Zeer teleurstellende klantenservice. Ik heb op 30 mei een ketting gekocht die op 6 juni cadeau is gegeven aan mijn vriend. Hij heeft de ketting slechts twee keer gedragen (alleen in het weekend... Toon meer
Ik heb hoogwaardige vergulde kettingen gekocht voor mezelf en mijn familie. Ik heb aankopen gedaan voor vijf familieleden. De kwaliteit is goed. Ik heb twee jaar geleden een vergulde ketting voor meze... Toon meer
Prachtige ketting binnen 2 dagen ontvangen. Helaas was de maat iets te klein, gemaild of deze retour kon en een langere kon bestellen. Direct vriendelijke reactie dat de ketting retour gezonden kon wo... Toon meer
De Drippy ketting is gewoonweg adembenemend! Het unieke en prachtige ontwerp trekt ieders aandacht en voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke outfit. De hoogwaardige materialen en het prec... Toon meer
International brand DRIPPY is created in Amsterdam, but inspired by multiple cultures. With our motto, Dare to Drip , we aspire you to show the world your inner shine. We exist to express that inner shine through high quality handcrafted jewelry. DRIPPY. – Dare to Drip.
Keizersgracht 316, 1016EZ, Amsterdam, Nederland
- info@drippy.amsterdam
- drippy.amsterdam
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Onlangs een mooie collier…
Onlangs een mooie collier besteld.helaas was hij iets te dik in mm voor mij.ik heb gemaild en terug gestuurd.
Drippy heeft het netjes afgehandeld met mij.chapeau

Slijt snel!
Voor deze prijs mag je wel wat meer kwaliteit verwachten. De oorbellen die ik heb klikken niet goed dicht waardoor ik er al snel 1 verloor. Ook de armband begint na 1 maand dragen al te verkleuren. Hun zogenaamde "levenslange garantie" komt met veel kleine lettertjes.
Ik krijg een 15% kortingcodes op een volgende aankoop, maar hier ga ik uiteraard geen gebruik van maken.
Zoek bij Ali expres op foto's en je vindt dezelfde producten.

Perfect
Meerdere keren besteld en mijn sieraden geven niet af ze verkleuren niet en blijven even mooi als hoe ik ze kreeg. Daarnaast is de klantenservice perfect en de kwaliteit prijs verhouding ook. Zeker een aanrader

Teleurstellend.
We hebben een armband voor onze zoon gekocht deze viel al snel uit elkaar, die hebben we repareerd. Na een korte tijd viel deze weer uit elkaar. Na veelvuldig contact te hebben gehad geeft dit bedrijf aan dat dit geen garantie is.
Ze zijn niet meewerkend. Wij zijn erg teleurgesteld in hun.

oplichting!
Armband gekocht wie na een week kapot gaat, krijg je een video hoe je hem zelf weer in elkaar moet zetten, gaat vervolgens na een week weer kapot.
Is geen garantie en krijg een discount code van 20% en blijf zitten met een kapotte armband.
Je koopt bij een tussenpartij wie moet overleggen met hun juweliers.
Zou hier geen zaken mee doen. Je blijft bedrogen achter.
25-9.
Contact met hun gehad en ze blijven bij 20% korting.
Klopt dus weer niet wat ze aangeven op reactie.
Wees gewaarschuwd, koop ergens anders!

Antwoord van Drippy
Goede kwaliteit en betaalbaar!
Ik had een ketting en oorbellen besteld, dit kwam super snel binnen en echt mooi verpakt. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar de sieraden zijn zo mooi echt een 10/10!! De sieraden kwamen perfect overeen met de foto’s op de website en de kwaliteit is echt goed.

