Mooie ruime en vooral schone appartementen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En de locatie van dit resort is fantastisch gelegen. Lekker centraal om Limburg, België en Duitsland te bezoeken. G... Toon meer
Ons Appartement was brandschoon. Voldeed aan alle verwachtingen. Ontvangst was vriendelijk. Eten op het park was goed. Locatie perfect. Ik kan het iedereen aanraden. Nadeel: geen informatie waa... Toon meer
We zouden een rustig weekend boeken, maar zitten op een lawaaiig feestpark. Harde muziek en gillende twintigers maken het lekker buiten zitten onmogelijk. In de welkomstbrief staat duidelijk dat ve... Toon meer
- #17 van de 19 beste bedrijven in Vakantiewoningverhuur
- #7 van de 9 beste bedrijven in Hotel
- #8 van de 9 beste bedrijven in Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen
Dicht bij het bruisende centrum van Maastricht en in het prachtige heuvellandschap vind je Dormio Resort Maastricht. Op Dormio Resort Maastricht kun je genieten van uitgebreide faciliteiten. Zo vind je op ons resort een bakkerij, een streekwinkel en de foodtruck van Dousberg Snack. Bij ’t Proeflokaal Eten kun je terecht voor heerlijke gerechten en op het terras voor de lekkerste drankjes. Neem een duik in het zwembad, bezoek het spa-wellnesscentrum of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen!
Het Wilhelmus 1, 6216 GK, Maastricht, Limburg, Nederland
- +31850134040
Vraagt klanten om een review
Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dormio Maastricht is een aanrader
Nadeel: geen informatie waar je je vuil moet laten.
moet je zelf de bedden afhalen?
wat moet je doen met je toegangspas.
Zet het in de welkom mail.
recente verassende ervaring
wij zijn in juni ook bij Dormio resorts Maastricht geweest en waren verrast over de locatie, vriendelijkheid en het mooie appartement.
Nu willen we samen met vrienden het nogmaals bezoeken.
Geen rustige gezinsvakantie
Wij hadden ons verblijf juist met een nacht verlengd omdat we zo genoten van de rust en sfeer bij Dormio Maastricht. Op vrijdagmiddag kwamen echter grote groepen voetbalsupporters aan, met veel alcohol en luidruchtigheid. Als gezin met jonge kinderen voelden wij ons hierdoor niet meer prettig en veilig en zijn we vrijdagavond vertrokken.
Na uitgebreid contact met de reserveringsafdeling werd een late check-out als oplossing aangeboden, maar het prijsverschil met de betaalde overnachting wilde Dormio niet terugbetalen en ik moest maar achteraf een klacht indienen.
Dit past wat ons betreft totaal niet bij het luxe en gezinsvriendelijke imago dat Dormio Maastricht uitdraagt. Erg teleurstellend.
aangenaam verrast
Het resort op zich is heel apart geen saaie vakantiehuisjes op een rij maar een wijkje met leuke huizen. Het is er schoon buiten en ook binnen perfect alles is aanwezig en schoon . opgemaakte bedden is een pluspunt. voor herhaling vatbaar.
Fantastisch resort!!!
Graag komen wij terug eind november om de kerstsferen te mogen proeven bij jullie.
De boeking verliep soepel
De boeking verliep soepel. Al vaker op dit park geweest als we naar een concert van Andre Rieu gingen.
Leuk en net park. Ideale uitvalsbasis.
We zouden een rustig weekend boeken
In de welkomstbrief staat duidelijk dat versterkte muziek op dit park niet is toegestaan, maar een telefoontje naar de receptie geeft geen resultaat. De parkwacht komt pas om 20:00, en er wordt tot die tijd niets ondernomen...
Prachtig park
Prachtig park, aardige en kundige medewerkers, goed gevulde winkel met elke morgen vers brood. Leuke bediening overal, ook de bar! Echt een aanrader
Heerlijk verblijf in Maastricht
Mooi resort. Maastricht Perfecte lokatie. Goed uitgerust. Afspraken worden nagekomen. Goed bereikbaar.
