur champagne gekregen.

Update 4-8:
Nadat de verkeerde kleur was geleverd was ik het zat en heb ik bij Paypal een claim neergelegd. Deze claim is in mijn voordeel beslist en ik heb mijn geld terug gekregen. Dit vond Dolfi natuurlijk niet leuk en daardoor blijven ze nu om geld zeuren. Bij Paypal navraag gedaan wat ik er nu mee moet maar omdat de claim in mijn voordeel beslist is hoef ik niet meer te betalen en hoef ik het koffer niet terug te sturen.

MIJN ADVIES AAN IEDEREEN DIE MET DEZE FIRMA TE MAKEN KRIJGT:
1 BETAAL MET PAYPAL.
2 INDIEN ER PROBLEMEN CLAIM JE GELD TERUG.

29 mei 2024

Dear passenger,

thank you for taking the time to report your experience with our service to us. Your feedback is very important to us.

We are very sorry to hear that you were not satisfied with our service. We will work hard to make improvements so that all customers are completely satisfied.

Unfortunately, we are currently experiencing some delivery delays with the model you ordered. We can offer you the same model from our stock in alternative colors. Please see your emails for details.

beschadigde bagage na vliegreis

In het begin liep alles mis, vele mails en wachten, bestelde koffers uiteindelijk niet meer voorradig...alternatief aangeboden en akkoord gegaan. Beide koffers, na zevental weken toch ontvangen. Een medewerker nl Stefanie Franek stond me wel steeds te woord na toegestuurde mails en zorgde er voor dat het toch in orde is gekomen. bedankt.

8 mei 2024

Beste passagier,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring met onze service. Uw feedback is erg belangrijk voor ons.

Bedankt dat u ons de kans geeft om het proces naar uw tevredenheid af te ronden. We willen ons nogmaals verontschuldigen voor de vertraging.

Hartelijk dank

Met vriendelijke groet

Stefanie

Een dure koffer besteld, nooit ontvangen ...

Nadat mijn koffer beschadigd terug was gekomen van een vlucht door Brussels airlines, werd ik door Brussels airlines doorgestuurd naar Dolfi1920. Het bedrijf waar Brussels airlines mee samenwerkt om alle afhandelingen te doen rond beschadigde koffers.
Dolfi1920 liet weten voor € 60 tussen te komen in kosten n.a.v. mijn beschadigde koffer. Het bedrag zou echter niet gestort worden. Het was vrij te spenderen in hun webshop. Ik investeerde in een goede koffer en betaalde boven de € 60 nog € 289 extra. Op hun webshop werd vermeld dat de verzendingstijd 3-5 werkdagen bedroeg. Ik bestelde de koffer op 17 april 2024. Tot op vandaag heb ik nog steeds geen koffer ontvangen. Ik heb hen al herhaaldelijk gemaild om te informeren naar de stand van zaken. Dolfi1920 geeft aan de koffer nog niet te hebben ontvangen van hun leverancier, dat ze ermee bezig zijn, ... Op 27 mei 2024 liet ik weten af te zien van de aankoop en vroeg ik om het bedrag nl. € 60 + 289 terug te betalen, zonder gevolg...
Twee maanden na besteldatum heb ik de koffer nog steeds niet ontvangen of mijn geld ontvangen. Ik heb ook Brussels airlines gecontacteerd om hen op de hoogte te brengen van de aanpak van hun partner Dolfi1920. Ik heb hen ook gevraagd Dolfi1920 te contacteren zodat er spoed komt in de zaak. Jammer genoeg moet ik vaststellen dat Brussels airlines hier geen rol in opneemt en haar klanten eveneens in de steek laat. Ze zouden de € 60 alvast terug betalen, wat nog steeds niet is gebeurd.

Ik heb het gevoel dat Dolfi1920 hun intenties niet correct en fair zijn. Zal ik de koffer ooit ontvangen?
Ook ben ik oprecht ongoocheld in Brussels airlines.

20 juni 2024

Dear passenger,

Unfortunately, we cannot influence the delivery times of the manufacturers. We would still like to apologize for the delay. Since you did not wish to wait for the delivery your case has been forwarded to the airline for finalization. Unfortunately, we are not allowed to execute any refunds for this airline.

The additional payment you made has been refunded to you.

