Koop nooit bij Douma Amsterdam. Het zijn fraudeurs. De bestelling van een linnen overhemd kwam pas na een maand aan en bleek 100% polyester te zijn. Bellen met Troy Vermeer van de klantenservice gaat... Toon meer
Douma Amsterdam
Wees gewaarschuwd. Ruim 2 maanden later de bestelde artikelen niet ontvangen. De mail wordt beantwoord, ‘Troy’ beantwoord je mails, dat lijkt eerst positief, maar blijkt niets waard. Ronde kat in d... Toon meer
Een typisch gevalletje dropshipping! Als je opgelicht wil worden dan vooral bij Douma bestellen. Lange levering uit China, de maat komt niet overeen en zeker geen linnen stof zoals beweerd wordt, ne... Toon meer
Mensen keken ook naar
Geloof de juichende reacties niet
Geloof de juichende reacties niet. Fake! Ik ga ook aangifte doen. Benieuwd wat dat oplevert.
Niets geleverd gekregen
Niets geleverd gekregen, zelfs een email met de bevestiging van de bestelling. Ordinaire oplichters.
Dit is pure oplichting
Dit is pure oplichting. Er wordt niets geleverd. Je krijgt alleen standaardmailtjes dat er geen track & code is, maar er gebeurd niets. Ik heb inmiddels aangifte van oplichting gedaan en via de bank de gegevens achterhaald. Ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen.
Shirt besteld
Shirt besteld, wat tot op heden niet is aangekomen, en tot mijn grote verbazing komt het uit China! Ik had het wellicht eerst moeten opzoeken (wat ik normaliter doe), maar dit is echt te erg. Ik had ze eerst moeten googlen en dan had ik gezien dat men er slechte ervaringen mee heeft.
Na 2 weken een product uit China
Het duurde 2 weken voordat de bestelling bij me was. Tot mijn verrassing kwam hij linea recta uit China, waardoor ik weer wat minder verbaasd was over de lange levertijd. Het overhemd heeft kennelijk zeer lange tijd in opgevouwen staat verkeerd, want de scherpe vouwen zijn er, ook na koud wassen, nog steeds niet uit. Verder verbaast het me dat er geen label in zit met materiaalinfo en wasvoorschrift. Al met al had ik een degelijker shirt verwacht dan dit Chinese product. Terecht dat er 50% korting van toepassing was.
Vermijd deze oplichters
Nadat je je geld hebt overgemaakt hoor je niets meer.
Oplichterij
Oplichterij
Bestelling nooit ontvangen en geen enkele reactie op mijn mailtjes.
Geld kwijt dus want deze shop is zo fake als maar kan
Oplichters.
Oplichters.. ben er ingetuind. Geen KVK reageren nergens op. Koop hier niet. Foto's op de website zijn gejat van modewinkel Douma uit Zwolle..
Oplichting - Niet bestellen
Pas op met bestellen. Iedereen krijgt dezelfde mail, dat het helaas niet gelukt is om een track&trace code te verkrijgen. Vervolgens vragen ze of je even 15(!) werkdagen wilt wachten voor vervoer. Hij geeft zijn telefoonnummer maar dit bestaat (heel toevallig) uit 9 getallen. Onbereikbaar dus. Dit is waarschijnlijk gewoon een dropshippertje van 15 die een boek van Andrew Tate heeft gekocht, en we hebben gewoon een shirt van 2 euro van Temu besteld. Ik heb een klacht bij Shopify ingediend en eis mijn geld terug.
Update 11-07: Ik heb aangifte gedaan bij politie / meldpunt internetoplichting en kreeg mijn geld teruggestort. Jammer dat dit nodig was. Ik adviseer je om hetzelfde te doen.
Mijn levering liep wat uit door een…
Mijn levering liep wat uit door een probleem, contact opgenomen met livechat werd dit direct geholpen
Super blij met Douma ik ga hier zeker…
Super blij met Douma ik ga hier zeker vaker bestellen.
Ik heb het erg laat ontvangen
Ik heb niets ontvangen. Eerst geen track and trace, dan een melding dat ik die apart kan aanvragen. Dan een bericht dat er toevallig bij mij geen track and trace is. En dat het langer duurt omdat er veel bestellingen zijn.
Vandaag alsnog gekregen!
Snelle levering top service.
Leuke shirts voor een betaalbare prijs
Leuke shirts voor een betaalbare prijs
Een broek besteld voor mijn man
Een broek besteld voor mijn man, hij is er super blij mee. Soft voelt goed a an en de prijzen zijn aangenaam
Pasop dit zijn oplichters
Pasop dit zijn oplichters. Lijkt weer een scam website te zijn. De reviews die zijn weergegeven op de site zijn nep. De gekochte items worden niet verstuurd. Het kvk nummer komt niet overeen met het bedrijf, en de website die de betaling verzorgd staat bekend voor het ondersteunen vsn oplichterij.