Dolfi1920 Reviews

5.675
TrustScore 4 uit 5

4,2

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn schademelding! Koffer kwam beschadigd van de bagageband. Er zat een gat in dat niet meer gerepareerd kon worden. Binnen een week na thuiskomst een nieuwe ko... Toon meer

Vorige zomer was er na een vlucht een wiel van mijn Rimowa koffer (aluminium - 'built to last a life time') afgebroken. Dolfi verklaarde mijn koffer 'onherstelbaar' & ik moest verzendkosten betalen om... Toon meer

Rimowa koffer was zwaar beschadigd. Wiel afgebroken en ingescheurd, flink gedeukt en ontzet. Koffer werd opgehaald door Dolfi1920 en ik had niet verwacht dat het nog reparabel zou zijn. Het tegende... Toon meer

1. Verliesregelaar
  2. Koffer- en tassenwinkel
  3. Lederwarenwinkel
  4. Tassen en koffers reparatieservice
  5. Reisartikelenwinkel

Dolfi1920 ist das weltweit führende Unternehmen für die Regulierung von Gepäckschäden, die während einer Flugreise entstehen. Rund 100 Airlines auf der ganzen Welt vertrauen unserem Service. Zusätzlich gehören Garantiereparaturen, After Sales Management und Privatreparaturen zu unserem Portfolio.

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(5.675)

2.113 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles verlopen zoals aangekondigd

Koffer beschadigd van de bagageband gekomen. Klacht ingediend op luchthaven. Instructies gevolgd van Dolfi (per mail) en alles verliep goed. Iets meer dan 1 maand later nieuwe koffer gekregen, zelfde merk en formaat. Heb een klein beetje moeten bijleggen, maar niet meer dan de inflatie van afgelopen jaren. Mijn enigste zorg waren in feite de negatieve reviews. Niks van ondervonden dus.

7 juli 2023

Waardeloos

Waardeloos. Koffer beschadigd door Lufthansa. Doorgestuurd naar Dolfi (Rare naam. Wie noemt zich naar een WO2 misdadiger) Sinds februari van kastje naar de muur gestuurd. Het is nu juni. Wel 10 emails gestuurd en steeds dezelfde aanvullende vragen. Weer dezelfde foto's opsturen, weer dezelfde details opsommen. Lijkt wel of ze daar bewust alles rekken om je te ontmoedigen en dat je het uiteindelijk laat zitten. Is wel aangeboden om in hun shop met korting een vervangende koffer te kopen. Maar die zijn incl korting nog zo duur dat het 2x de prijs van mijn aangegeven koffer is. Meest recente email antwoord is dat management nu beslist of ik de kosten vergoed krijg. Want ik had uiteindelijk een niet zo nette mail gestuurd of ik nu eens uitsluitsel kreeg en daarmee word ik de les gelezen. Dat heeft t geblokkeerd. Misschien na 10 emails niet professioneel van mij maar zeker niet van Dolfi. Om mij daarmee 'terug te pakken'.

Overigens hoorde ik van een aantal reizigers hetzelfde. En dat het bekend is dat de goede reviews van 1 IP adres komen...

Lufthansa doet overigens ook niets met de klacht. Die verwijzen door naar Dolfi. Wel handig dat daarmee n slechte naam voorkomen wordt. Makkelijk afgekocht/ afgeschoven.

3 juni 2023

Is top

Was een beetje bang wegens de slechte recensies MAAR IK BEN ZEER TEVREDEN AL NA EEN WEEK MIJN NIEUWE KOFFER GELEVERD DIE IK ZELF MOCHT UITKIEZEN

4 mei 2023

Niet te vertrouwen bedrijf oplichting!!!!!!!!!!

