1. Autoverhuur

Compare car hire with Driveboo.com and directly book . Pick your cheap rental car at one of the rental car stations at the airport ✈ or in the city. Compare the car rental offers worldwide and save up to 60% with test winner Driveboo.com!

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geen toegevoegde waarde

Ik heb via Driveboo een huurauto geboekt en ging ervan uit dat alles vooraf geregeld en verzekerd was, op basis van de boekingsinformatie en voucher.

Bij de balie van Sixt bleek de verzekering echter “een andere partij” te zijn en niet door de verhuurder te worden erkend. Hoewel dit juridisch klopt, leidde dit ter plekke tot druk om extra verzekeringen af te nemen, met ruim €300 aan onverwachte kosten tot gevolg.

De klantenservice erkende later dat de communicatie verwarrend was, maar bood geen oplossing. Voor mij laat deze ervaring zien dat de bemiddeling door Driveboo geen toegevoegde waarde heeft. Mijn advies: wees zeer kritisch op claims als “all‑inclusive” en controleer wat de verhuurder ter plekke echt accepteert.

26 maart 2026

Waardeloos

Prima geregeld, tot er iets mis is *. Dan blijkt driveboo niks voor je te regelen en moet je alsnog zelf met de partij die daar weer tussen zit (in mijn geval Allianz) de zaken oplossen. Heel anders dus als bijv bij Sunny Cars die het gewoon vóór je regelen. Ik wacht nu - 4 maanden later - nog steeds op mijn geld. Mega goedkoop maar dus ook duurkoop, doe ik nooit weer dit.

*Krasje op de velg a 200 euro / Sicilië.

1 juni 2025

Driveboo: absoluut af te raden

Ik boekte een wagen via Driveboo. Plots bleek hun broker Tui Cars te zijn. Ik annuleerde tijdig (ik moest dit van Driveboo doen via Tui Cars, terwijl ik nochtans bij hen besteld had), maar intussen nog altijd geen centjes teruggezien. En de annulatie dateert van 10 07 2024!
Reserveringsnummer: 55333644/03
Dus, boek ajb niet via Driveboo! Niet te vertrouwen.

10 juli 2024

90 euro betaald omdat ze zelf de wagen niet wouden meegeven

Wagen gereserveerd die opgehaald moest worden bij avis met Tussenpartij Europa car.

Voor de optie gekozen " geen waarborg en onbeperkte km de wagen op voorhand betaald via prepaid MasterCard.

Volgende ochtend blijft bij avis dat ze deze kaart niet accepteren voor borg terwijl er duidelijk op staat dat er geen borg moet betaald worden , wagen noodgedwongen moeten annuleren waarvoor ze 90 euro voor aanrekenen dat is 3 x de dagprijs terwijl de wagen stil staat en ik al om 9 uur in de ochtend op de vestiging was.

29 april 2023

Gebruiksvriendelijk website

Gebruiksvriendelijk website waarmee je gemakkelijk een geschikte auto vind voor een goede prijs. Bij aankomst op het vliegveld in Pisa was alles precies zoals beschreven was.

29 november 2021

Prima ervaring

Makkelijk de ideale en goedkoopste aanbieding gevonden voor mijn vakantie naar Valencia. Duidelijk overzicht van de mogelijke opties. Bij aankomst was alles geregeld zoals afgesproken.

25 november 2021
Reviews in alle talen tonen. (31 reviews)