Helaas is mijn product geannuleerd, kan gebeuren in tijden van extreme vraag tov het aanbod. Netjes een mail gehad en vrijwel dezelfde dag nog mijn geld teruggekregen. In de mail werd aangeboden om de... Toon meer
In januari een boosterbox gepreorderd van Dragon Ball FB09 voor 99 euro en die ze een paar weken later verkochten voor 150. Vandaag de dag krijg ik mijn geld teruggestort omdat ze zogenaamd niet gen... Toon meer
Afgelopen weekend bij de release van Obsidian Flames met een flinke groep mensen een boosterbox battle gehad bij Dracoon. Dat was ontzettend leuk, met leuke prijzen voor de top 3 en super gezellig met... Toon meer
Dracoon is de website voor you trading card games! Voor elke verzamelaar op tcg gebied is er wel wat te vinden. Van opslag Boxen tot booster Boxen, wij hebben het! Hebben we iets niet op voorraad dan kunnen we het eventueel bestellen op verzoek.
Hoogsdenhof, 5301ZB, Zaltbommel, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Producten voldeden aan beschijving en kwamen goed binnen. De prijs was ook beter dan bij andere webshops! 4/5 ipv 5/5 sterren omdat de bezorging wat milieuvriendelijker had gekund.
Edit: ik had begrepen dat de doos gevuld was met plastic bubbels (niet zelf open gemaakt), maar als jullie al met karton vullen dan kan ik niet meer tevreden zijn! 5/5

Antwoord van Dracoon
Goede website, snelle, vriendelijke en helpende klantenservice! Een map die ik had besteld was niet beschikbaar maar een andere variant wel en kon makkelijk en snel aangepast worden! Super!

Antwoord van Dracoon
hele goede service bij mijn vragen over een bestelling .en elke mail werd binnen 12 uur beantwoord

Antwoord van Dracoon
Hele goede en snelle levering zeker voor herhaling vatbaar en erg aanbevolen voor andere

Antwoord van Dracoon
Prima service, snelle reactie op berichten. Goed en snel verzonden, mooi verpakt.
Een absolute aanrader qua koop-ervaring!

Antwoord van Dracoon
Ik krijg een melding dat mijn pakket is toegekomen en heb niets ontvangen en mijn aankoop was heel duur probeer jullie dan te bereiken telefonisch en krijg dan voicemail dat is voor mij hetzelfde als opgelicht worden

Antwoord van Dracoon
Was niet bekend met de webshop. Na bestelling overtuigd 100% legit.

Antwoord van Dracoon
Zeer goede service en snelle levering ( indien op vooraad ).
En voor vragen krijg je snel een andwoord via messenger.
Ik ga zeker vaker bestellen hier.