De klanten service reageerd altijd binnen een (werk)dag en dan proberen ze je altijd zo goed mogelijk te helpen. Ik had een ring retour gestuurd maar perongeluk in het verkeerde doosje, daardoor... Toon meer
Mooi op tijd geleverd, het bestelde product zag eruit zoals op de foto's. Draagzakje en opbergdoosje die bij de verzending zitten. Zijn mooi meegenomen, ( ik wil maar zeggen voor hetzelfde geld kri... Toon meer
Mooi en kwalitatief goed spul. Prima levering helemaal volgens afspraak. Gewoon dik in orde
Last-minute 3 ringen (2 ringen-1 gratis) als kadootje besteld op vrijdagmorgen 08.00uur en zaterdagavond 19.00uur bezorgd, dus toch nog zoonlief kunnen verblijden OP zijn verjaardag! Superservice, sne... Toon meer
OUTLAWS. Amsterdam, is an Amsterdam based webshop, established in 2018 by two young entrepreneurs from Amsterdam. Thinking about life and bringing value to people, we realized that nowadays it’s all about exclusive brands. However, we think different. We believe you don't need expensive brands to express who you are. You express yourself by your style and the person behind that style. “If evolution is outlawed, only outlaws will evolve.”
Amsterdam, Nederland
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Product zelf prachtig! Enkel het retouren wat een drama, 19 april retour verstuurd. Het is nu 9 mei en heb al 2 keer een mail gehad dat ze het moeten checken en nog steeds inspecteren. Nog steeds geen duidelijke update en geen geld terug! Mooie producten maar dit viel echt heel erg tegen.
Klantenservice heeft dit inmiddels goed opgelost!!!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Mooi en kwalitatief goed spul.
Prima levering helemaal volgens afspraak.
Gewoon dik in orde

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Werd heel goed geholpen en kreeg zeer snel antwoord op m'n vraag en dat gaf me veel vertrouwen in outlaw.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Top site heel overzichtelijk makkelijk bestellen en natuurlijk hele mooie sieraden, en daarbovenop voor een juiste prijs.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Snelle levering en goed verpakt,
Ik bestel er vaker

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Great service (information on the site) and quick delivery. Master piece around my finger!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Mooi op tijd geleverd, het bestelde product zag eruit zoals op de foto's.
Draagzakje en opbergdoosje die bij de verzending zitten. Zijn mooi meegenomen, ( ik wil maar zeggen voor hetzelfde geld krijg je je ring verstuurd in een PVC zakje...) wat hier absoluut het geval niet was. Het enige dat ik kan aanmerken, is dat het jammer is dat het opbergdoosje van karton is.
Maar gezien de prijs van het aangekochte artikel. Is de prijs-kwaliteit verhouding hier zeker in orde.
Jullie hebben er een klant bij.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Zeer te vreden heb al 2 ringen besteld en de 3de is onderweg service is goed de uitleg dat ze geven online over hoe je het beste moet meten voor te kunnen weten welke maat je nodig hebt is zeer duidelijk ik ben alvast content 👍

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Snelle bezorging, mooi ingepakt in een doosje. En de ring past echt perfect bij me.
Echt blij mee.
Zal zeker in de toekomst vaker een item bij outlaw Amsterdam bestellen.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Great product and send verry fast to my home adres

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Ik had een ring retour gestuurd maar perongeluk in het verkeerde doosje, daardoor kreeg ik niet al mijn geld terug. Meteen een mailtje gestuurd en was zo geholpen waardoor ik de rest ook terug kreeg.
De ringen zijn van goede kwaliteit en zien er super vet uit!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Geweldige service. Werd snel gereageerd en een oplossing geboden toen de ring te klein bleek.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Prima geregeld bij dit bedrijf 👍
Goede contact “
Prima kwaliteit van de producten “
Zou iedereen Outlaws aanraden “

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Nooit meer iets bestellen hier. Ring besteld maar het moment dat ik hem uit de doos haal is hij al beschadigd. Foto's gestuurd en uitgelegd dat we hem beschadigd uit de doos haalden. Enige reactie die we kregen was dat het geen productie fout was en dat het komt door ''langdurig dragen van de ring'', terwijl deze überhaupt nog niet gedragen was. Ook erkennen ze de fout niet, zeiden ze letterlijk in de mail. Nooit meer iets bestellen, tenzij je van geld weggooien houd.
Edit:
Leuk dat er op de review gereageerd word. Jammer dat er alsnog hetzelfde word gezegd en er alsnog niks opgelost is. Heel jammer dat de klantvriendelijkheid 0.0 is hier

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
De 1e ring die ik besteld had was te klein, teruggestuurd en op aanraden van outlaws gelijk een grotere maat besteld. De maat groter heb ik ook inmiddels, maar zoals op foto’s te zien is hoort de merknaam er op te staan. Dit is niet het geval.
Tevens zit ik na divers mailverkeer nog steeds te wachten op de redund van mijn retourzending. Dit is 2 weken geleden en ze weten nog steeds niet te zeggen of deze ring is aangekomen (volgens track en trace wel) en wanneer ik mijn geld terugkrijg. Al met al een langdurig proces en ik wacht maar af. Geen aanrader in ieder geval

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Great delivery speed and quality products.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Super service!!! Enorm behulpzaam!
Top gewoon

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
The order process, the customer service are great.
But wearing the rings,...its a feeling of quality like they have always been there.
just can't wait to order more

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Geweldige ringen ik heb er een stuk of twintig en de service en het contact zijn zeer goed ik ben er blij mee.