Antwoord van Drippy
What you see is what you get
What you see is what you get! Mijn aankoop is precies zoals het is afgebeeld. Daarnaast zie je dat er aandacht word besteed aan de presentatie en verpakking...i like that! De levering is behoorlijk snel waardoor je niet lang hoeft te wachten om te gaan drippen met jou jewlery 😍

Enorm snelle levering
Enorm snelle levering. Bestelde in de avond en kwam de volgende dag in de ochtend al toe. De verpakking is heel mooi en luxueus vormgegeven. De ketting is van goede kwaliteit. Zal hier in de toekomst zeker nog accessoires bij bestellen!

Antwoord van Drippy
Zojuist een mooie armband kado gekregen…
Zojuist een mooie armband kado gekregen hij shined love it

Verkleurd
Mooie sieraden maar verkleuren wel naar paar maanden.
berichtje gestuurd en krijg niks terug geen hanger of ook niet dat ze hem laten maken, terwijl er op de site staat (lifetime garantie) niet dus

Antwoord van Drippy
super blij met mijn aankoop
super blij met mijn aankoop, product van hoge kwaliteit, zeer attente klantenservice en 3 dagen ontvangst

Mooie sieraden
Had mijn oorbellen de volgende dag al binnen.. ze zijn super gaaf... ik ben voor veel allergisch maar hier niks geen last van

Antwoord van Drippy
SUPER goede customer service!
Kreeg een armband binnen waarvan een steentje miste, binnen 4 dagen hadden zij mij alweer een nieuwe toegestuurd én ik hoefde die andere niet terug te sturen!
Super goede customer service!🫱🏾🫲🏼🙏🏾

Antwoord van Drippy
Koop hier niet want als je wilt…
Koop hier niet want als je wilt retourneren wordt je opgelicht. Ik had een ring en een ketting besteld, die ik vervolgens wou retourneren. Probeerde (binnen 14 dagen) een retour aan te maken via de portal, stond er dat deze producten niet geretourneerd konden worden. Heb ik contact met ze opgenomen hierover (ook nog binnen die 14 dagen). Waarop ze hebben gereageerd dat ze het hebben aangepast. Ik kon de retour hierdoor niet binnen de 14 dagen terugsturen (ik was die week niet thuis), maar heb dit een week later gedaan. Krijg ik een mail dat ze het hebben ontvangen en omdat ik het niet binnen 14 dagen heb teruggestuurd kan ik een vervanging of winkeltegoed krijgen. Ik wil gewoon mijn geld terug en hoef zeker niks meer te kopen bij deze oplichters. Heb meerdere mails aan hen gestuurd. Het antwoord blijft dat ik het niet binnen 14 dagen heb teruggestuurd. Dat ik dit niet heb kunnen doen is hun schuld, dat is juist het hele punt. Ze maakten het niet mogelijk om te retourneren binnen de 14 dagen, wat trouwens tegen de wet is. Waar ze nul verantwoordelijk voor nemen. Ik heb hier een soortgelijke review over gelezen. Ze proberen gewoon klanten te verwarren waardoor klanten hun producten niet of hierdoor (volgens hen) te laat retourneren. Dat is oplichting!!!

Top service
Top service! Ik hou van sieraden maar ik hou van dingen die net een beetje anders zijn, dus ik wilde nooit naar de gewone juwelier. Toen kwam ik bij Drippy terecht💧. Ik zag ze al een tijdje op mijn social media voorbij komen en nu had ik eindelijk de gok gewaagd. Super snelle levering, prachtige professionele verpakking, en de sieraden zijn zelfs nog mooier. Super shiney en goede kwaliteit. Ik heb gelijk een set van een armband, ketting en enkelband gekocht.

Prachtige kwalitatieve ketting!
Bedankt voor de snelle service, 1e pinksterdag besteld 2 dagen later binnen gekregen!
Ontzettend mooie kwaliteit ketting de heart choker besteld. Prijs zeker waard! Nu hopelijk veel draag plezier.
Jullie zullen mij vaker zien ❤️

Antwoord van Drippy
Mooi product en snelle levering
Mooi product en snelle levering. Echt een aanrader. Ook een heel tof en origineel design.