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf.
In eerste instantie aangegeven dat ik zsm een nieuwe koffer nodig heb, omdat ik in dezelfde maand nog op vakantie ga. Sturen ze me 1 week later een koffer op, is het de verkeerde, dan wat ik had gekozen... dus ik hun opnieuw contacten en toen al aangegeven dat een ruil niet te halen valt binnen het termijn. Nou zij toch niet meedenkend herhalen dat de verkeerde eerst retour moet voordat er een nieuwe gestuurd kan worden. Dus wij een afspraak maken (lees tussen 8:00-18:00 uur) voor het ophalen. Komt er niemand opdagen.... de volgende dag opnieuw contact gehad, geven ze aan dat het alsnog eerst retour moet. Weer een nieuwe afspraak. Nu 2 dagen voor mijn vakantie opnieuw contact gehad, geven ze aan 'nou denk dat we het niet voor uw vakantie zullen halen'..... Dus sturen ze de claim nu terug naar sunexpress wat binnen 30 dagen opgepakt zal worden..... oftewel voor niets 1 maand gezeur gehad, niets ermee bereikt. en heb nu ook geen koffer... Daarnaast alleen tijdens kantoortijden bereikbaar en niet in het weekend. Wat alleen maar voor meer vertraging heeft gezorgd.

19 april 2024

Dear passenger,

thank you for your feedback.

We are very sorry to hear this and want to apologize for any inconvenience you might have experienced.

Your complaint has been forwarded to the responsible department and they will contact you shortly.

Alles gaat hier mis

Alles gaat hier mis
# kastje naar de muur
Wacht op nieuwe koffer sinds begin febr.
Maar koffers zijn zo duur op hun assortiment dat ik geen zelfde grootte koffer kan kiezen ( alleen met BIJBETALEN) mooi verdienmodel!
Nu steeds wachten tot bedrag van originele koffer vergoed wordt...
100 mailtjes telefoontjes verder
Zonder resultaat...nog nooit zo'n slechte afwikkeling meegemaakt
Onze nieuwe koffer is in 1e reis met deze koffer defect geraakt door unites airlines maar dolfi1920 is bedrijf dat t ( niet) afwikkelt..

12 april 2024

eachte passagier,

Het spijt ons zeer dat u niet tevreden was met onze service. We zullen er hard aan werken om verbeteringen aan te brengen zodat alle klanten volledig tevreden zijn.

We bekijken uw zaak graag opnieuw. Laat ons weten wat uw verwerkingsnummer is of stuur ons direct een bericht naar feedback@dolfi1920.de .

Team Dolfi1920

Vandaag eindelijk mijn reiskoffer…

Vandaag eindelijk mijn reiskoffer gekregen na nogmaals een 3-tal telefoontjes en enkele mails te hebben gestuurd en in het laatste mailtje gevraagd hoe het zat, of ze bereid waren om het bedrag van mijn betaalde koffer terug te storten alsook het bedrag te betalen van een nieuwe koffer die ik kortelings nodig heb om op reis te kunnen gaan die ik dan zelf zou gaan kopen,dan is uiteindelijk alles nog goed gekomen maar liever geen schade bij een reis want het was een lijdensweg om het opgelost te krijgen

8 februari 2024

Geachte passagier,

We zijn blij te horen dat u de nieuwe bagage heeft ontvangen en wensen u er een goede reis mee.

Hartelijk dank

SCHANDE

SCHANDE, trekt gewoon op niks, snap niet dat SN Brussels daar mee verder blijft werken. Mails sturen kunnen ze goed maar iets oplossen !!!!!!!!!! 2 maal telefonisch contact gehad, de 2 maal hebben ze het geweten jammer voor de mensen aan de andere kant van de lijn. Kort weg een POKKE BEDRIJF.

11 december 2023

Slecht

Niet te vertrouwen.
Begin leek het goed te gaan. Onze koffer was stuk gegaan, we kregen een bon van 100 euro om op hun site een nieuwe koffer uit te kiezen. Dit gedaan, kregen we ook nog een extra link waar we goedkopere koffers op konden kopen. Hier maakten we gebruik van. Enkele weken/maanden later krijgen we te horen dat we een koffer teveel hebben gekregen, ondanks ervoor betaald!!
We kregen de optie of 1 koffer terug brengen of er extra voor betalen. Na tientallen mails wilden ze ons niet geloven dat wij niets fout hadden gedaan, dan hebben we ervoor gekozen om toch maar te betalen. Na akkoord geen enkel contact of extra informatie mee gekregen van Dolfi en pas 6 MAANDEN LATER krijgen we de factuur van extra betaling die moet gebeuren...

Zeer slechte service. Wij willen er niet meer mee samen werken.

4 december 2023

Geen reactie-!!!!

In juni is mijn kinderwagen beschadigd, op Schiphol dit meteen aangegeven, na 4 emails 1 reactie ontvangen 2 maanden later wat nergens opslaat ik stuurde schadeformulier op vragen ze opnieuw een schadeformulier volgens mij lezen ze mijn emails niet ze houden je aan de lijntje en ze reageren niet op mijn mails, ….. bedrijf!!!!!! Heel jammer van de vliegmaatschappijen die samen werken met zo een bedrijf!!

