1. Softwarebedrijf
  2. Donatiecentrum

Dotatie is niet zomaar een donatietool; wij zijn de moderne fondsenwerving-infrastructuur voor stichtingen, kerken en goede doelen die klaar zijn voor de toekomst. In een wereld waar technologie vaak een barrière vormt voor vrijgevigheid, bouwt Dotatie de brug. Wij geloven dat elke euro die naar een goed doel gaat, moet worden ondersteund door technologie die integer, transparant en vliegensvlug is. De non-profit sector is te lang afhankelijk geweest van verouderde systemen, ondoorzichtige kostenstructuren en complexe administratieve rompslomp. Dotatie doorbreekt dit. Wij bieden een schaalbaar platform dat meegroeit met de ambities van de organisatie: van kleine lokale initiatieven tot landelijke organisaties met een miljoenenomzet. Waarom organisaties voor Dotatie kiezen: Extreme Transparantie: Geen verborgen marges op transactiekosten, geen setup-fees en geen langdurige contracten voor het standaardplan. Wat je ziet is wat je krijgt. Donateursgemak zonder Wachtwoorden: Dankzij onze innovatieve 'magic links' hebben donateurs direct toegang tot hun persoonlijke portaal zonder ooit een wachtwoord te hoeven onthouden. Dit verhoogt de retentie en verlaagt de support-druk. Automatisering die tijd bespaart: Van ANBI-klare jaaroverzichten in PDF tot automatische storneringsafhandeling en periodieke incasso's; wij automatiseren de achterkant zodat organisaties zich kunnen focussen op hun missie. Internationale Kracht: Met ondersteuning voor 5 talen (NL, EN, DE, FR, ES) en volledige integratie met Stripe en Mollie, is Dotatie klaar voor wereldwijde impact. De Transparantie-hub: Wij faciliteren de dialoog tussen organisatie en achterban. Stichtingen kunnen eenvoudig beleidsplannen en jaarverslagen delen in het portaal, waardoor donateurs altijd inzicht hebben in de impact van hun gevecht. Veiligheid en Integriteit Veiligheid is bij ons geen 'extra feature', maar het fundament. Met standaard tweestapsverificatie (2FA) voor teams, dagelijkse backups en een robuuste infrastructuur op enterprise-niveau, zorgen we ervoor dat financiële data en donateursrelaties altijd beschermd zijn. Bij Dotatie werken we niet voor goede doelen, maar met hen. Ons succes is direct gekoppeld aan dat van onze klanten: wij groeien pas als zij groeien. Dat is de eerlijkste vorm van partnership die we kunnen bedenken. Maak doneren weer eenvoudig. Ontdek de kracht van moderne fondsenwerving bij Dotatie.

4,5

Uitstekend

Snel

Snel, prettig, aardig helemaal top. Makkelijk in gebruik.

14 april 2026

Antwoord van Dotatie

Bedankt voor je Review Jordan!

Eenvoudig en makkelijk systeem

Ryon had mij eerst online de mogelijkheden laten zien. Dat zag er al veelbelovend uit. Daarna heeft hij ons persoonlijk meegenomen en zelfs een donatiepagina voor ons gemaakt. Ziet er top uit. Super persoonlijk en super service en binnen een dag geregeld.

Chapeau!

9 april 2026

Bedankt voor je review!

^ Ryon

Het werkt makkelijk en intuïtief

Het werkt makkelijk en intuïtief. Ook de service is goed. Toen er op zondagmiddag een hick-up was, was het binnen een halfuur opgelost. Heel fijn als er mensen zijn die willen doneren aan het goede doel waarvoor je je inzet.

2 januari 2026

Bedankt Leon, mocht er wat zijn staan we altijd klaar om te helpen ^ Ryon

Zo makkelijk donaties ontvangen!

Zo makkelijk! Transparante en fijne samenwerking. Het dashboard ziet er mooi uit, en de tarieven zijn niet te duur.

29 september 2025

Antwoord van Dotatie

Bedankt Thomas voor je review!

Makkelijk en snel te gebruiken

Gebruiksvriendelijke ervaring met Dotatie! Met een snelle koppeling met Mollie, is het zeer makkelijk om een donatiepagina aan te maken. Zeer aan te raden!

26 september 2025

Antwoord van Dotatie

Bedankt en succes met de koekjes!

Ik ben heel blij met de hulp van Ryon…

Ik ben heel blij met de hulp van Ryon bij het opzetten van onze pagina. Hij luisterde goed naar wat we nodig hadden en dacht actief mee in oplossingen. Alles is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en professioneel neergezet. Precies zoals ik het wilde hebben. Echt top service. Snel, duidelijk en betrouwbaar. Aanrader!

Antwoord van Dotatie

Bedankt voor jullie mooie review!

^Ryon van Dotatie

Ryon heeft mij erg goed geholpen met…

Ryon heeft mij erg goed geholpen met een donatie pagina. Het moest duidelijk, eenvoudig en gebruikersvriendelijk zijn, dat heeft hij snel en goed gedaan. Erg tevreden! Dankjewel.

Antwoord van Dotatie

Bedankt voor je mooie review! Mocht er iets zijn weet je ons te vinden!

Goede en snelle service

Ryon zorgt voor een spontane communicatie en een goede en snelle service!

Antwoord van Dotatie

Bedankt voor je review! Mocht er iets zijn, dan weet je ons te vinden :D