Op 28/11/2022 mijn bagage niet aangekomen op bestemming in Polen. s'nachts om 02:00 is hij geleverd, slot open gebroken en inhoud van de valies helemaal overhoop. Klacht ingediend. verschillende emails om dat er telkens documenten ontbraken die ik reeds door gemaild had om dan op 15/02/23 een mail te krijgen dat ik 153€ klaar ligt om een nieuwe bagage te bestellen uit een lijst die veel te duur is. uiteindelijk bestel ik een Golfzak voor mijn zoon en leg ik nog eens 106€ op het tegoed bedrag. op 5/03/23 krijg ik een email dat ze de bestelling zo snel mogelijk gaan afhandelen maar door Corona???? hebben ze vertraging! Ik heb op 17/04/23 gebeld met customer service , de dame ging het in orde maken . op 18/04/23 krijg ik terug een mail dat ze gegevens missen het bagageschadeverslag ! ze hebben wel mijn extra geld al aangenomen. ik schrijf een boze mail terug dat dit dossier al afgehandeld is om dan 24/04/23 terug een mail te krijgen van die dame dat ze een foto wensen van het schade verslag!!!!! een schande is het, een bende oplichters!!!!

25 april 2023

Is pure oplichting

Is pure oplichting. Op de luchthaven aan hun bali aangifte gedaan bij aankomst. Met hen getelefoneerd, niemand die een andere taal spreekt dan Engels.....vinden niets terug van aangifte. Nieuwe aangifte me foto's moeten maken. Koffer werd opgehaald voor herstelling. Na enige tijd bericht dat koffer niet door hen kan hersteld worden. Bieden je een schadebedrag aan of koffer wordt terug gestuurd tegen een hoge prijs. Geen geld....voor het bedrag dat ze je voorstellen moet je dan bij hen een nieuwe koffer kopen . Koffers bij hen veel duurder dan elders. Onze koffer kost bij hen meer dan 400 EUR.....krijgen een voucher van enkele tientallen EUR om dan bij hen iets te kopen. Gewoon oplichting. Volgens mij herstellen zij niets, en zijn ze gewoon een webwinkel waar de luchtvaartmaatschappij een contract mee heeft

11 december 2022

Nog geen stap verder

Sinds midden september aan het mailen. Na meerdere weken eindelijk een lijst (met ongezien hoge prijzen) gekregen terwijl het bedrag dat ik kreeg ter vervanging van mijn splinternieuwe bagage miniem was, spoedig eentje uitgekozen maar daarna opnieuw vertrokken voor wekenlang 'geen respons'. Eens uiteindelijk begin februari een factuur te hebben ontvangen (wat zij uiteraard wel in hun voordeel dringend vonden) onmiddellijk betaald. Pakket zou 10/02 via GLS vertrekken en binnen 3 werkdagen geleverd. Sinds vorige week alweer geen reactie op mails en geen pakket ontvangen...

2 maart 2023

Ondergrondse Service

Wat een slechte Service: op 3 Oktober werd mij bagage zwaar beschadigd. Sindsdien probeer ik steeds weer een zinnig antwoord te krijgen, maar op emails of telefoontjes wordt maar sporadisch gereageerd. Als je al een reactie krijgt, slaat deze nergens op en word je aan het lijntje gehouden. Enfin: koffer kapot, bijbetaling voor nieuwe koffer beschouw ik maar als afschrijving. Vreemd dat airlines met zulke onserieuze partijen werken. het wordt mij zo wel heel duidelijk gemaakt dat niet ik de klant ben, maar de airline.

9 november 2022

Als je je geld kwijt wilt, ga naar Dolfi1920

Onze koffer beschadigd getrokken op vliegveld. Gelijk een melding van gemaakt.
Naar de webshop een koffer uitgekozen en het verschil betaald.
Na 3 weken dat ik geen koffer heb gezien de ServiceDesk gebeld. Ik werd beloofd dat ik de koffer binnen een week zal ontvangen.
Na ruim 3 weken zonder enige sporen van een koffer nog eens gebeld. Dit keer kreeg ik niemand aan de lijn na een uur wachten.
In tussen ben ik ruim anderhalf maand verder en nog steeds geen koffer ontvangen.
Ik ben er nu van overtuigd dat ik ben opgelicht. Dat een vliegmaatschappij meedoet aan zo'n oplichtingspraktijk verbaasd me.