6 juni 2023

Koffers beschadigd bij Austrian Airlines

Koffers beschadigd bij Austrian.
Ik kreeg een voucher en kon een koffer uitzoeken.
De koffers zijn heel duur dus moest nog extra betalen om een koffer te krijgen.
Uiteindelijk na 2 weken kreeg ik een hele andere koffer.
Mailen heeft weinig zin.
Slechte service !!! ook van Austrian Airlines dus

26 september 2023

Oplichters !!!!!

27 juli werd mijn baggage op de vliegveld in Warschau beschadigd. Ik heb gelijk een klacht ingediend. Daar heb ik een informatie gekregen hoe ik via dolfi website een nieuwe koffer met een korting kan bestellen. Op 8 augustus heb ik mijn bestelling geplaatst. Het zou 3-5 werkdagen duren. Tot nu toe niks ontvangen of gehoord. Ook geen antwoord voor mijn emails. Dolfi1920 wat een oplichters!!!!!

8 augustus 2023

Tevreden !

Bij aankomst op onze vakantiebestemming was er 1 van de 4 wielen verdwenen van onze Samsonitekoffer. Aangifte gedaan op de luchthaven, papieren ontvangen om dit in te dienen bij Dolfi binnen de 14 dagen via hun website. Al het nodige ingediend, direct antwoord en even later een e-mail om een dag af te spreken om de valies éénmaal thuis op te halen. De ophaling gebeurde zoals afgesproken en na één week de koffer hersteld ontvangen. Voor ons is dus alles goed verlopen en geregeld enkel via e-mail.

30 augustus 2023

Waardeloos bedrijf

Na een kapotte koffer op het vliegveld, verplicht om via Dolfi1920 een nieuwe koffer te bestellen. 2 maanden gewacht op de bestelde koffer die volgens hen, al weken lang, snel geleverd zou worden. Na 2 maanden bericht ontvangen dat de koffer ineens niet meer geleverd kon worden en dat we een andere koffer moesten bestellen. Deze zou binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden ivm onze aanstaande vakantie. Helaas op deze koffer ook 5 weken moeten wachten en daardoor een koffer moeten lenen van iemand anders. Waardeloos bedrijf en trage reacties door de klantenservice.

4 mei 2023

Wat een ellende dolfi1920!

Wat een bedrijf..dure Rimowa koffers te oud om te maken ( zeggen ze) twee vouchers ontvangen. Onder protest vervangende koffers besteld ( levertijd 10 dagen) nee dus een na 2 maanden geleverd, 2e na 3 maanden…maar verkeerde..en ja uiteindelijk de goede geleverd gekregen na vele mailtjes en telefoontjes..ik snap niet dat luchtvaartmaatschappijen met dit bedrijf in zee gaan!

18 augustus 2023

Het gaat niet zo snel helaas.

Alles wat hier wordt beschreven klopt. Al 3 maanden ben ik bezig om vergoeding te krijgen voor mijn beschadigde koffers. twee van mijn koffers waren beschadigd. Ik heb een claim ingediend. Ik had een Samsonite cabin koffer en een andere koffer van 100 euro welke nog 1 dag oud was. Voor beide koffers hebben ze een bedrag van 183 euro als vergoeding berekend. Ik heb een extra betaling gedaan van 35 euro. voor een Samsonite cabin koffer. Ik kreeg vandaag 13-7-2023 een hele andere koffer thuis gestuurd. Het is ten eerste niet wat ik heb besteld. Ze hebben een grote koffer van de merk PSNGR gestuurd.

Ik heb ze een mail gestuurd en heb vandaag 18-7-2023 de juiste koffer binnen. Super blij natuurlijk na het lange wachten en het heen en weer schrijven. Nu heb ik 2 koffers.. dus moet nu weer met ze in contact van wat ik met de eerste koffer moet gaan doen.

Uiteindelijk heb ik toch een vergoeding voor de beschadigde koffers ontvangen.
yeaahh..

13 juli 2023

Goede afhandeling, wel slecht (niet) bereikbaar

Twee koffers beschadigd. Via internet was het makkelijk om de schade te melden. Je hoort daarna niets. Geprobeerd contact te leggen via telefoon en e-mail, maar helaas zijn ze dan niet te bereiken. Nu kleine twee maanden later twee koffers nieuwe koffers gekregen. We moeten zeggen ze hebben kun best gedaan met uitzoeken. De koffers qua kleur komt in de buurt van onze beschadigde.

11 juli 2023