Jammer maar als je al bijna 3 weken op je bestelling wacht ga ik hier echt nooit weer bestellen. Ik hoop toch echt dat ik mijn tas voor onze vakantie ga ontvangen.
Vanwege de negatieve reviews twijfelde ik om te bestellen, maar toch mijn bestelling geplaatst met als betaalmethode Klarna. Binnen 3 dagen - voor de geplande datum - had ik mijn bestelde UGG kindersc... Toon meer
2 Osprey Daylight plus rugzakken bij dit bedrijf besteld, omdat zij de rugzakken goedkoop konden leveren. Ik had nog niet eerder via dit bedrijf een bestelling geplaatst. Na bestelling een bevestigin... Toon meer
Uitstekende ervaring: snelle levering en perfecte verpakking! Ik wil graag mijn grote tevredenheid uiten over mijn recente bestelling. De hele ervaring was van begin tot eind uitstekend. Het pa... Toon meer
Dressinn is a one-stop shop for the best deals on branded clothing, shoes and accessories. At Dressinn the lowest prices are guaranteed, and men, women and children can find stylish items from brands such as Superdry, Levi’s, Wrangler, Hugo Boss, Lacoste and Pepe Jeans. With hundreds of styles of dresses, jeans, shirts, shoes and children’s clothes, Dressinn has something for everyone – and all at the best price possible – through the site’s exclusive offers, outlet sales, model sales and flash offers. Dressinn is one of the 18 stores specialized in sports within the Tradeinn group, with over 2.5 Mio legitimate products in a HQ storage of 30.000m2 and over 10.000 trusted brands available to ship to 180 countries around the world.
Calle Pirineus 9, 17460, Celrà, Spanje
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb mooie schoenen besteld en die zouden binnen 5 dagen aankomen.
Nu 1,5 week verder nog steeds geen schoenen of informatie over de schoenen.
Nu krijg je na 2 keer een vraag te hebben gesteld te horen dat je het geld kunt terugkrijgen.
Het lijkt in de levering alsof ze ergens blijven hangen.
Jammer dat ik geen duidelijke mail krijg met track en trace code.
Nog een paar dagen afwachten en anders maar cancelen…
Jammer

Antwoord van Dressinn
Ik heb skechers gympen besteld. En een horloge. Horloge was op voorraad, gympen niet. Bezorging van beiden zou 1 maand duren. Opeens is bezorgdatum met nog 1 maand verlengd!! Totaal duurde het dus 2 maanden voordat pakje binnen kwam. Zomer is inmiddels bijna voorbij. Horloge wilde ze niet eerder naar me versturen vanwege bezorgkosten. Was gezien de lange wachttijd wel zo netjes geweest. Communicatie via chat verdwijnt na antwoord. Kun je dus niet op voortborduren. Moest daarom steeds opnieuw probleem voorleggen.
Producten zijn verder wel naar tevredenheid

Antwoord van Dressinn
Mijn ervaring met dressinn was eigenlijk altijd goed, service goed en goede kwaliteit van de kleding die ik bestelde. Soms duurde het even voordat je het pakketje binnen had, maar dat was prima.
Maar helaas is er nu een probleem, mijn pakket is retour gestuurd, dit allemaal netjes met het label van dressinn gedaan, retourkosten etc betaald. Maar het pakket is ergens onderweg kwijtgeraakt. Dit is begin juni gebeurd. Je kunt zien dat het pakket op is gehaald bij het pakketpunt waar ik het heb ingeleverd, maar hierna is er geen verdere informatie meer.
De waarde van het pakket is best hoog, en dus ook belangrijk voor mij, maar helaas krijg ik van dressinn support elke keer hetzelfde antwoord terug, als ik om extra informatie vraag. Ik heb dus ook geen idee of het überhaupt opgepakt wordt intern.
Erg vervelend, vooral omdat ik altijd zo tevreden was. Ik hoop dan ook dat dit bericht eventueel nog wat kan helpen.
Bijgewerkte review:
Ik heb de dag naar plaatsen van mijn review een nette mail gekregen dat mijn retour behandeld is en dat ik binnen drie dagen mijn geld terug krijg. Gister heb ik dan ook mijn geld terug gekregen. Fijn opgelost zo. Wel een beetje dubbel dat het nu wel zo snel geregeld is. Maar wat ik ook al benoemde ik heb verder alleen maar prettige ervaringen met dressin gehad, dus fijn dat het nu ook zo is geregeld.

