We zouden een rustig weekend boeken, maar zitten op een lawaaiig feestpark. Harde muziek en gillende twintigers maken het lekker buiten zitten onmogelijk. In de welkomstbrief staat duidelijk dat ve... Toon meer
Een top locatie om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende accomodaties. Verder erg mooi en netjes aangelegd. Ook kun je kiezen voor het aantal dagen dat je wilt verblijven. Geen vaste... Toon meer
Prima resort, ruim appartement. Ik was er met 4 pubers. Prima uitvalsbasis na overdag op pad te zijn geweest. Het wordt wel warm in het appartement en geen airco. Dus als het echt heel warm is kan di... Toon meer
Prachtig park, aardige en kundige medewerkers, goed gevulde winkel met elke morgen vers brood. Leuke bediening overal, ook de bar! Echt een aanrader
- #17 van de 19 beste bedrijven in Vakantiewoningverhuur
- #8 van de 10 beste bedrijven in Hotel
- #8 van de 9 beste bedrijven in Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen
Dicht bij het bruisende centrum van Maastricht en in het prachtige heuvellandschap vind je Dormio Resort Maastricht. Op Dormio Resort Maastricht kun je genieten van uitgebreide faciliteiten. Zo vind je op ons resort een bakkerij, een streekwinkel en de foodtruck van Dousberg Snack. Bij ’t Proeflokaal Eten kun je terecht voor heerlijke gerechten en op het terras voor de lekkerste drankjes. Neem een duik in het zwembad, bezoek het spa-wellnesscentrum of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen!
Het Wilhelmus 1, 6216 GK, Maastricht, Limburg, Nederland
- +31850134040
Vraagt klanten om een review
Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer verzorgd park
Mooi, groot en schoon huis. Zeer verzorgd park en goede service medewerkers. Daarnaast is Maastricht centrum en Zuid-Limburg dichtbij.

Super park
Super park
Nu al 11x geweest!
We mochten verblijven in een accomodatie op de begane grond ivm rolstoel!

Makkelijk en snel geboekt
Makkelijk en snel geboekt. Mooi appartement netjes en schoon. Mooie omgeving. Erg genoten daar.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Site is niet altijd even duidelijk
Site is niet altijd even duidelijk, maar het boeken was makkelijk. Soms ineens het gevoel dat er hele andere huisjes voorbij kwamen als dat we bekeken hadden.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Duidelijke site om in te kunnen boeken
Duidelijke site om in te kunnen boeken. Zie alleen niet staan tot hoe laat je kunt inchecken ?

De boeking verliep prima
De boeking verliep prima. Duidelijke prijsopgave en informatie. Een goed begin van een hopelijk heel aangenaam verblijf!

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Ruim appartement en zeer compleet
Ruim appartement en zeer compleet, parkeren prima, faciliteiten prima en goed gelegen vlakbij Maastricht.

Mooi vakantiepark in (de buurt van) Maastricht
Prachtige vakantiewoningen in een mooie omgeving. Met de auto of de fiets ben je zo in het centrum van Maastricht. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Woningen zijn van alle gemakken voorzien en schoon.

Tevreden
Vriendelijk personeel, mooi ingerichte huisjes alleen jammer dat mensen er niet zo netjes mee omgaan waardoor er overal vlekken ed op de muren zaten. Schoonmaak had wat beter gemogen.

Toplocatie
Het was een prachtig huis.
Niet goedkoop, maar het geld waard.
Het ag er allemaal netjes uit. En het uitzicht was mooi.
Ook de overkapping, waar wij heerlijk hebben gebbqd.
Volop genoten met de kids.
Vierden ons 40 jarig Huwelijksdag daar.
Houden van Maastricht ❤️.

Wij komen zeker terug!
Geweldig mooie omgeving, gezellige huisjes, sfeervolle inrichting. Fijne rustige omgeving. Aardige mensen bij de receptie. Prima voorzieningen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Wij hadden per ongeluk dubbel geboekt…
Wij hadden per ongeluk dubbel geboekt en na melding hiervan werd er meteen 1 geannuleerd en de reeds voldane betaling nog dezelfde dag terug gestort.