De klanten service reageerd altijd binnen een (werk)dag en dan proberen ze je altijd zo goed mogelijk te helpen. Ik had een ring retour gestuurd maar perongeluk in het verkeerde doosje, daardoor... Toon meer
Mooi op tijd geleverd, het bestelde product zag eruit zoals op de foto's. Draagzakje en opbergdoosje die bij de verzending zitten. Zijn mooi meegenomen, ( ik wil maar zeggen voor hetzelfde geld kri... Toon meer
Last-minute 3 ringen (2 ringen-1 gratis) als kadootje besteld op vrijdagmorgen 08.00uur en zaterdagavond 19.00uur bezorgd, dus toch nog zoonlief kunnen verblijden OP zijn verjaardag! Superservice, sne... Toon meer
Ongeveer een jaar geleden ontving ik een ring die anders bleek te zijn dan degene die op de website werd afgebeeld. Ik nam recent contact op en vroeg waarom dit zo was, het bleek een vergissing te zij... Toon meer
OUTLAWS. Amsterdam, is an Amsterdam based webshop, established in 2018 by two young entrepreneurs from Amsterdam. Thinking about life and bringing value to people, we realized that nowadays it’s all about exclusive brands. However, we think different. We believe you don't need expensive brands to express who you are. You express yourself by your style and the person behind that style. “If evolution is outlawed, only outlaws will evolve.”
Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik had een ring retour gestuurd maar perongeluk in het verkeerde doosje, daardoor kreeg ik niet al mijn geld terug. Meteen een mailtje gestuurd en was zo geholpen waardoor ik de rest ook terug kreeg.
De ringen zijn van goede kwaliteit en zien er super vet uit!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Geweldige service. Werd snel gereageerd en een oplossing geboden toen de ring te klein bleek.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Prima geregeld bij dit bedrijf 👍
Goede contact “
Prima kwaliteit van de producten “
Zou iedereen Outlaws aanraden “

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Nooit meer iets bestellen hier. Ring besteld maar het moment dat ik hem uit de doos haal is hij al beschadigd. Foto's gestuurd en uitgelegd dat we hem beschadigd uit de doos haalden. Enige reactie die we kregen was dat het geen productie fout was en dat het komt door ''langdurig dragen van de ring'', terwijl deze überhaupt nog niet gedragen was. Ook erkennen ze de fout niet, zeiden ze letterlijk in de mail. Nooit meer iets bestellen, tenzij je van geld weggooien houd.
Edit:
Leuk dat er op de review gereageerd word. Jammer dat er alsnog hetzelfde word gezegd en er alsnog niks opgelost is. Heel jammer dat de klantvriendelijkheid 0.0 is hier

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
De 1e ring die ik besteld had was te klein, teruggestuurd en op aanraden van outlaws gelijk een grotere maat besteld. De maat groter heb ik ook inmiddels, maar zoals op foto’s te zien is hoort de merknaam er op te staan. Dit is niet het geval.
Tevens zit ik na divers mailverkeer nog steeds te wachten op de redund van mijn retourzending. Dit is 2 weken geleden en ze weten nog steeds niet te zeggen of deze ring is aangekomen (volgens track en trace wel) en wanneer ik mijn geld terugkrijg. Al met al een langdurig proces en ik wacht maar af. Geen aanrader in ieder geval

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Great delivery speed and quality products.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Super service!!! Enorm behulpzaam!
Top gewoon

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
The order process, the customer service are great.
But wearing the rings,...its a feeling of quality like they have always been there.
just can't wait to order more

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Geweldige ringen ik heb er een stuk of twintig en de service en het contact zijn zeer goed ik ben er blij mee.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Echt betrouwbaar en mooie juwelen. Perfecte verzending en heel correcte service Top shop waar ik zeker opnieuw bestel 👌👌👍👍

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Verkeerde maat retour gestuurd maar nog geen geld terug ontvangen. Wel al een lange mailwisseling. Houden vol dat ze mijn retour nog niet hebben ontvangen. Als het zo nog langer duurt dan start ik een gerechtelijke procedure.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Snelle, duidelijke en vriendelijke 1e reactie op mijn verzoek om een te klein uitgevallen ring om te mogen ruilen. Vervolgbericht met duidelijke instructies ruim binnen de toegezegde tijd ontvangen. Heb er vertrouwen in dat het omruilproces naar behoren zal verlopen.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Armband gekocht waar de sluiting kapot van was. Deze 18 december retour gestuurd en tot op heden nog steeds niet afgehandeld. Communicatie is niet daar. Prijzen zijn ook niet correct, een paar dagen na aankoop stonden de producten voor veel hogere prijzen online. De klanten die dat niet weten worden behoorlijk benadeeld.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Bestel niet bij ze! Ringmaten kloppen al niet maar als je terug stuurt begint de ellende. Ze reageren nergens op. Als ze dat al doen is het in het Engels. Je moet zelf de kosten betalen van het terug sturen en ik wacht al maanden op het restant bedrag van 42 euro.. ik moet helemaal een klacht doen via Paypal om mijn geld proberen terug te krijgen.. wat een hufters.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Een ring besteld volgens hun maattabel gewoon veel te groot (11 volgens hun maat en eigenlijk maar een 7 nodig)deze was betaald via klarna.retour aangemeld op 10 dec en onmiddelijk op eigen kosten retour sturen en dan nog word niet het volledige bedrag retour gestort verzend kosten zijn voor de klant terwijl zij fout zijn in maatvoering

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
29 november een ring besteld. 2 december netjes een pakket gekregen van outlaw. Helaas alleen zat de ring niet in het doosje. Ook niet in het zakje of los in de doos. Ik heb gelijk contact gezocht met de klantenservice. Ze zijn vriendelijk en zeggen onderzoek te doen waar het mis is gegaan. Vervolgens de afgelopen 2 weken helemaal niets meer gehoord. Ik ga geen ring krijgen of mijn geld terug dus ik kan jullie niets zeggen over de kwaliteit. Behalve dan, beter koop je hier niet

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Verzending en het artikel was prima. Helaas de 1e keer volgens hun maattabel opgemeten maar die ring was veel te groot. Het is onnodig moeilijk om een retourlabel krijgen, ook moet je die nog betalen. Ik moest een kleinere maat hebben dus die heb ik weer afgerekend met de hoop dat mijn retour snel zou worden terug gestort. Helaas ligt het retourpakket nu al bijna 2 weken bij hun en heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Ik snap dat het wat langer duurt ivm feestdagen maar communiceer dat dan ook. Ik ben benieuwd of ik mijn geld nog terug zal krijgen.
Update.
Na heel veel heen en weer gemail waarbij ik elke keer een standaard AI antwoord terug kreeg, heb ik eindelijk mijn geld terug.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Binnen twee dagen in huis, mooi verpakt in een cadeau doosje.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Op de site staat 1/2 dagen levertijd. Ik wacht al een week op mijn pakketje…
Ook wordt ik niet op de hoogte gebracht waar dit mis gaat. Enorm jammer!