Antwoord van Dressinn
Producten zijn goed, echter kun je de retourbetaling alleen betalen met een creditcard of PayPal. Dus niet met ideal, waar ik mijn bestelling wel mee gekocht hebt. Helaas heb ik een te kleine maat besteld en nu blijf ik zitten met deze kleding omdat ik geen creditcard of PayPal heb. Zeer slecht beleid.

Antwoord van Dressinn
Heb mijn bestelling in goede orde ontvangen (via Tradeinn), alleen ik wil een artikel retourneren. Wat een ramp! Een retourlabel moet middels Paypal/Creditcard worden voldaan wat ik beide niet heb. Daarnaast wordt er gevraagd naar een BTW nummer van je onderneming(?) wat ik eveneens niet heb. Klantenservice ook niet bereikbaar. En dan staat er op de site; 'makkelijk retourneren'. Zet het artikel nu maar op Vinted. Voor mij geen Dressinn meer.

Antwoord van Dressinn
Bestelling geplaatst van short die in voorraad was, pas 11dagen later krijg ik bericht dat die niet meer in voorraad is en ik ofwel iets anders kan bestellen, ofwel kan laten refunden (waarom duurt dit zolang?) Daarvoor moet ík inloggen op mijn account (die ik niet heb). Pas na herhaalde communicaties naar hun support-adres, met steeds weer een standaard (computer-?)antwoord dat ik moet inloggen, kon ketting worden doorbroken en hoop ik nu op refunding. Fingers crossed..

Antwoord van Dressinn
Net 2 jeans besteld, en toe gekregen. Heb deze gekocht, volgens de Productfiche: regular fit, met rechte pijpen.
De 2 jeans die toekwamen, tapered fit, versmallende pijpen. Bij online winkel kan je alleen maar op de correcte en zo volledig mogelijke informatie, gegeven door de webwinkel.
Heb dus contact opgenomen ivb geleverde artikelen niet conform de productomschrijving. En wil deze graag retour sturen. Moet jezelf 7,99€ betalen voor deze retourzending, omdat zij hun artikelen fout beschrijven!

Antwoord van Dressinn
Top BOSS korte cargo broek voor een top Prijs veel goedkoper dan bij andere websites 👍👍👍🙏

Antwoord van Dressinn
Echte merkproducten aan scherpe prijzen, makkelijk bestelproces, snelle verzending en duidelijke communicatie in verband met de levering. Dressinn is wat mij betreft een aanrader!

Antwoord van Dressinn
De bestelling ging goed. Maar als je de bestelling wil retourneren krijg je te maken met een beperkt retourbeleid, dure verzendkosten en slechte communicatie. De retourkosten kunnen alleen worden betaald per creditcard of PayPal. Op mijn vraag aan de klantenservice of ik de retourkosten via ideal kan betalen heb ik tot op heden geen antwoord gekregen. Kortom, ik zal niet meer zo snel bij Dressin iets bestellen.

Antwoord van Dressinn
Mijn order zou vandaag worden bezorgd,nu opeens staat er zaterdag.
Als je hier besteld dan reken er maar op dat het lang gaat duren, ik zal er geen 2e x bestellen.

Heb op 9 juni, 6 boxershorts besteld op 24 juni nog steeds niets ontvangen
Als ik op mijn account kijk wordt de leveringsdatum steeds later uitgesteld.
Zou nu pas tussen 30 juni en 4 juli mijn pakje kunnen ontvangen. Het is goedkoper ja, maar bijna 1 maand wachten op levering, pfff

Very good service shoes were in 5 days in netherland

Antwoord van Dressinn
Snelle levering en goed kwaliteit!

Antwoord van Dressinn
We werden goed op de hoogte gehouden en de schoenen zijn op de vooraf gemelde termijn bezorgd.

Antwoord van Dressinn
Ik bestelde op een zondag en op dinsdag was het er al.
Niks "mañana mañana" maar gewoon snel ,tip top .
Ze hebben zekers een nieuwe klant erbij .

Antwoord van Dressinn
Het product was kapot bij aankomst. Door de te grote doos en losse verpakking is het pompje van de fles kapot gegaan.