23 juni 2022

Schandalig bedrijf. Oplichters!!!!!

In maart 2022 terug gekomen van mijn vakantie. Bij aankomst waren er 3 koffers goed beschadigd. Van dolfi 1920 toen een voucher gekregen. Wel moest ik bij elke koffer bij betalen maar dat was prima. Ik heb toen een bestelling geplaatst. Deze is geannuleerd omdat het niet op voorraad was. Terwijl op de website staat dat het leverbaar is. Nogmaals een bestelling geplaatst en ook deze is geannuleerd. En weer niet op voorraad maar ondertussen op website nog steeds te bestellen. Derde maal zijn ze met een andere voorstel gekomen. Hiermee akkoord gegaan en zou 14 dagen later de koffer set ontvangen. En tot de dag van vandaag geen enkele koffer ontvangen. Ondertussen willen ze mijn bijbetaling ook niet terug storten. Dus en geen koffers en geen geld. Waardeloos dit!!!! Dat zoiets mogelijk is. verdere stappen zijn natuurlijk genomen.

22 juni 2022

De schademelding

De schademelding, behandeling en levering van de nieuwe koffers duurde in totaal 7 dagen!! Bedankt voor de snelle behandeling en levering!!

16 september 2021

NIET TEVREDEN! Na 9 weken nog altijd aan het wachten…

Op 24 juni 2021 thuis gekomen met een valies die stuk is! Op 25 juni 2021 heb ik onmiddellijk een andere gekozen MITS OPLEG! Op 15 juli 2021 krijg ik pas een mail dat de gekozen valies niet meer in stock is, en dat ik een andere moet kiezen. Ik kies dezelfde valies maar dan in een andere kleur. Op 12 augustus stuur ik een mail dat ik de nieuwe valies de laatste week van augustus nodig heb omdat ik terug op vakantie vertrek. GEEN reactie! Nu zijn we 28 augustus 2021 en nog steeds geen antwoord en ook geen valies!! Op de website kan je zien dat ze het binnen de 14 dagen afhandelen… 🤔 We zijn nu 9 !!! Weken later zonder antwoord op mijn mail, en zonder valies!! 👎 Ik HOOP dat deze asap geleverd wordt! Katrien

28 augustus 2021

Brux Sn

Op 10/03/2020 geland met een kapotte valies. Aangifte gedaan en twee weken later hebben we thuis een nieuwe valies ontvangen!
Dank en proficiat!

16 april 2020

Oplichters!

Een bedrijf dat heel goed weet om mensen zo lang mogelijk aan het lijntje te houden zodat ze gaan opgeven. Ondertussen al 6 weken verder en nog niets concreets vernomen door Dolfi 1920. Ze ontwijken je vragen en laten je onnodig extra kosten maken in de hoop dat je se moed opgeeft. Ik ga hier een juridische zaak van maken!

22 november 2019

Zeer snelle ,goede service, top

Op 5 oktober thuis gekomen met beschadigde bagage. Dit direct per mail( baggadgetag + boardingpas+ foto's bagage ) doorgegeven. Daarna verliep alles zeer snel en efficiënt. Nu heb ik net ( 17 -10 ) per koerier een splinternieuwe trolly mogen ontvangen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Wat een goede service en vriendelijke klantenservice.

M Bakker

17 oktober 2019

Slechtste wat ik ooit gehoord

Slechtste wat ik ooit gehoord. Bij qatar Airways gevlogen en mijn dure metale bagage kapot gemaakt. Nu dolfi1920 zeg dat mijn bagage wat ik gekocht in mai 2018 waard niet als in bon 400 maar wel 120. Daarom gestuurd naar mij koffer van 81 euro. Ik en mijn jurist maak een verklaring

2 mei 2019
Reviews in alle talen tonen. (5.675 reviews)