Alle faciliteiten aanwezig.
Ruim huis. Alles schoon en heel.
Schoonmaken inbegrepen is fijn.
Mooi huisje
Mooi huisje
Super locatie.
Park is niet heel levendig vandaar 4 sterren anders 5
Een top locatie!
Een top locatie om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende accomodaties. Verder erg mooi en netjes aangelegd. Ook kun je kiezen voor het aantal dagen dat je wilt verblijven. Geen vaste aankomst of vertrekdagen. Kortom een aanrader.
Voor een resort een matige ervaring
Voor een resort een matige ervaring. We hadden gekozen voor een Castellum penthouse van 6 personen met z’n drietjes. Het appartement ziet er netjes uit, maar heeft geen airco (wat hels is tijdens hete dagen) en de bedden zijn een soort trampolines (lees: met vervelende vering) waardoor we niet zo lekker sliepen. Ook is het er extreem gehorig. Je hoort je boven, en onderburen gewoon de hele dag, avond en nacht lopen. Ik geloof dat er geen vloerdemping is. Prima badkamers.
Resort zelf is erg karig. Je hebt een klein zwembad (zonder toezicht!) wat voor de kinderen prima is, maar waar je zelf snel op uitgekeken bent. Verder is er niks te beleven in het park behalve wat eten of een kidsclub (waar onze zoon geen zin had). Er is ook geen mooie natuur om te wandelen. Het is meer een dorp waar je even gaat logeren.
Communicatie vanuit resort was echt bizar slecht. Vooraf gevraagd naar de aanwezigheid van airco ivm hitte en kreeg als antwoord: “nee die is er niet”. Een beetje doorvragen kwam uit op “neem anders zelf een ventilator mee”.
Over het ontbijt bleek ook niks duidelijk. We hadden het bij ons verblijf erbij geboekt met de veronderstelling dat het bij ons huisje werd bezorgd (net zoals in andere resorts). Toen we de ochtend van het ontbijt belden zei de mevrouw “nee nee u heeft gereserveerd in het restaurant voor het buffet”. Oh… lekker duidelijk.
Laatste dag wilden we gaan zwemmen. Stonden we met 10 man voor een gesloten zwembad. Na de receptie te bellen kwam er iemand aan waardoor het zwembad een kwartier of 20 min later open was, wat op de dag van vertrek een beetje zonde is van de tijd.
Prima resort
Prima resort, ruim appartement. Ik was er met 4 pubers. Prima uitvalsbasis na overdag op pad te zijn geweest. Het wordt wel warm in het appartement en geen airco. Dus als het echt heel warm is kan dit een nadeel zijn. Wij hadden een lekkere week met 24gr. Deuren en ramen tegen elkaar open en het was aangenaam binnen. Verbeterpunt is laadfaciliteit voor de auto. Laadt nauwelijks op, te weinig vermogen beschikbaar
Super mooi park met alle faciliteiten
Super mooi park met alle faciliteiten
Een fijne plak om te ontspannen en te…
Een fijne plak om te ontspannen en te genieten. Wij waren er met 8 volwassenen.
Zeer mooi huis met sauna
Zeer mooi huis met sauna. Goede locatie. Je bent zo Maastricht in.
Mooi park en luxe huisjes alleen de…
Mooi park en luxe huisjes alleen de bedden zijn erg slecht heel zacht net of je in een kuil ligt. Zwembad is wat verouderd de folie laat los op de bodem bij de glijbaan . Gegeten bij het restaurant het eten was goed en vriendelijke personeel. Voordeel van park dat het lekker centraal gelegen is je bent zo op de fiets in Maastricht of Tongeren kwa locatie een heel mooi park huis inrichting buiten de bedden om helemaal top .
Prachtige locatie met prachtige villa’s…
Prachtige locatie met prachtige villa’s van alle luxe en gemakken voorzien! Wij zullen zeker vaker boeken bij Dormio Resorts!
vriendelijk personeel aan de telefoon