Jeg kan på ingen måde anbefale stedet. Priserne i butikken er markant højere end i deres egne reklamer for præcis de samme varer. Jeg har haft fire aftaler, og de er ikke mødt op én eneste gang. Ej... Toon meer
Jeg bestilte cenova sildebens laminatgulv til stuen og det spiller bare! Sindssyg kvalitet til en virkelig god pris! Det kan virkelig anbefales hvis du vil have et slidstærkt kvalitets gulv for næste... Toon meer
Havde super dialog med Adam hos DoorHouse. Først afdækning om deres produkt var tilsvarende det gulv vi allerede havde, herefter meget fint service med godt tilbud og hurtig levering. Har ikke opl... Toon meer
- Bouwmaterialenwinkel
- Vloerenwinkel
- Houthandel
- Verfwinkel
- Gereedschapwinkel
- Hout/parket/laminaat leverancier
DoorHouse er et dansk byggemarked, der tilbyder et udvalg af laminatgulve, værktøj, maling, trævarer og andre relaterede produkter til både private og erhvervskunder. Virksomheden fokuserer på at levere høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.
Hvissingevej 118, 2600, Glostrup, Denemarken
- +4543641488
- info@doorhouse.dk
- doorhouse.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hvor tilfreds jeg er med varen kan jeg…
Jeg tillader mig at omskrive anmeldelsen af door house hvor jeg bestilte online produkter, jeg havde ikke modtaget produktet og blev i tvivl om firmaet da jeg ikke fik en mail om at det f.eks kunne være i restordre, men det viste sig at de rent faktisk havde prøvet flere gange at få fat i mig telefonisk for at fortælle at varen ville være forsinket. Jeg modtog da også varen dagen efter jeg havde talt med dem, og kan det var fine gode varer, og at jeg bestemt gerne vil handle der igen, de var flinke og har fortalt de nu har lavet et system så der bliver fulgt op på hver eneste bestilling, hvilket viser de er et seriøst firma. Jeg er glad for deres personlige henvendelse og håndtering af sagen.
Chrisstine

Antwoord van DoorHouse
Fantastisk service og gode priser!
Jeg købte maling online ved Doorhouse og havde overset noget ved min bestilling, som de var så søde at ringe og gøre mig opmærksom på, og fik den bedste service jeg længe har oplevet og tilmed super hurtig levering lige til døren.
Virkelig en god oplevelse og samtidig virkelig gode priser på kvalitetsmaling.
Den bedste anbefaling herfra.

Service i høj kvalitet
Service i høj kvalitet, efter en grundig vejledning fik jeg købte de fineste fliser til mit badeværelse :-) Kan klart anbefalde at man køre forbi doorhouse hvis man skal lave badeværelse

Antwoord van DoorHouse
Fik bestilt mine metro fliser hos…
Fik bestilt mine metro fliser hos DoorHouse. De hjalp mig også med at sætte fliserne op. Super service og smukt resultat!

Nej tak.
Respekterer ikke et "Nej Tak til Reklamer skilt".
Ingen anelse om hvordan deres service er, men det er nok til at jeg fravælger dem i fremtiden.

Antwoord van DoorHouse
Fantastisk service hos Doorhouse!
Altid en fornøjelse at handle hos Doorhouse. At komme i kontakt med dem var uden problem - brugte både deres facebook side samt telefon opkald. Fik den rådgivning jeg havde brug for ifm. maling af min nye bolig - ikke sidste gang jeg gøre brug for af. De varmeste anbefalinger herfra <3